Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a deltamill az amelyiket mi is választottuk még az elõzõ warnál? 😊
amelyiknél T-ként be lehet ugrani egy rasssh keretén belül az ablakon?
az az emeletes házas középen???
a másik, a nyúportbicss az meg a hibás map, nem? amelyiknél bent a házban, néha nem látszanak az emberek. (kandalló, meg ilyesmi...)
😊
(szerintem nyerni fogtok, mert Achilles-nek fáj a lövõujja)
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Dinamikusan változnak a többi játékos eredményétõl függõen??!!
Azért, mert 2-3 napja nem is játszottam az SG-n, akkor 39xx pontom volt, most meg 30xx-ra lement - úgy, hogy nem is játszottam.
Mindenesetre érdekes.
Meg ha érdekelne, azt is megkérdezném, hogy hogy jönnek össze a pontok, konkrétan mibõl.
2. gondolom nem szabad megmondani, mertmég diszkvalifikálnak minket 😉
legyen meglepetés 😉, de szerintem 50%-osan biztos tudod, hogy melyik lesz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
azt meg lehet tudnunk, hogy ti meik mapot választottátok (a 2-bõl meik 1-et?)
vagy az titk?
mee mi is megmonnyuk akkor. 😊
P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s
mert ha jól értem a kiírásból 6 kör lesz egy mappon (nem túl kevés?) vagy 6-6(összesen 12) (CT/T-ként), meg ott a másik map.
jah igen ezt jó lenne tisztázni met nekem nem tiszta.
lesz két map, egyenként 6 kör és kész? gondolom nem, mert az nem lenne 2 óra 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ha a szerda foglalt, a kedd meg nem jo vegasnak, akkor a kedd kiesik valszeg. Szal szerdán ti kezdtek. Aztán még tûzûnk majd ki idõpontokat.
azt hittem, lehet többen jelentkezni...
miért nincs egy nap több war, lehetnének egynmás után, hiogy haladjunk nem?
amúgy mi foglaltuk le a szerdát, ha jóltom 😉
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
de akkor meg ott a szerda... (holnap kedd)
akkor holnap nemérek rá..
Kedden, 20:00.
de amikor pár óra múlva próbálkoztam akkor már kikészült az Auth 😉
de azért jó volt
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Egyébként mi volt update, hogy ennyi problémát olvastam?!
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s
Ati
Mostmar van szabad hely! Tessek menni lovoldozni!