Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még bant is kapsz😄
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Disconetted! This steam account does not own this game, please login to the CORRECT stem
én ezt a hiba üzenetet kapomm..
Szerintem el kell tenni holnapig a css-t, aztán majd rendbehozzák. Napok óta gyengélkedik a rendszer, mintha most érte volna el a mélypontját. Csak kitalálnak valamit holnap.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ati
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
a jó anyját nem az én játékom 😉
"Disconnect: This Steam account does not own this game.
Please login to the correct Steam account."
vagy mindenki ezt kapja?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Szarok az auth serverek, szerintem egy darabig még senki nem gamel ma itt rendesen css-t.
nah mit tévõ legyek?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az összes szerver kb 5 percenként lehal, amellett hogy nincs vac meg semmi...
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ha 3-4-én lesz a warnapok nem lenne elég holnap jelentkezni, vagy 7fõn 3 -4 nap elég elõtte nem? vagy mégsem? 😉