Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
tudom ,hogy rossz helyen kopogok (fej 93dmg)) ,de sztem hülyén nézne ki az a script vagyis sztem fölösleges jo ez így ... aztán kitzudja ,hogy a többi playerre ,hogy hat meg ugyanmááá cod2 is egy rakás kaka me felmegy a healt.. szal nem kéne elcseszni ilyenekkel 😊

realisztikus alatt meg azt értem cs:s-be hogy jelenbe és valós fegyókkal játszódik meg nem halo style...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Ha neked realisztikus game kell, akkor eleve rossz helyen kopogtatsz a cs-ben 😊
Majd december elején az Armed Assault... na az.
Elvileg ugye van download filter cvar is, szal aki nem akar hangokat le sem kell töltse.
Aki meg ugye nem töltötte le, annak nem is hallatszik game közben. De asszem ki is lehet kapcsolni õket a settings user menüben (valaki nézze meg, de úgy rémlik).
Illetve lehet állítani azt is, hogy csak a halottak játszogathassanak, illetve hallják ezeket a hangokat...
Nekem a SWAT 4 annyira nem tetszett, nagyon hosszú, lassú, mikor meg beindulnak az események egybõl képenlõnek ha nem a társakkal akarod elvégeztetni a munkát. Ja és a célkereszt akkora mint egy 19es TFT monitor... 😄

OrioN the S
háddenem? nekem egy gameban az a lényeg ,hogy minnél realisztikusabb legyen ezé szeretem a swat4-et is me 2 golyó és mehecc boré nemhogy egy angyal 😄: 😄😄😄😄 és fullhealt

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

én is valami ilyenre akartam célozni, csak nem ennyire nyílten. <#idiota>

OrioN the S
ááá nemkellenek ienek D : tök kamu szvsz

A hangokat nem lehet úgy megoldani hogy legyenek a szerveren, és aki nem szereti az a settings menü alatt kiveszi és kész. Egyszer kell elvégezni ezt a kis kellemetlenséget, nem nagy ügy sztem.

Mondjuk annyival ki lehetne egészíteni az angel scriptet, hogy aki feláldozza magát, az legalább valami plusz pénzt kapjon a köv körre, mondjuk egy ezrest.
Btw, ezennel lezárult a szerver beállításit érintõ szavazás.

1. Két opció lett egálban, a fix mapcycle, és a szavazásos random. Mivel egyelõre úgy tûnik, hogy a fix mapcycle népszerûbb a szerveren, ez a megoldás maradNA. DE, mivel a késõbbi opcióknál nagyon sokan megjelölték a mapvégi extend / swap lehetõségét, ami viszont cask mapvégi szavazással oldható ugye meg, ezért inkább a szavazásos rendszer fog újra életbe lépni, de kicsit mégis másképpen. A map vége elõtt a szokásos 3 perccel megjelenik majd a vote, amiben a swap/extend opció mellett 2 map közül lehet választani, hogy mi legyen a next. Ezt a két mapot ebbõl a leszûkített mapcyclebõl fogja választani random, ami most is megy a szerveren. Természetesen, az elõzõleg futott 3 mapot biztosan nem ajánlja majd fel.

2. A szerver mapjainak összetétele a szavazás szerint alapvetõen nem fog változni, viszont itt szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a mapcycle (tehát amibõl a mapvégi vote beválaszt lista) összetételére mindenki tehet javaslatot -> PÜ-ben nekem. Ez max 25-30 mapot tartalmazhat, a többit csak votemappal, rockthevoteval, vagy admin votemappal lehet majd behívni. A beérkezõ mapcycle javaslatokból majd kiátlagolunk valamit, ami mindenkinek megfelel.

3. Amirõl nagyon nem bírunk megegyezni (már a 3. szavazáson), hogy legyenek e fun hangok a szerveren. Ez mindig egálba jön ki, a fele nép szeretné, a fele nem. Igy tehát most egyelõre megint a nem felé billen a mérleg, de ha valakinek javaslata van egy jó köztes megoldásra, amit mindenki elfogad, akkor szavazásra bocsáthatjuk.

4. A tick, és slot szavazásból egyértelmûen kiderült, hogy a mostani beállítások tetszenek nektek.

5. A maprating rendszer mellé az online map szavazások is visszatérnek, mivel a két opció egálban maradt. Utóbbit viszont csak ritkábban fogunk hirdetni, fõleg a kiegészítõ maplista takarítására, illetve új mapok megítélésére. (Ha új map kerül fel, akkor a jelenlévõ tesztelõk szavazhatnak majd, hogy cycle-be érett e a map, vagy csak kiegészítõ mapnak, vagy egyátalán fent se legyen)

6. A warmupot illetõen - a többség szerint kell, de át fogjuk állítani TMP-re, mivel az kapott sok szavazatot.

Mindezzel párhuzamosan egy új szavazás is indult, hogy egy kicsit jobb képet kapjunk róla, hogy milyen mapokat akartok a cycleben. Tehát a szerver ~100 jelenlegi mapja közül melyiket éri meg betenni a cyclebe (vonzza is a népet - vagy legalábbis ha megismerik fogja + jó is játszani rajta, igényes map). - TEHÁT NEM MAP-KISZAVAZÁS!
A ráss az más. Duston Tbe énis bevakítok mindenkit és úgy futok ki A-ra. Ha szerencsém van leszedek párat mielõtt meghalok. Sztem ez másmilyen önfeláldozás, és személy szerint azt jobban is élvezem. <#vigyor0>

stp4trick
én állandóan ezt teszem, nagyon sokszor segít a többieknek, ha tudják hol hal a másik, fõleg a csapat rushoknál, igaz ha már angyal leszek az önfeláldozásért, kaphatnék egy örökéletet cserébe:-)))

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Én, és akkor már 6-ot mondtam 😄
Nekem jó, de nevezz meg legalább 3 embert aki ezt megtenné a csapatért <#idiota> Bár akkor van realitása ha mondjuk 1 hp-m lenne és sokan élnének, de máskor nem nagyon fordulna meg a fejembe. [önzõ, és nem akar meghalni <#vigyor3>]

Egér témára visszakanyarodva, én egyszer tettem fel USP Patch-t a gépemre, rá két nappal nem mûködött a Razerem. Nem tudtam az okát, egyszerûen a bal gombja azt csinálta amit a jobb oldalinak kéne, a többi meg semmit nem érzékelt. Kénytelen voltam a régi egeremre visszaállni pár hétig. Mikor win reinstall volt (NEM ezért 😛) és bedugtam újra, utána minden újra tökéletesen mûködött. Azóta nem merek a gyári konfigon kívül más apróságot kipróbálni. <#vigyor2>

Szerintem errõl érdemes lenne szavazni egyet 😊
Bizonyos mapokon, ahol pl egy útvonalon kell áttörni, igen sokat segíthetne, ha vissza lehet menni health-ért 😊 És ugye még csak nem is unfair, hiszen 1 ember feláldozza magát a többi miatt. Amelyik csapatban van egy kis csapatszellem, az stratégiai elõnyt tud kovácsolni belõle.
Jó, csak valszeg nem használná senki, mert publikra mindenki játszani megy fel, és nem kinyíratni magát a másik esetleges megmentésének kedvéért. ^^

M@TriX
vagy Steam accountot, természetesen egy netkávézóban ahol a jelszót és az e-mail címet átírod a fizetés után

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
vedd meg boltban

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
marha állati!

ez ijen 😄
Lol milyen script 😊

Angel of Death

Egy körben egy játékos beírhatja hogy "angel", és így angyallá változik. Felemelkedik a föld fölé, ragyogni kezd, de elveszíti minden fegyverét, és nem mozoghat. 20 másodpercig van így, mielõtt meghal, viszont aki ez alatt hozzáér, az visszanyeri teljes health-ét 😊
meg h sokszor probáltam a kárdot "hold"-olták magyarul rájuk kéne szolni supportba h a kárdot ne holdolják mer a tranzakcio nem tud végbe menni...de hát h a picsába irjam meg nekik 😄 angolul tudok de nem pro szinten 😄 csak steam-en lehet megvenni? nem lehet driect2drive-on vagy máshol?
Akkor szerintem más kártyával kell megpróbálnod.
hehe ugy probáltam de ékezetet nem is lehet irni 😊
Próbáld meg ékezet nélkül megadni a neved.
látszik a supportjuk odabasz = tesco-val ennyi erövel megse vedd mer ugyse tudod max Jesus Platinum Heaven Express-el ami még a mars-ra is jó tiszta röhej a steam maradok inkább 1.6😄
van benne ékezetes kari de leszarom valve leszophat a steam-el együtt tiszta ratyik de azért köszi az infot😊
Több oka is lehet, ezek asszem le vannak irva a steam support oldalán.
Pl ha ékezetes karakter van a nevedben, vagy nem dombornyomott a kártya, vagy mittomén...
és az mijen kártya amugy ezt is elkéne neki fogadni mer mastercard meg má fizettem vele neten de ugyláccik ez neki nem jó😄
Igen, lehet használni olyan kártyát, amit elfogad.
és lehet vmit csinálni h elfogadja?
rosszul irtam declined-et is ki ir meg ha ujra akarom venni néha nem declined-et dob ki hanem azt a exeeced-et vagy mi a gecit😄 tiszta nevetséges nem lehet normálisan megvenni
Nem fogadta el a kártyádat fizetõeszköznek.
hali megakarnám venni steam-röl a source-ot végig megyek a vásárláson és amikor ellenörzi be a dolgokat megy a vásárlás (purchase) csik végig és az elején megáll h a kártya declined , vagy exeeced vagy mi , ijenkor mi a hohér gyapjas pöcs.e van?😊😄
stp4trick
hát igen, tudja idegesíteni az embert, ha valami nem úgy megy ahogy kéne

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

urbijoe
biztos nagyon unatkozom 😊)

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

stp4trick
mit meg nem szenvedsz ezzel ez egérrel

(mint én a hangokkal:-))))

urbijoe
az mitöl van ,hogy eddig megjelent az egér képe és most ujraraktam a win-t és csak ez van?
és van olyan progi ami megnézi hány dpi-n megy az egér?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Nem attól jelennek meg rajta, hogy nem frissül, csak attól, hogy nincs rajta épp senki, és az owner igy veri át a server browserben nézelõdõket. Azt hiszik van rajta nép (pedig csak pár BOT van), bemennek, aztán a botok már ki is léptek.
vagyis szerver beállítástól függ, hogy vannak e..... satöbbi
azokat hívják BOT-oknak, nem élõ játékosok, 'robotok'-ok, a játék generálja õket, lehet velük gyakorlatozni...
Egy láma kérdés: Mikor egy szerver nem frissül, vagy vmiért nem mûködik akkor mér jelennek meg ilyen fura nevû player-ek rajta? pl: Tod, Tom stb

Ati

balvin
hidd el nekem, NEM FOG MENNI A NONSTEAM! én is próbáltam, faxomkilett, megvettem. Nekem még mostse volt gond amikor mindenki kiesett a játékból😄 Csak sajnos barossnet rpg-surf serveren törölték a rankom:'( 400as voltam már, minden maxon:'(:'(

no0b
hat igen! de nekem lanon jobban adja mint neten neten csak makkolok lanon meg 😉 meglehet nezni eredemenyeket 😊 <#wow1><#mf1>

P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s

stp4trick
nem lesz ez így jó, de nagyon nem

értsd:
olvasd el a banner jobb alsó részében a fehér mezõben lévõ pirosbetûs két sornyi figyelmeztetést

CheAteR88
ménemcs-ziksenki?:S😞😞😞:'(<😄>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

répasztikus😄
OrioN the S
nekem eza túsz ^^ csak annyit basztam, el hogya csávónak is nõ hangja van 😊
office-n néha kilõttek míg a seggét bámultam

stp4trick
borotvált punci, jó segg, jó mell, alakul ez, még egy kis testformálás (kis hízás) és jöhet a modell az ágyikóba