Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
realisztikus alatt meg azt értem cs:s-be hogy jelenbe és valós fegyókkal játszódik meg nem halo style...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Majd december elején az Armed Assault... na az.
Aki meg ugye nem töltötte le, annak nem is hallatszik game közben. De asszem ki is lehet kapcsolni õket a settings user menüben (valaki nézze meg, de úgy rémlik).
Illetve lehet állítani azt is, hogy csak a halottak játszogathassanak, illetve hallják ezeket a hangokat...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
1. Két opció lett egálban, a fix mapcycle, és a szavazásos random. Mivel egyelõre úgy tûnik, hogy a fix mapcycle népszerûbb a szerveren, ez a megoldás maradNA. DE, mivel a késõbbi opcióknál nagyon sokan megjelölték a mapvégi extend / swap lehetõségét, ami viszont cask mapvégi szavazással oldható ugye meg, ezért inkább a szavazásos rendszer fog újra életbe lépni, de kicsit mégis másképpen. A map vége elõtt a szokásos 3 perccel megjelenik majd a vote, amiben a swap/extend opció mellett 2 map közül lehet választani, hogy mi legyen a next. Ezt a két mapot ebbõl a leszûkített mapcyclebõl fogja választani random, ami most is megy a szerveren. Természetesen, az elõzõleg futott 3 mapot biztosan nem ajánlja majd fel.
2. A szerver mapjainak összetétele a szavazás szerint alapvetõen nem fog változni, viszont itt szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy a mapcycle (tehát amibõl a mapvégi vote beválaszt lista) összetételére mindenki tehet javaslatot -> PÜ-ben nekem. Ez max 25-30 mapot tartalmazhat, a többit csak votemappal, rockthevoteval, vagy admin votemappal lehet majd behívni. A beérkezõ mapcycle javaslatokból majd kiátlagolunk valamit, ami mindenkinek megfelel.
3. Amirõl nagyon nem bírunk megegyezni (már a 3. szavazáson), hogy legyenek e fun hangok a szerveren. Ez mindig egálba jön ki, a fele nép szeretné, a fele nem. Igy tehát most egyelõre megint a nem felé billen a mérleg, de ha valakinek javaslata van egy jó köztes megoldásra, amit mindenki elfogad, akkor szavazásra bocsáthatjuk.
4. A tick, és slot szavazásból egyértelmûen kiderült, hogy a mostani beállítások tetszenek nektek.
5. A maprating rendszer mellé az online map szavazások is visszatérnek, mivel a két opció egálban maradt. Utóbbit viszont csak ritkábban fogunk hirdetni, fõleg a kiegészítõ maplista takarítására, illetve új mapok megítélésére. (Ha új map kerül fel, akkor a jelenlévõ tesztelõk szavazhatnak majd, hogy cycle-be érett e a map, vagy csak kiegészítõ mapnak, vagy egyátalán fent se legyen)
6. A warmupot illetõen - a többség szerint kell, de át fogjuk állítani TMP-re, mivel az kapott sok szavazatot.
Mindezzel párhuzamosan egy új szavazás is indult, hogy egy kicsit jobb képet kapjunk róla, hogy milyen mapokat akartok a cycleben. Tehát a szerver ~100 jelenlegi mapja közül melyiket éri meg betenni a cyclebe (vonzza is a népet - vagy legalábbis ha megismerik fogja + jó is játszani rajta, igényes map). - TEHÁT NEM MAP-KISZAVAZÁS!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Bizonyos mapokon, ahol pl egy útvonalon kell áttörni, igen sokat segíthetne, ha vissza lehet menni health-ért 😊 És ugye még csak nem is unfair, hiszen 1 ember feláldozza magát a többi miatt. Amelyik csapatban van egy kis csapatszellem, az stratégiai elõnyt tud kovácsolni belõle.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Angel of Death
Egy körben egy játékos beírhatja hogy "angel", és így angyallá változik. Felemelkedik a föld fölé, ragyogni kezd, de elveszíti minden fegyverét, és nem mozoghat. 20 másodpercig van így, mielõtt meghal, viszont aki ez alatt hozzáér, az visszanyeri teljes health-ét 😊
Pl ha ékezetes karakter van a nevedben, vagy nem dombornyomott a kártya, vagy mittomén...
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
(mint én a hangokkal:-))))
és van olyan progi ami megnézi hány dpi-n megy az egér?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ati
P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s
értsd:
olvasd el a banner jobb alsó részében a fehér mezõben lévõ pirosbetûs két sornyi figyelmeztetést
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
office-n néha kilõttek míg a seggét bámultam