Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A probléma a köv. mint a képen is látszik a modellek mintha ezzel a átlátszó szarral lennének bevonva. Mi lehet a gond mert eddig normális volt?
kép a hibáról
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Source SDK segítség kéne,tudom van hozzá topic de elég kihalt.
Hogy lehet mindkét játék ( CSS-HL2 ) és created modelt berakni egy adott pályára?
Az SDK-ban látszanak a berakott modellek,de a kész pályán nem. És mégegy probléma....van egy pályám ami jó 90%-os,és ott már a frissen berakott CSS-os modellek sem látszanak,sõt van egy rész amit sima téglafallal szeretnék lezárni és ez a fal sem jelenik meg.
köszönöm elõre is segítséget,priviben hogy ne legyen OFF a téma.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s
akkor majd (esetleg) láthatsz engem az új (még nincs kész, de hamarosan...) Laser Team-es faja polómban...
állat, mi?
néhányszor szívrohamot kaptam közben a bénázásaink miatt...
azért gondoltam, hogy õk nyertek, mert a NewportBeach-en szétpicsáztak minket,
a Dust3 meg elég kiegyenlített volt.
úgyhogy mégegyszer köszi a meccset és az adminkodást is, gördülékenyen ment minden és hajrá a következõ 2 csapatnak!! <#eljen>#eljen>
Dimenzio: 1 kerülettel arrébb vagy 8o
Urbi: 29.900 Ft =||||||||||||||||| 15k-ra még aszondom jovan 1x élünk :d de 29 😮OOOOOOOOO Black Jesus 😮OOooo
jó meccs volt GRAT mind2 teamnek igazán szoros és élvezetes meccs volt!! 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
29 LT - 28 DD
Grat a Laser Teamnek, de azért nagyon szoros volt 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
az eredmény úgy néz ki, hogy szerintem Mátrixék nyertek.
drakulálok nekik innen Kispestrõl!!
<#integet2>#integet2>
A war eredményét tehát a killek száma fogja eldönteni, ehhez most visszanézzük a demokat.
A SourceTV demokat máris bárki letöltheti a HQ css/letöltések szekciójából. (de_dust3, de_NewportBeach)
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
én is így voltam anno a bet-el. baromságnak tartottam a fogadást egy ilyen játékban. aztán végülis egész jó dolognak tartom egy ilyen fun jellegû szerveren, ahova nagyrészt poénkodni, jokedélyûen szórakozni járnak az emberek (legalábbis én biztos, de remélem más is így van ezzel 😊
(vki más is írjon már, hülyén néz ki a sok postom egymásután 😊
😊
ha másban nem az elsõ kiesõ is én(mi) leszek 😉
valamiben muszály elsõnek lenni...
ha nyerünk akkor meg muszály az egészet megnyerni. hajh, nehéz az élet.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Bugos, lassú, és sok volt a tizenéves... akik élvezték hogy tékáztak meg satöbbi.. De fun szinten teccet, mer sok joarcot ismertem meg... nah most vissza css-hez D:
Hangtiltás: sztem a downloadfilter "nosound" -al lehet... nemtom, lehet kell a nosound után egy többes számú S. próbálgassad😄
.: mobilize.hu :.
szóval tõlem jöhetnek a funmappok 😉