Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez mindig ilyen? Nekem akkor fordult régen elõ mikor alt+TAB-ot használtam. Próbálj meg új (vagy éppen régebbi) videókártya drivert feltenni, sztem az megoldja a problémát.

Hali
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A probléma a köv. mint a képen is látszik a modellek mintha ezzel a átlátszó szarral lennének bevonva. Mi lehet a gond mert eddig normális volt?
kép a hibáról

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

OrioN the S
<#vigyor3>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Dzsezi
Üdv mindenkinek!

Source SDK segítség kéne,tudom van hozzá topic de elég kihalt.
Hogy lehet mindkét játék ( CSS-HL2 ) és created modelt berakni egy adott pályára?
Az SDK-ban látszanak a berakott modellek,de a kész pályán nem. És mégegy probléma....van egy pályám ami jó 90%-os,és ott már a frissen berakott CSS-os modellek sem látszanak,sõt van egy rész amit sima téglafallal szeretnék lezárni és ez a fal sem jelenik meg.

köszönöm elõre is segítséget,priviben hogy ne legyen OFF a téma.
Akkor az az a fûszag, mikor megyek anyósékhoz! 😄
OrioN the S
Erzsébet 😊 De a szélén lakok a Nagykõrösinél 😊 3 utca és Kispest

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
elég xép darab , lehet kirakom cs2hura

no0b
Valaki torolte megint a hsz emet.. hat ez nc ez itt valami szokas lett? nem ertem :S mindenki bant 😞 na amugy neten csak makkolok lanon meg beadja 😄 ennyi 0ms fontos 😄 na meg lanon az fps is tobb😄

P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s

fej vagy gyomor?^^
Erzsébet, vagy Lõrinc?

akkor majd (esetleg) láthatsz engem az új (még nincs kész, de hamarosan...) Laser Team-es faja polómban...
állat, mi?
hát ezt nem gondoltam volna... stb stb stb...
néhányszor szívrohamot kaptam közben a bénázásaink miatt...

azért gondoltam, hogy õk nyertek, mert a NewportBeach-en szétpicsáztak minket,
a Dust3 meg elég kiegyenlített volt.

úgyhogy mégegyszer köszi a meccset és az adminkodást is, gördülékenyen ment minden és hajrá a következõ 2 csapatnak!! <#eljen>
OrioN the S
:o grat

Dimenzio: 1 kerülettel arrébb vagy 8o

Urbi: 29.900 Ft =||||||||||||||||| 15k-ra még aszondom jovan 1x élünk :d de 29 😮OOOOOOOOO Black Jesus 😮OOooo

5w0rdf15h
stimmel a vége

jó meccs volt GRAT mind2 teamnek igazán szoros és élvezetes meccs volt!! 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Még sword is átszámolja azért, de elvileg ez a végeredmény 😊
Huh gondoltam iesmi lesz 😄 sok sikert a többi warhoz!

Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)

A meccs végeredménye killek alapján:

29 LT - 28 DD

Grat a Laser Teamnek, de azért nagyon szoros volt 😊
M@TriX
azért várjuk meg a bírót, amúgy köszi a wart, szerintem nagyon jó volt, kiegyenlített.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Köszönjük, ti is jók voltatok, várunk máskor is 😉

Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)

köszönjük a meccset minden közremûködõnek,
az eredmény úgy néz ki, hogy szerintem Mátrixék nyertek.
drakulálok nekik innen Kispestrõl!!

<#integet2>
Lezajlott a war, a mapok kör-scorejai alapján döntetlen lett az LT és a DuplaDinamit team között.

A war eredményét tehát a killek száma fogja eldönteni, ehhez most visszanézzük a demokat.

A SourceTV demokat máris bárki letöltheti a HQ css/letöltések szekciójából. (de_dust3, de_NewportBeach)
urbijoe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

OrioN the S
jo vagyis péz is ,de healt is

OrioN the S
jo de az pénz ez meg healt rulz

na akkor írhatok megint 😊
én is így voltam anno a bet-el. baromságnak tartottam a fogadást egy ilyen játékban. aztán végülis egész jó dolognak tartom egy ilyen fun jellegû szerveren, ahova nagyrészt poénkodni, jokedélyûen szórakozni járnak az emberek (legalábbis én biztos, de remélem más is így van ezzel 😊

Szega87
Szega87
én arra szavazok bannoljuk le , sok floodért

<#vigyor2>

én függõ volt a dolog. nem tudtam mikor érek rá. végül tegnap már tudtam hogy ráértem volna, de akkor már késõ volt 😊

(vki más is írjon már, hülyén néz ki a sok postom egymásután 😊

muszáj! 😊

ezt jó ötletnek tartom!

OrioN the S
amiben ti harmadikok <#gonosz1><#guluszem1>

khm, mibe is szeretnél második lenni...?
😊
Ezt magatok között kell megbeszéljétek. Ma este lesznek újabb war terminek kitûzve majd, amikre lehet jelentkezni.
Szega87
azt mondta csalló serte-függõ minden , lompi és én meg asszem csalló is minden nap esténként ráér

Ezt neked kell tudni mire jelentkeztél, de mivel a mai idõponton kívül az újak még nincsenek kitûzve, és ma nem ti waroztatok, ezért eléggé kizárható.
Szega87
vlki árulja el már mikor warozunk ? nem ma lesz ?😄

M@TriX
haj, hogy nekem mindenbe elsõnek kell lenni állandóan 😉 (war)

ha másban nem az elsõ kiesõ is én(mi) leszek 😉

valamiben muszály elsõnek lenni...
ha nyerünk akkor meg muszály az egészet megnyerni. hajh, nehéz az élet.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ööö, a warszerverre a jelszót nem kellett volna már megkapnunk?

Szega87
milyen arányba képzeljem el ? 20 hp 1 dollár ?

Promi
cl_downloadfilter "nosounds"
OrioN the S
single

Ja, de pénz csak a visszaállított health-ek után járna 😊
Szega87
én zsirnorba 2 körig feláldozom magam ha minden ilyenért ezres jár 😊 3. körbe awp+ full kevlar + he és mindeki halott

autoszimulator
én egy évig toltam a swat4-et, ma már hányni tudnék tõle 😄 mint ahogy a többség is, hisz mára már szinte senki saem játszik vele, ladderek is kihaltak.
Bugos, lassú, és sok volt a tizenéves... akik élvezték hogy tékáztak meg satöbbi.. De fun szinten teccet, mer sok joarcot ismertem meg... nah most vissza css-hez D:

Hangtiltás: sztem a downloadfilter "nosound" -al lehet... nemtom, lehet kell a nosound után egy többes számú S. próbálgassad😄

.: mobilize.hu :.

M@TriX
nekem a config-ba alapban benne van az a sor, ami meggátolja a hangok töltését (most fejbõl nemtom) 😉

szóval tõlem jöhetnek a funmappok 😉

Szerintem pont ezért lehetne engedélyezni. A settings menübe ki lehet kapcsolni a hangok lejátszását, szóval kipróbálhatnánk. Végülis fun szerver vagyunk vagy mi... 😊

Ja, abban is katonák vannak, és lõni kell 😊 Itt kb ki is merültek a közös vonások.
OrioN the S
jó de stílusra olyan (kommantyós robbantós háborús terroristaellenes)?

A BF2 arcade game, mint a css. Az ArmA meg realisztikus.
OrioN the S
aha ez ien bf2 style nem? kép alapján lesz egy kis gépigénye =)

OrioN the S
Armed Assault? :o nézek pár képt