Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ottapont

autoexec.cfg azkell neked... van a cfg mappa ,abban egy config.cfg vagy mi ... azt lemásolod,átnevezed autoexec.fcg-re kitörölsz belõle mindent ,és beirod ami kell hogy automatán betöltõdjön
bertino
most megpróbálom beleírni configba, hátha...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
ezeket már én is megcsináltam

és állati idegesítõ, hogy a mat_fastspecular mindig visszaállítódik 0ról 1re(tehát minden CS:S indításnál be kell gépelnem konzolba), a bumpmap meg érdekes mód 0án marad

na ki érti ezt ?

csak tudnám mi a szarnak van a faq..

A következõ beállításokat kell módosítanod a konzolba, vagy a konfig fájlba:

mat_bumpmap 0

mat_fastspecular 0

mat_savechanges 0

Tafaya
Nekem ugyanez volt most Geforce4 Ti4200-as kártyával, nekem a mat_dxlevel 70 oldja meg, nem tudom van-e más megoldás

otto13
hát elég kemény volt,, nem semmi
érdemes volt megnézni

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

énis :/
énmeg elkezdtem nézni a meccset 😊 dimi tõled többet vártam 😄 nasebaj 😊 1 kill pff 😊
ne haragudj, bocs bocs bocs, elnézést...<#nemtudom>

hogy azon az 1db bolhafingnyi kill-en múlt, nekem még mindig meglepõ, fõleg annak fényében, hogy végig azt gondoltam (már írtam), hogy csúnyán aláztok végig. vagy legalábbis a NewportBeach-en biztos.
megnéztem a demokat és olyan 'hibákat' (de inkább bazi nagy bénázásokat) csináltunk, hogy csak na... még szerencse, hogy a csítünk nem látszik... <#vigyor1>

nem vesztesz semmit, naon faxul játszottunk 😊
otto13
nagyon köszi!!
müxik!

5w0rdf15h
túl hosszú a fájl neve, adj neki vmi rövid nevet és NE!! legyen a nevében semmi különleges karakter v helykihagyás

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

no0b
nekem "jobb" screenshotom pgcc ben keszult csak nem mentettukel (bar lehet ottnai gepen megvan):S:S pedig 3 ancit oltem meg 1mas utan 😄 tiszta jovolt tunk powa 😊

P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s

CheAteR88
reinstal vagy ha más gépén bejelentkezel accodal akor kijelentkezik ésha nemtod adatait(pass,név,mail) akko baszhatod és veheted meg😞

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

bertino
meglesz fõnök 😊

de nekem vhogy senki nem említette, hogy 2x kell aktiválni...

CheAteR88
hazucc!😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

viszont elõre szólok hogy kvára írd fel a szteam akkountod mailcímét,jelszavát,nevét ,nehogy a késõbbiekben szopjál majd😄
nekem is volt nagyonnagyon régen ,sajna nincs sot :S ,de egy volt ezerévalatt😄 ,még ha demo is lenne róla az mekkora károlyság lennne😄
bertino
most beirtam neki még 1x és most a pre-load complete helyén installing megy (gondolom lemezrõl, mert kellett neki)

ott ahol a pre load complete van felül keresd meg a games fület ,és activate product on steam ! oda a serialt! sztem ezt elmulasztottad... (vagy hova írtad be a kódod?
M@TriX
valahogy így nézett ki 😉

amúgy most épp a pusztában vagyok vezekelni. 1 kill hajh...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bertino
a game állapotára my games ablakban azt mondja, hogy pre-load complete...

otto13
Hi!
1kis help kéne<#help> a demo file lejátszása nem megy (shift+F2)-vel nyitom a lejátszot demo file inditom és semmi nem történik<#rinya> áááá igy nem tudom megnézni a jo kis SG házi wart áááááááááá

steam 1pici frissitést is csinált lol

bertino
sziasztok!
bazi nagy problémám van
igen megnéztem FAQot, de nem láttam megoldást rá, azért ha van szoljatok és ujra átnézem az egészet

megvettem én ma a Source-ot (de hülye voltam...) aktiváltam a kulcsot,
feltelepítettem
indítanám el my games ablakból és a steam ablakban a CS:S purchase-re visz

mondom wtf oO

serverre belépnék akkor uez 😊
a játék ott van a my games alatt, de elindítani nem tudom, purchase-t akar, csak azt nem tudom miért

mi lehet lámaságom oka avagy mit csináltam rosszul ?

köszi elõre is a helpet...

Dzsezi
Üdv mindenkinek!

Source SDK segítség kéne,tudom van hozzá topic de elég kihalt.
Hogy lehet mindkét játék ( CSS-HL2 ) és created modelt berakni egy adott pályára?
Az SDK-ban látszanak a berakott modellek,de a kész pályán nem. És mégegy probléma....van egy pályám ami jó 90%-os,és ott már a frissen berakott CSS-os modellek sem látszanak,sõt van egy rész amit sima téglafallal szeretnék lezárni és ez a fal sem jelenik meg.

köszönöm elõre is segítséget!
Imrusssss
szevasztok kéne nekem egy kis HELP!!!
Az lenne a kérdésem hogy miért nem tudom el indítani a játékot mert nekem eredeti van nekem és nem hajlandó elindulni!!!
Annyi hogy rákattintok és bejön egy ablak hogy "Launcing CSÉ!" és bejön a háttérképe egy olxan 2 másodpercig és kidob a windowsra!!!
pedig mindig engedélyezem az új patch letöltését és tessék!!!
Mi a fenét kéne még csinálnom hogy tudjak vele játszani mert agyn mérges vagyok és ketté töröm a dvd-t!!!
Kérek egy kis HELPET!!!
és ne poénkodjatok!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Zsoltika 007
Jah azon én is ott voltam. 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

CheAteR88
assesemmi😊

CheAteR88
tutitk volt a vége😊

Tegnap matrix flash-el gyilkolt 😊 Srác futott vele szemben 1 hp-val, és õ meg fejbebaszta vele 😊
Szega87
tanusíthatom <#ravasz1>

ez valszeg 2 nyomorék😄 me igy én sose állnék be😄
5w0rdf15h
nekem volt már <#vigyor3><#vigyor3>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Én sem láttam még ilyet, mint ahogy flesses killt se 😊 (csak képen)

Szega87
ezen mi a lol ? ha meglövöd a robbanós hordot és kevés hp ja van és meltte robban akkor spawnkilles jellel öli le , custom mappokon sûrûn elõfordul , de nem csak hodó számos más dolog is "elõidézheti"

Szega87
szia ! nekem töbször elõfordult a hiba oka nagyon egyszerû , nyílván nem csúcsgéped van és a dxlevelek állitgatásával próbálkoztál , és mikor visszakapcsoltad alapjáratba vagy kisebbre akkor fordult elõ hogy fényes lett a skin , ez afféle melléktermék , elég sûrûn elõfordul , saját és más ember tapasztala alapján állitom csak akkor szünik meg ha ujrapakolod a gépedre a css-t

További xép napot !

Guer
na asszem a megoldás ebben a két parancsban van:
mat_specular 1, mat_bumpmap 1

CheAteR88
LOL?😄

CheAteR88

Guer
ugyanez volt a gondom még régen (~éve) keress vissza a topikban lessz rá megoldás is....

jha télleg igazad van hirtelen ez a variáció nem ugrott be, de sztem ezzel az újra letöltéssel megfog oldódni sztem.

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

autoszimulator
hát nem hinném hogy vga driver ilyen hibát generálna... meg akkor másik játékok is hasonlóan néznének ki.. ez valami css beállítási hiba

.: mobilize.hu :.

CheAteR88
<#buck>lol<#buck>

nem raktam be semilyen skint semmit egyik indításnál már ilyen fos volt. egyenlõre semilyen parancs nemoldotta meg a problémát. Fullosan letöröltem az egészet és töltöm újra steam-rõl. Nos ha ígyse lesz jó akkor lehet VGA driver halt be.

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

Guer
sasszem mat_specular 0 de nem esköszöm meg rá...

autoszimulator
nem raktál be vmi speckó skint? mer olyan mintha az alpha csatornák lennének megkeveredve, akkor lehet ezt tapasztalni, hogy csillog mintha tükör lenne...
ha annyira nem gáz akkor egy egész css reinstall tudnék ajánlani, de úgy, hogy a mappáját is törölnöd kellene, ne maradjanak benne textúrák és modellek... szedni a config.cfg-det és az autoexec.cfg-t!

.: mobilize.hu :.

Én nem értek ezekhez, csak egy tipp volt. Majd jön egy szakértõ és kiokosít! 😊

de most magától lett ilyen, semmi driver nem lett cserélve

jaja ez mindíg ilyen már töröltem a config fájlt is hátha abba van valami de nem. De emlékszem rá hogy volt egy parancs amivel hdr-hez hasonló hatást lehet elérni, ezt még kurvarégen próbáltam ki és akkor volt ilyen a csém, na most sztem erre a parancsra lenne szükségem megint hogy kikapcsoljam