Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
és állati idegesítõ, hogy a mat_fastspecular mindig visszaállítódik 0ról 1re(tehát minden CS:S indításnál be kell gépelnem konzolba), a bumpmap meg érdekes mód 0án marad
na ki érti ezt ?
A következõ beállításokat kell módosítanod a konzolba, vagy a konfig fájlba:
mat_bumpmap 0
mat_fastspecular 0
mat_savechanges 0
érdemes volt megnézni
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
hogy azon az 1db bolhafingnyi kill-en múlt, nekem még mindig meglepõ, fõleg annak fényében, hogy végig azt gondoltam (már írtam), hogy csúnyán aláztok végig. vagy legalábbis a NewportBeach-en biztos.
megnéztem a demokat és olyan 'hibákat' (de inkább bazi nagy bénázásokat) csináltunk, hogy csak na... még szerencse, hogy a csítünk nem látszik... <#vigyor1>#vigyor1>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
de nekem vhogy senki nem említette, hogy 2x kell aktiválni...
amúgy most épp a pusztában vagyok vezekelni. 1 kill hajh...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
1kis help kéne<#help>#help> a demo file lejátszása nem megy (shift+F2)-vel nyitom a lejátszot demo file inditom és semmi nem történik<#rinya>#rinya> áááá igy nem tudom megnézni a jo kis SG házi wart áááááááááá
steam 1pici frissitést is csinált lol
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
bazi nagy problémám van
igen megnéztem FAQot, de nem láttam megoldást rá, azért ha van szoljatok és ujra átnézem az egészet
megvettem én ma a Source-ot (de hülye voltam...) aktiváltam a kulcsot,
feltelepítettem
indítanám el my games ablakból és a steam ablakban a CS:S purchase-re visz
mondom wtf oO
serverre belépnék akkor uez 😊
a játék ott van a my games alatt, de elindítani nem tudom, purchase-t akar, csak azt nem tudom miért
mi lehet lámaságom oka avagy mit csináltam rosszul ?
köszi elõre is a helpet...
Source SDK segítség kéne,tudom van hozzá topic de elég kihalt.
Hogy lehet mindkét játék ( CSS-HL2 ) és created modelt berakni egy adott pályára?
Az SDK-ban látszanak a berakott modellek,de a kész pályán nem. És mégegy probléma....van egy pályám ami jó 90%-os,és ott már a frissen berakott CSS-os modellek sem látszanak,sõt van egy rész amit sima téglafallal szeretnék lezárni és ez a fal sem jelenik meg.
köszönöm elõre is segítséget!
Az lenne a kérdésem hogy miért nem tudom el indítani a játékot mert nekem eredeti van nekem és nem hajlandó elindulni!!!
Annyi hogy rákattintok és bejön egy ablak hogy "Launcing CSÉ!" és bejön a háttérképe egy olxan 2 másodpercig és kidob a windowsra!!!
pedig mindig engedélyezem az új patch letöltését és tessék!!!
Mi a fenét kéne még csinálnom hogy tudjak vele játszani mert agyn mérges vagyok és ketté töröm a dvd-t!!!
Kérek egy kis HELPET!!!
és ne poénkodjatok!
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
További xép napot !
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
.: mobilize.hu :.
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
ha annyira nem gáz akkor egy egész css reinstall tudnék ajánlani, de úgy, hogy a mappáját is törölnöd kellene, ne maradjanak benne textúrák és modellek... szedni a config.cfg-det és az autoexec.cfg-t!
.: mobilize.hu :.