Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kiirt hiba meg akkor szokott elõfordulni, ha valameliyk textúra modositva lett és utána más formátumba, más beállításokkal lett elmentve, pl más tömritésekkel...
.: mobilize.hu :.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
itt az enyém: [email protected]
Ha így sem jó akkor meg javaslom hogy jobbklikk a játékra steamben, properties, local files fül, veryfy integrity of game cache files.
amiket írtál számokat, összesítve ti nyertetek így 😊
sõt azt is mondhatom, hogy te voltál a ott/akkor a legjobb <#eljen>#eljen>
tulajdonképpen nyitott vagyok egy visszavágószerûségre, vagy csak egy baráti 2vs2 meccsre hasonló feltételekkel bármikor. <#wave>#wave>
Dimenzio 22-16
Achilleus 15-16
Talado 15-18
TerminaTHOR 25-14
ha másban nem legalább ebben nyertünk, így legalább nyugdtabb vagyok hogy annyira bénák nem voltunk 😉
most néztem vissza a demókat, durva volt az biztos, d3-on nagyon el lettünk nyomva 😉 úgy tûnik mindenki a saját választott mappján aratott 😉

de mondjuk, ha nem kell, akkor, hogy indítod a css-t, steam-bõl, vagy, vmi x-fire, ase-bõl??? indítsd steam-bõl.
de ha esse jó, akkor a format cé az jó ... <#vigyor1>#vigyor1>
Nincs ötletek mért (megpróbáltam töbvbször is de nem ment)
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
nem tud valaki olyan progit amivel egyszerre több Rapidshare letöltéseket lehet letölteni? hogy ne kelljen egyesével szarakodni
természetesen Free account-osat
ON
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Nyisd meg a steam-et, válaszd ki a "My games" fület és kattints jobb egérgombbal a counters-strike: source játékra és válaszd a "properties"-t. A felbukkanó ablakban kattints a "Set launch options"-ra és írd be a következõ paramétert: -console"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Lenne egy válaszom.
Olvasd el a faq-ot fent...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Lenne egy kérdésem.
Hogyan lehet elõhívni a console-t?
Source-ban?