Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ha komoly akkor irány a logómûhely(bár sztem fölösleges mert a mostani yo!) ha meg nem akkor<#mf2>#mf2>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
grat! 😊
uhhh,de rég CSztem...
rohadt melo tönkreteszi az életem 😞
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Fix style-ok vannak a html tagekbe beirva, szal css-bõl már nem igazán lehet átalakítani a topikot...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
na lehet szerkeszteni a bannerokat átfele 😉
mármint persze valaki csinálhat újat csak mondom. bazz így hirtelen, fránya SG 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
de állítólag az javítva lett már...
mondjuk milyen FF-et használsz? én FF 2.0 RC2-t, és nekem már elmúlt ez a problem =/
nálatok nem változnak a betûméretek?
mer nálam vannak sorok, legtöbbjük link amik kurva nagy betûkkel vannak kiírva 😛
meg vannak mondatok amik kék színnel ki vannak emelve mintha kattintható link lenne
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
KUPA-NEWS: LT29 : DD28 - demok a HQ-n. 3 új war-termin kitûzve, JELENTKEZZETEK!
-t kellene átszínezni, mert nekem így mintha folyna a szemem tõle 😄
de én azt hittem ,hogy a régi plugin kibassza automatikusan az ilyet😊 (najo nem tesztelem be😊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Shit happens.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
csak bementem egyre, és nyomtam egy shotot...
de ahogy elnéztem a többiek pingjeit...hát úristen 😄
amúgy thx a segítséget 😊
amúgy, nekem meg lenne egy sztem iszonyat láma kérdésem felétek...
szóval ott a bal alsó sarokban vannak ezek az infók, eddig nem voltak ott, de aztán bementem egy szerverre, és mostmár ott vannak azóta 😄
szóval, ezt milyen konzolparanccsal lehetne eltûntetni? 😄
itt van az a cucc, amire gondolok:
thx a segítséget 😛 😄
nem tudja valaki egy weboldal galéria szerkesztö progit?
volt nekem csak nem tudom mi volt a neve,és már letöröltem
valami "webgallery" de igy nem találom
ON
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
P4. 2.8 Ghz dualcore 64 bit, 1024 ddr2 533mhz, inno3D 7600Gt 256mb. Razer Copperhead , s&s