Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
most egy pipa lesz, hogy kell-e vagy nem.
amúgy már nem most kezdtem el csinálni, szóval hamarosan egy 1.49-es béta kerül ki amit aki akar majd tesztelgethet
Az 1.5-ben remélem az aug-nak is rendes world modellje lesz 😊 Jelenleg ez az egy idegesít benne néha, hogy a földre dobva máshogy néz ki 😊
Nagyon helyes. Csináld csak! 😄
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A tegnapi meccsek demoi is kint vannak már amúgy a letöltések között.
WeaponPack 1.5 Comming SooN... 😉
megjegyzésnek annyi, hogy mindig az alsó csapat nyert (a kiírásban is így szerepel). jó mi? 😉

(Matrix, esetleg amit rajzoltál volt, azt kitölthetnéd az eddigi eredményekkel 😊 )
mert amúgy simán lecserélhetõek a hangok azért nem szól a gém.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
de utána sg szerveren meg faszán ment minden😉
(nincs kép)
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
nem tudom pontosan mi lett a vége, de kikaptunk rendesen az biztos 😊
sry csíter, nem voltam igazán formában 😊
Ezek:
de_strata - final verzió, jó fps... a map meg már bétaként is jó volt.
de_yes - Érdekes kis map, nem tudom semmi eddigihez hasonlítani 😊
cs_market_2 - ez sem rossz, amolyan assault/spetznaz, de nem ad lehetõséget a kempelésre, mert annyi bejárat van 😊
Ezeket majd teszteljük, ha felmentek a szerverre. A többi map kuka, vagy még túl béta.
Amin még gondolkodtam:
de_teapoint - nemtom ki emlékszik rá 1.6-ból. Elég jó remake, de nemtom mennyire lenne népszerû. Ott se volt az.
cs_kismayohdr - Annak a HDR-es és túszos változata, ami most bombásként van fent. De szerintem túszokkal szinte játszhatatlan / értelmetlen, mivel az 5-6 útvonalból ha 2-n ki lehet vinni a túszokat...
<#taps>#taps><#worship>#worship>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
légyszi vaklaki segítsen..
asteam ezt a hibaüzenetet írta..
vlami a kapcsolatommal lehet a baj..
(chello classic)
<#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
Az update megrontja a demokat? Mert ha nem akkor lehet, hogy lovoldoznek kicsit.
Elõre is köszönöm a választ!
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"