Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milka
ok,mostmár kira az egér,köszi szépen!Még anyi lene hogy egyik havert mindig ledobja a Cheating-Death,na az miért van?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

keresd meg töröld le
Sland
Host_Error: Server is enforcing file consistency for sound/weapons/c4/c4_click.wav

ledob minden szerverrõl. hl2.exe hibát észel.
matrix féle weaponpack fent van...
mi a megoldás a hiba javításásra?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Én ezekkel a célkeresztparaméterekkel játszom:

crosshair 1
cl_crosshaircolor 0
cl_crosshairalpha 999
cl_crosshairusealpha 1
cl_crosshairscale 2000

Remélem segít valamit!

Szega87
cl_dynamicscrosshair 0

Szega87
pedig a thunder is mekkora adu ász volt , hiába szar az emberek izlése !!!

d2!d2!d2!d2!d2!d2!d2!d2!d2!d2! <#rinya>

Milka
Nekem olyan ondom van,hogy a célkeresztem nemmegy össze,egyszerûen megsem rezdül és így elég xar játszani ugye hogy egy centis célkeresztel kikell lõni valakit....segítsetek hogy mi lehet e gond

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

De. Megvolt az csinálva, 2 változata is volt már fent a szerveren. Nekem mindkettõ bejött.
De a nép utálta. Mint ahogy régen is. A siege sosem volt annyira népszerû map. Hasonlóan a thunderhez.
Szega87
Ha már 1.6 az is furcsa hogy a cs_siege-t nem tudták se valve mapként se custom mapként normálisra megcsinálni <#rinya>

Szega87
1.6 meg source estatek mint 1 foskupac , sima cs régebbi változataiba cs_mansion az a tuti

Sland
Jah okés, köszi, hogy szóltál. Letöltöttem azt is.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Nem megy ez a büdös FAQ!!! Mi a ráknak nem?<#conf>
Amúgy azt szeretném megtudni, hogy egy 512/96 Kbit-es ADSL-el elég-e a Scourchoz? Nem szeretném, ha megvenném és nem tudnék vele rendesen játszani a neten.
Elõre is köszönöm a választ!<#wink>
Amúgy ez amit linkeltél, nagyon üres, félkész map. Ami fentvan nálunk, az fullosabb.
A cycleben van mostanában sokszor elõkerült.
Sland
dánke sõn. valamikor majd be lehetne rakni 😉

Sland
cs_estate_source

sztem jó kis map<#eljen>

cs_estate.

szal igen.

Ebbõl van a cs_estate_od a szerveren.
Sland
nem az. nincs sourceban alapból az a map amirõl beszélek.
nemtom h 1.6 ban alapból van benne vagy custum map, de nekem 1.6 alatt nagyon tetszett

megvan: 1.6 ban cs_estate a neve

autoszimulator
cs_militia

.: mobilize.hu :.

Sland
Csá! One egy kérdésem.
CS 1.6-ban van egy map ahol egy 2 emeletes ház van, nagy kerttel elõtte mögötte. A CT spawn helytõl megy egy alagút be a házba.
A háznak asszem van egy erkélye és 8 olyan ablaka amin ki lehet lõni.
Mi a neve?

jah és túszmegmentõs.

kvajo dolgokat lehetne azzal a cuccal csinálni ha rendesen megcsinálnák! nemcsak montázsokra gondolok..sztem így egész profi lesz
Szega87
várható volt <#gonosz3>

Hiába írim be, hogy settings ez nincs benne. Valahol be kell állítani? Saját szerverem van azon szeretném beállítani de nem tudom hol kell. FTP-n van a szerver ott kéne állítani valamit a cfg-ben? mani-server.cfg vagy mani-admin-plugin?
CheAteR88
lehetne kérni magyarul?😞

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

cl_crosshaircolor 0-3ig vannak a színek: zöld piros sárga világos és sötét kék azthiszem. sorrendet nem tudom

Hali. Hogy lehet a cs-be megváltoztatni a célkereszt szinét? Mit kell beirni a consolba? Köszi
autoszimulator
vagy nyomsz egy esc-et, és ott a konozolban látod a kért infókat 😄

azért támogatják, mert nemsokára $10-ért fogják árulni a steamen 😊

james69holden
beírod azt hogy "settings", simán a chatbe nem konzolba

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Zsoltika 007
Say-be beírod hogy damage. Ha meg mást is akarsz állítani akkor settings.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség.Hogy lehet megcsinálni szerveren, hogy amikor megsebesítenek vagy lelõnek kiírja, hogy az illetõ mennyit sebzett belém és, hogy én mennyit sebeztem belé. Ezeket írja: Attacker:,Wounded:,Killed.... Meg van olyan is amikor azt is kiírja, hogy hol sebesítettem meg: a kezét,lábát... Tudnátok segíteni, hogy ezt a módot vagy nem tudom mit, hogyan lehet bekapcsolni?

Elõre is nagyon köszi. Üdv! Sam
bertino
hûdejó... oO

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

M@TriX
nagyon designos ;

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Igy néz ki amúgy a béta: kép
Amúgy:

Counter-Strike: Source

Added beta for Counter-Strike: Source Dynamic Weapon Pricing

Source Engine

Exclude .lua files from being downloaded by clients

Exclude the addons/, gamemods/ and lua/ from having files inside of them downloaded to clients (Garry's MOD support)

Optimization for dedicated server and SourceTV relays

SourceTV

Enabled tv_deltacache by default and made size adjustable

Removed original game server IP address from spectator "status" command output

VGUI

Correctly render underlined fonts

Különösen a félövér részt ajánlom figyelmetekbe. No nem a mod miatt. Mindössze egy mérföldkõrõl van szó, ugyanis a Valve támogat végre egy 3rd-party modot.

We have released a special beta of Counter-Strike: Source for the new
dynamic weapon pricing feature. If you want to try out this new
functionality on your server then run the hldsupdatetool with
"cstrike_beta" as the game parameter, for example:

Win32:
./hldsupdatetool -command update -game cstrike_beta -dir .

Linux:
./steam -command update -game cstrike_beta -dir .

A pubon logikusan nem fogunk egyelõrea bétájával szórakozni, tehát ott most még nem változik semmi.
M@TriX
ez az új fegyverpiaci modul ha jóltudom.
dinamikusan alakulnak az árak

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

CheAteR88
na feltettem leteszteltem és szerintem ua mint a css
nagy különbséget nem látok csak annyi hohy minden beállírás alap és a fegyerskinek is az alapok😊
ugyhogy nemértem mé jo ez de fentan😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
feltetted?

urbijoe
valami update van megint

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Szega87
wtf? sima css melett ilyenem is megjelent reggel ? gondolom ez a wdp beta?

Szega87
ventrin is ugyanugy van késés mint TS2 ön , ha egyszobába vannak a csapattagok akkor meg hangzavar van , ventrin csak tisztább a hang , de ez nagyban függ a ventri server beállitásaitól hogy mennyi sávsélt foglal , ezzel oda akarok kijukadni hogy van ventri és ventri között is külömbség

autoszimulator
TS-t egyre többen cserélik lefele, merthogy azt állítják, sok a késés 😄 biztos sok war mulik ezen.. Ventrin nincs késés, legalábbis akkora mint ts-en, de az meg jobban lefoglalja a netet.. jó választás nincs, legjobb ha a klántagok egy szobába költöznek <#idiota><#idiota>

Szega87
mostmár nagyon terjed a ventrillo , ts2 , playLinc használata public közbe , szóval az az 1% , nem 1 %

Igen, lehetne. Ha lenne ilyen opció.
A TS-nek meg kisebb az esélye, mint hogy a mellette ülõnek magyaráz.
De nemtom miért fecsérelünk erre egyátalán ennyi szót, amikor érinti kb a játékosok 1%-át.
SCITEK
Ezzel az erovel minden halottnak sotetitheted a kepernyojet, mert letezik olyan, hogy teamspeak meg hasonlok. Napersze, ha ott ultok egymas mellett akkor akarva-akaratlanul is lehet kuksizni.
Lehetne mondjuk fixalni, hogy ilyen esetben csak a csapattagokat nezegethesse a szobatars. Nem mintha erintene a dolog...

Sland
Mi csak 2-en játszunk egy IP-rõl. A két szoba messze van szal, de fordul meg a fejünkben a csalás...
Nem muszáj hogy mindent lássak, csak mondjuk tényleg egy fix helyet, vagy valami jót, nem szimpla feketeséget...

autoszimulator
jajo akko kijelenthetem h nemértem, mind1 <#wow2><#sniffles>

Nem, ghostnak csak blind jár.
Úgysem játszanak olyan sokan egy IP-rõl. Sõt.
5w0rdf15h
pontosan -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"