Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
ledob minden szerverrõl. hl2.exe hibát észel.
matrix féle weaponpack fent van...
mi a megoldás a hiba javításásra?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
crosshair 1
cl_crosshaircolor 0
cl_crosshairalpha 999
cl_crosshairusealpha 1
cl_crosshairscale 2000
Remélem segít valamit!
d2!d2!d2!d2!d2!d2!d2!d2!d2!d2! <#rinya>#rinya>
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
De a nép utálta. Mint ahogy régen is. A siege sosem volt annyira népszerû map. Hasonlóan a thunderhez.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Amúgy azt szeretném megtudni, hogy egy 512/96 Kbit-es ADSL-el elég-e a Scourchoz? Nem szeretném, ha megvenném és nem tudnék vele rendesen játszani a neten.
Elõre is köszönöm a választ!<#wink>#wink>
szal igen.
Ebbõl van a cs_estate_od a szerveren.
nemtom h 1.6 ban alapból van benne vagy custum map, de nekem 1.6 alatt nagyon tetszett
megvan: 1.6 ban cs_estate a neve
CS 1.6-ban van egy map ahol egy 2 emeletes ház van, nagy kerttel elõtte mögötte. A CT spawn helytõl megy egy alagút be a házba.
A háznak asszem van egy erkélye és 8 olyan ablaka amin ki lehet lõni.
Mi a neve?
jah és túszmegmentõs.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Kellene egy kis segítség.Hogy lehet megcsinálni szerveren, hogy amikor megsebesítenek vagy lelõnek kiírja, hogy az illetõ mennyit sebzett belém és, hogy én mennyit sebeztem belé. Ezeket írja: Attacker:,Wounded:,Killed.... Meg van olyan is amikor azt is kiírja, hogy hol sebesítettem meg: a kezét,lábát... Tudnátok segíteni, hogy ezt a módot vagy nem tudom mit, hogyan lehet bekapcsolni?
Elõre is nagyon köszi. Üdv! Sam
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Counter-Strike: Source
Added beta for Counter-Strike: Source Dynamic Weapon Pricing
Source Engine
Exclude .lua files from being downloaded by clients
Exclude the addons/, gamemods/ and lua/ from having files inside of them downloaded to clients (Garry's MOD support)
Optimization for dedicated server and SourceTV relays
SourceTV
Enabled tv_deltacache by default and made size adjustable
Removed original game server IP address from spectator "status" command output
VGUI
Correctly render underlined fonts
Különösen a félövér részt ajánlom figyelmetekbe. No nem a mod miatt. Mindössze egy mérföldkõrõl van szó, ugyanis a Valve támogat végre egy 3rd-party modot.
We have released a special beta of Counter-Strike: Source for the new
dynamic weapon pricing feature. If you want to try out this new
functionality on your server then run the hldsupdatetool with
"cstrike_beta" as the game parameter, for example:
Win32:
./hldsupdatetool -command update -game cstrike_beta -dir .
Linux:
./steam -command update -game cstrike_beta -dir .
A pubon logikusan nem fogunk egyelõrea bétájával szórakozni, tehát ott most még nem változik semmi.
dinamikusan alakulnak az árak
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nagy különbséget nem látok csak annyi hohy minden beállírás alap és a fegyerskinek is az alapok😊
ugyhogy nemértem mé jo ez de fentan😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
.: mobilize.hu :.
A TS-nek meg kisebb az esélye, mint hogy a mellette ülõnek magyaráz.
De nemtom miért fecsérelünk erre egyátalán ennyi szót, amikor érinti kb a játékosok 1%-át.
Lehetne mondjuk fixalni, hogy ilyen esetben csak a csapattagokat nezegethesse a szobatars. Nem mintha erintene a dolog...
Nem muszáj hogy mindent lássak, csak mondjuk tényleg egy fix helyet, vagy valami jót, nem szimpla feketeséget...
Úgysem játszanak olyan sokan egy IP-rõl. Sõt.