Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mirrored -> sgteam hq
M@TriX
jah meg ha valemyik fegyó nem tetszik és tudtok jobbat az is jöhet, vagy ha valamelyik nagyon nem tetszik akkor is 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Egyik sem javíthatatlan dolog, de csak ingame jöttek elõ, szal nagyon elõre látni nem lehetett õket.
Majd foglalkozni kell még egy kicsit a scripttel, és jó lesz ez.
M@TriX
naszóval, elkészült a RealWeaponMod 1.4.9

idõhiány miatt installer még nincs, zip van! 😉
szóval csak azok szedjék le akik el tudnak navigálni a játék könyvtárában. mentést készítsen aki kell, mert ehhez még nincs uninstall, az 1.5-höz már lesz!

Pár infó:
- mindegyik fegyvermodell lecserélve
- valós fegyvernevek
- valós gránátok
- nõi túszok, hangokkal
- magyar rádiózás
- valós kesztyûk(több fajta lesz, jelenleg az ujjatlan verzió van benne mert nekem az tetszik 😉)
- valós töltényhüvelyek, sokkal szebbek, mint az alapgémben
- közel valós fegyverhangok, utólagos engedelmével Borg soundpakkját használtam alapnak és azt tuningoltam, ezen a részen még várható egy kis változás
- valós lámpafény

Azt kérem a bétatesztelõkrõl, hogyha akármilyen hibát látnak PM-be szóljanak vagy ide írják ki. Lehet valamit nem csomagoltam be, vagy valamely world modell rosz, vagy fevyernév rossz, stb.

jah és megjegyzem, hogy minden kapcsolható lesz, szvsz aki nem akar valós neveket vagy nõi túszokat, stb. kikapcsolhatóak lesznek. igény szerint, errõl majd késõbb bõvebben

LETÖLTÉS

pár érdekesség:

Az M3 shoti helyére Franchi SPAS-12 került amit több nagyobb filmben is láthattunk már, pl a Terminator-ban 😉

(in-game verzió (leg)lentebb)

Az AUG helyére pedig Heckler & Koch G36C-je került

(in-game verzió (leg)lentebb)

pár in-game montázs. este értem haza és egy órát kaptama feleségemtõl, szóval nem túl igényes, de lássatok mögé 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

OrioN the S
<#pias>

vhogy éreztem ,hogy lesz vmi ilyen jellegû bukkanó ^^

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

balvin
máskor végigolvasom az összes üzenetet mielõtt válaszolok<#buck>

balvin
bindelni. mindenkinek. azonnal😄

ilyen hosszu életû volt az angel script
egyéb jellegû bugok miatt kivettem... majd meglátjuk még mi lesz vele.
OrioN the S
fasztnem ez egy gecsi -.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CheAteR88
pepe😄
azé az awpné tese vagy erõsebb😄(csak én😛)

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

PÁÁZDEED!! (punk's not dead!😊
Mozzanat
valaki feljön gémelni

Szega87
fejbeködlek awp- vel angel ide vagy oda többet nem kellsz már föl <#gonosz1>

Szega87
osztom kolléga a véleményét <#gonosz1>

OrioN the S
ok

autoszimulator
LOL

.: mobilize.hu :.

CheAteR88
szerintem 1-2 éjszakát megér

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

OrioN the S

CheAteR88
nosza neu fejlemények vannak angel moddal
1. Ha nállad van a bomba dobd el mielött angel leszel mert (énszerintem) a bomba felemelkedik veled eggyüt.(tény az hogy benyomtam magam angel modba és nem lett alattam a bomba de az az oltás hogy meghaltam és nemvolt seholse merthogy velem nem estett le és a hullám körül se volt)
vki kellene majd ezt megnézni mert nemtom😊
lehet az bombás angel halála eggyelö a bomba eltünésével is?😊<-- erre kéne nekem vki majd tesztelni
2. Az angelség azzal jár ha meghalsz természetesen +1 halál de ami a nagy áldozatot követeli levesz 1-et a killjeid közül is
eddig ennyi!

Zsoltika 007
Vagy pedig ha már csak 10 hp marad akkor miért ne lehetnék angel? Úgyis befraggel vki akkor már többet segítek így mint hullaként. De ha az angel meghal azt suicide-nak veszi ezt lehet korrigálni kéne hogy kapjon 1 fraget.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Pl aki spórolós kört csinál, tehát nem vesz fegyvert magának, és azt se akarja, hogy halomra lõjék, az így tud segíteni a csapatának. És neki még meg is éri (vagy legalábbis mindegy). Plusz ugye ha nyernek, neki is több pénze lesz köv körben.

De meg lehet tuningolni vele a bet-et is 😊 Ha egyedül marad angelt csinál magából, és onnan vili hogy rá kell fogadni 😄 Mert 20mp mulva ugyis meghal.

Meg érdekes lehet még az is, hogy emeletes pályákon ha az also szinten felemelkedik, akkor fölötte csak elég szaladgálni rajta 😄
CheAteR88
"Az egész arról szól hogy 1 teamba lehet EGY ember aki "Angel" lessz "

CheAteR88
én tutinem😄
nemérmeg 1 fragotse😛😄

Zsoltika 007
A Punkzoli én tudom!!!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Már ha lesz aki feláldozza magát érted 😄
Zsoltika 007
Megvan az új taktik! Megyek elõre darálni és majd minden második méteren lesz egy support angelem. <#hehe>

Tény hogy sok esetben taktikai elõnyhöz juttat egy angyal, de erre van.
Csak ne felejtsd el ugye, hogy ehhez fel kell áldozni magát valakinek, amihez meg csapatmunka kell.
Plusz amit cheater irt, szal aki csak alatta dzsal oda vissza, az nem lesz sebezhetetlen tole. Csak akkor tolt vissza 100hp-re, ha beleugrassz, es azt is csak 20mp-ig max.
CheAteR88
az angel nem ad fojamatosan healtot
lásd képet
nem fejmagasságban van ha megfigyeled hanem magasabban
ezért ugrálni kell bele és nem futni

Zsoltika 007
Majd este megnézzük hogy müxik. Te leszel az angel én meg fraggelek. <#vigyor1> Te megdeglesz, enyém a dicsõség.

CheAteR88
ezek szerint tuttomal igen😊
beraktam magam angelnek és Damage Taken from "Chemotox" - 4123 in 34 hits
😄
zuztak keményen😄

ha ketten bekempelik a bombát,angel zúz 20mpig robbanásig?😄D alattaa delikvens csapattárs szívja a vérét akkor az sebezhetetlen??😛
CheAteR88
A mai naptól az SG szerverre(CSSÜRHE) felkerült az Angel mod!
Az egész arról szól hogy 1 teamba lehet egy ember aki "Angel" lessz ami azt jelenti:
1. Nem lehet lelõni
2. 20 mp-ig él
3. Ha egy sérült csapattárs hozzáér (nekiugrik😊) akkor 1 vagy akárhány hp-jából 100 hp-t csinál(azaz meggyógyít)
Hogyan is müködik?
Say-be beírod azt hogy "angel" és ezzel a tettedel röktön feláldozod magad a csapatért!
Így fest ha "Angel"-t lácc:

és sajnos az az átka hogy angel mod után:

sok sikert az angeloknak és jo játékot mindenkinek!

CheAteR88
<#worship>hála és titelet!<#worship>

M@TriX
sajna otthon van ott meg lassab a net azért húzódik a fegyverek megvannak a teszt is megvolt az installt kellene még összerakni, amit akár hiszitek akár nem majdnem nagyobb meló mint a fegyverek tesztelése 😉

azért, mert a választhatóság miatt egyenként kell kialakítani a könyvtárstruktúrát.

de valszeg az lesz, hogy a béta még nem installeres lesz, hanem zip és kész.

rossz hír, hogy az LR-300-asnak nincsen world modellje és más szép aug verzió nincsen, nem értem miért, szóval azzal az lesz a helyzet, hogy az lesz a helyezet 😉 ma este nemtom mikor kerülök haza, de legkésõbb holnap, fennt lesz a neten az elõtesztelhetõ 1.49-es verzió.

de jó lesz, legalábbis nekem tetszik már egy ideje azzal nyomulok hogy hiba nélküli legyen. pl M4-bõl annyit teszteltem, hogy beszarás 😉

CheAteR88
mikorra cvárhato a pack?😊

Hellosztok!

Hogy lehet beállítani, hogy a Victim Stats zöld színû legyen? Mert alapból olyan narancssárga de láttam sok szerveren zöldet.

Köszi!
M@TriX
jah, mostmár látom a puskát... 😉

Sland
Dánkesõõõn!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Szega87
format c: /s

Imrusssss
Most komolyan mondod hogy telepítsem újra a Wint???

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

autoszimulator
nekem tegnap este a 1278adik kattintásra bejött...

OrioN the S
nyomogasd míg be nem jön <#gonosz1>

akkor legalább ne írnák ki,h nézzem meg és ne kérdezzek bazz<#conf>
stp4trick
nem nyiti? télleg nekem senem nyiti, dikmán

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

urbijoe
gondolom nincs rálinkelve semmi

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

vki megondaná,h miért nem nyissa meg a FAQ-ot??
stp4trick
kinyomta a szemeid a sok bimbó?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Szega87

OrioN the S
😄

autoszimulator

Ui.: talán újra kéne telepíteni a Winfost-ot????

ez mindig segít.. ha pedig vissza sem teszed, még az éelted is könnyebb lesz D: