Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

otto13
update fent. fa mas1 az ami ugy nézki . Többi rendben van.<#worship>
GRAT! nekem teccik!

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

M@TriX
némelyik nagyobb, de a valóságban is a pofádba húzod általában a fegyót, szerintem...

de ha van pontos listád melyik ami zavaróan nagy, akkor beszélhetünk róla, de ha így általánosságba mondod, háát.

amúgy azt is tudni kell, hogy nem fog mindnekinek bejönni a pakk, de ez nem baj, lehet szedegetni a netrõl sokmindent, ezek tesztelet, hibamentes fegyverek, igényes modellek, közel valós fegyvermodellek, és nekem tetszenek, ennyi 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
némelyik? pontosabban?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
plíz aki leszedte a pakkot töltse le innen a gyors update-t:
update

ez tartalmazza a famas javítást és a közel végleges hangokat.

szóval erre várnék reakciókat, van-e hiba még, a hangok milyenek, valamelyik rossz-e, stb.

köszönet

M@TriX
lsd. lentebb 😉 3 hsz 😉

Lompi73
CD Galaxis
<#nezze>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Szega87
<#wow1>

torque12
amugy gondolok itt a fegyok erejére pontosságára! különbözik vmiben a 1.6 tol?

torque12
amúgy hol kapom meg legolcsobban a cs:s-t?

otto13
én is nézegettem de ijjen nemelyik fegyo.. nálam lehet valami gond?

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

torque12
hali! lehet hogy veszek magamnak karira source-t! edig csak 1.6 oztam, és az a kérdésem hogy mennyivel és miben job a source a 1.6 nál! csak grafikailag jobb? <#nemtudom>

urbijoe
nekem tul nagynak tünnek a fegyver modellek nagy helyet takarnak a monitoron "1280x1024"
mintha az eredeti kisebb lenne

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

M@TriX
na meg is van, tényleg véletlenül kiszedtem azt a könyvtárat, de semmi pánik megvan! 😉
amúgy sztem a galil is egy jól sikerült fegyó lett a kihajtós részével.

M@TriX
na köszi, ilyen bugreport kell 😉

met kb. 1gb volt a cstrike könyvtáram, configokból kellett megnéznem mi kell és mi nem, ennek utánanézek, köszi.

ha láttok még ilyet, akkor szóljatok!

Nekem zsíroskása a mod 😊!
De van 1 kis szépséghibája: lehet énvok balfasz vagy nemtom de nekem lila-fekete kockás a famas! amugy minden stimmel és megy!

Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)

M@TriX
awp hangja is cserélve lesz, a deagle nekem tetszik, hogy két kézzel fogja, én meg jobban lövök így 😉 stabilabb a kezem

de majd kikapcsolod installkor 😉

De egy próbát azért megér nem?
autoszimulator
próbálgattam másokat is. Granyó flash teccik, fõleg a hangeffekt.
Deagle-t kiszedtem, mivel nemotmmér de ezzel nem tudtam belõni senkit 😞 😄
AWP és Scout nagyon jó, awp hangja kicsit fura, hisz ezt azért nem lehet a pálya másik vgérõl is hallani 😄 így beleolvad a többi fegyver hangszintjébe, ami nembay...shoti pedig szintén jó ezeket próbáltam most 😄

.: mobilize.hu :.

autoszimulator
steam/steamapps/STEAMNÉV/counter-strike source/cstrike

ide tegyed be

M@TriX
kapcsold ki a cAPS lOCKOD, és várd meg az 1.5-öt a saját érdekedben., ahhoz lesz installer. jövõ héten várható a megjelenése, ha hétvégén lesz idõm akkor már 7fõn

hELÓ ÉN CSAK ANNYIT SZERETNÉK KÉRDEZNI,HOGY MIÉRT NEM TALÁLOM A cS sOURCE KÖNYVTÁRAT A GÉPEN?fELAKRTAM TENNI A MÓDÓT AMIT FELTETTÉL ÉS NEM TALÁLOM A JÁTÉK KÖNYVTÁRÁT.CSAK EGY STEAM NEVÛ KÖNYVTÁR VAN.
M@TriX
köszi, akkor örülök ha az m4 tetszik, ha lehet vegyél más fegyvereket is, ha esetleg valami hiba van akkor szólj.

kössz

autoszimulator
uristen ez nagyon osztóóó <#worship><#worship>
nagyopn szép munka grat hozzá 😄 azok a magyar szövegek meg lol 😄<#taps>
még nem néztem végig mindent, de a colt az isteeen lett 😄

ahaa Feature xDDD

M@TriX
nem mod, hanem fícsör, bekapcsolható vagy nem a szervereken...

ez a dinamikus árak ugye csak egy másik verzióban lesznek? aminek a betaja van? vagy az egy "MOD" ehhez a cséhez?

M@TriX
ne is mond, azzal szívtam a legtöbbet. annyi van belõle mint a szemét, de olyan minõségûek is 😉

ez viszonylag normális release ami benne van

a hangokat elég szépen lecserélgettem, mármint a fegyver részeket, úgyhogy azok már nem mérvadóak.

de egyéb hangok lépés meg ilyesmi az marad. szerintem brutálisan jók ezek a lépés hangok minden terepen (thnx to Borg)

nem lesz nemi erõszak.. õk lesznek maguk a nemi erõszak xDD amugy meg mámmegin ápdét :S 5 napja nem voltam steamen de ez van akko is updatel :s

autoszimulator
ez is a realitásokat tükrözi.. a jövõben õk lesznek a rend õrei 😄
nincs több gyorshajtás meg nemi erõszak ^^

mellesleg mindjárt kipróbálom a fegyópakkodat, képek alapján teccik, colt remélem uras lesz, mert eddig abból jót nem találtam 😞

M@TriX
ilyesmire gondoltál? 😉

nekem annyira nem jön be ez a modell, inkább a reálisakat szeretem, de mondjuk beállítanám, ha én belépek így lássatok 😉 süti lenne

M@TriX
a scout-nak találtam eg ynagyon jó hangot az még ebben a pakkban nincsen benne, met véletlenül overwriteoltam 😉

5w0rdf15h
már csak egy terminátor mod hiányzik aztán mehet a shotizás 😄DDDD

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

game monitoron bármilyen sv_-re tudsz filterezni pl...
mondjuk én a mac10-et pont ugy rühellem mint a desertet. Szal nemérdekel hogy változik az áruk 😊
Ráadásul ez ugye még csak a béta DWP, szal hogy mi jön ki a végén, még mindig nem tudni. Szerintem most pont azt tesztelik, hogy mennyivel nõ a kereslet arra, aminek 1$-ra csökken az ára, és mennyivel csökken annak, aminek meg nonszensz magasságba.
Mert ugye ha megugrik a kereslet az 1$-sra, az azt jelenti, hogy a köv héten vissza fog emelkedni az ára. És ez addig megy oda vissza, mindig kisebb mértékben változva, amíg egyzercsak beáll egy reális szintre. Ez a rendszer lényege.
Nemtom, nekem a scout meg a deagle hangja nem tetszik benen, de hiába kerestem, nem találtam jobb hangokat annak. Lehet télleg ilyen a hangjuk, vagy fenetudja. De ha találtál jobbat, kiváncsi leszek 😊
M@TriX
nekem bejön a Mac-10 igaz nekem Uzi-ként van benne gangster-style döntött fogással. lehet vele szép meglepetéseket okozni, persze aki amit szeret. fejeseket lehet vele osztogatni, köpködi a golyókat rendesen...

Nekem akkor tetszett volna publicon, ha csak vmi értelmes mértékkel növelik az árakat. Én így sem vennék mac10-et (vagy bármelyik olcsó szart), mert egy glock/usp többre jó azoknál amíg összejön az 5k az m4-re. ha 2 hét múlva 10k lesz, akkor szerzek vmi filtert ez ellen a szerverkeresõmbe 😊

M@TriX
jó poén, de akárkinek ahogy nem tetszik, szerintem akkor is van valami ebbe az online árazásban. ezzel is tovább növeli a váratlan elemeket, pl erre nincs pénzed ezért mást veszel és kész. igaz taktikot építeni nem lehet de egy public szerveren szerintem elférne.

persze ez csak az én véleményem és nem ragaszkodom a bekapcsoláshoz, de szerintem vinne egy kis csavart a játékba...

bár aérdemes figyelni egyéb árakra is, pl a Mac-10 1$ 😉

M@TriX
hmm, a Spas-12 elég híres fegyver, a Matrix2-ben is benne volt a Terminator-on kívül...

ááá, érzitek az összefüggést?
A matrix-ban és a terminatorban 😉
TerminaTHOR 😉

vessetek egy pillantást a jövõ heti várható árakra 😄
desert $4300

<#taps> valve

OrioN the S
😄 okok

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

barátnõméknél vagyok és nem fut ezen a **** gépen semmi, de töltöm már 😊

OrioN the S
Ándré jer má emesenre

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
jaja elég részletes ^^

OrioN the S
páva(Y) jobb mint a bútorlap 😄

M@TriX
az pont Borg kezében lettshotolva igaz õ nem tudott róla hogy ez van nála 😉 szerintem is szép darab. szép a tölétsanimációja, és igényes modell.

na tapasztalat új egérpadról? énis vettem egyet falun (pest) de csak ha hazamentem tudom kipróbálni <#szomoru1>

OrioN the S
mennnnyyyymmáááá 😮OOOOOooooo az a p-90 miet kinéz 😄 (Y)

M@TriX
hát próbáltam full addonra törekedni 😉

hangok:
alapnak a te soundpakkod van használva mint ítam, met nagyon ütõs lett (pár napja ismertem még csak meg), csak pár fegyóhang nem tetszik (pl dberetta), azzal még dolgozok egy kicsit (aug+m4 hangja nagyon hasonlít.)

miket cseréltem ki? a lenti hsz-ben nagyából leírom a sok könyvtár nem annyira sok, ha megismered õket, az elemlámpafény egy másik könyvtárban van azzal növelõdik, a script könyvtár az új fegyveranimok miatt kell, hogy a hangok jó helyen legyenek. a többi magáért beszél gondolom 😉

jah a resource meg a valós fegyvernevek miatt kell.

nagyjából ennyi, de pontos chanelog lesz az 1.5-höz, idõ hiányában még nincsen.

M@TriX
köszi bár mondom ez még csak a béta, ha az 1.5-öt mirrorozod azért hálás leszek.

A hangok milyenek benne?
Meg pontosan miket cserél még ki? Mert látom elég terjedelmes a zip, és szinte minden könyvtárban lecserél mindent...