Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítsetek mert valamit nem értek!!!
El akarom indítani a csét (eredeti) bár tudtam vele játszani csak másnap ülök le és elkezdem indítani a játékot és nem lép be????
Meg a másik! Hogy nincs benne hang , pedig már újra telepítettem a játékot vagy 100x - szor és mindig ugyan az!
A hang akkor vettem észre amikor el kezdtem hozzá tölteni a fegyver skinneket meg ilyeneket és más nap megnt elindítom és ott pussz el halyókázott a hangja!!!
Mért van ez !!!
Ui.: talán újra kéne telepíteni a Winfost-ot????
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Beállítom hogy 9 BOT, 10 Max csatlakozható játékos, és hogy minden BOT a Terroristokhoz menjen, és hogy utánam csatlakozzanak a játékba.Én csatlakozok a CT-khez és csak 3 bot csatlakozik a T-khez.
Megoldás?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
nah kössz a kritikat ... nekem most mennem kell
Daffi
Jah es SABLONOS TEMPLATE VALOOBAN , de az meg nem zarja ki hogy szar rajta minden
Végülis egy jó van a weboldalban, hogy a "pocsék" mint szavazási opció is kikerült. Vannak akik ezt nem merték bevállalni.
A honlap most indult, kezdetleges adatokkal, de folyamatosan bövül.

és ez gép elé került:|
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
aláírás 3.sor -.-
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
hol? én sem láttam még
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
vagy aim -.-
.: mobilize.hu :.