Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amõgy ha jóltom van olyan parancs ami letisztitja képernyõt és nem is cheat...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
jóh amúgy csak annyi lesz, hogy az installerbe lesz egy külön pipás rész, hogy lépéshangok, amelyek némely szûrõrogram miatt nem minden szerverre engednek be. és aki akarja felteszi aki meg nem az nem.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
az alap bétába nem raktam bele a textúra könyvtárat, az update-ben pedig rosszul könyvtáraztam be, a materials\models\weapons\snipa_famas könyvtárat a materials\models\weapons\v_models\-be kellene átmúvolni!!
A Smallan van valami ellenõrzõ rendszer. ezen nem mennt át a C4click wav és sajnos az egész footsteps könyvtár sem.
Szega nem tudod véletlenül melyik védelmi rendszer ez? vagy valaki más?
csakmert akkor ezt az installerbe majd belerakom.
én nem mondok le errõl a tök állat lépéshangokról, mondjuk igaz, hogy a smallara sem járok, de akint érint annak mondom. ha feltette a cuccot és szeretne smallara menni, akkor a sound/weapons/c4/c4_click.wav-ot és a sound/player/footsteps könyvtárat törölje.
vagy borg nincs valami 5leted ez miért lehet?
de nemn érdekes ezeket átmenetileg elmásoltam és simán bementem a smallara.
[b]valaki találkozott még valami hibával??
#44837 nem tudom én a szürökre gyanakszok.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
miez?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
garrysmod_cs_v7a.exe
Nincs négy mega az egész, szólj, ha nincs meg, feldobom valahová.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
mert mindenhol csak DVI to DVI van
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
A single player HL2 kell hozzá, ha csak cs:s vagy dod:s van az accountodon akkor nem fog menni.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
u dont have to listen anybody else but me
töröljétek le bátran és kész. annyira nem hiszem, hogy nagy probléma lenne egy kis törlés, bár jelzem nálam nincs gond. másnál?