Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem Garry's mod, csak bénaság 😊
U.i.: Ha már Garry's mod CS:S-hez: feltöltöttem ide, ha valakit érdekel:
Garry's mod CS:S-hez
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ati
ez gondolom CS:S-es Garry's mod... vagy nem?
Szóval most játszottam vele úgy 20 percel ezzelõtt most meg nem indul el,mert valamilyen filesystem_stdio.dll fájlt nem talál ez miért van?
Nekem van tört HL2-m. Azzal is megy a Garry's Mod?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
>]
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Ja és nem bolti hanem letöltöttem a HL2-õt és azzal telepítettem.
mert az elején nem volt a játékban ilyen opció
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nekem azt mondták,h csak a bot_add parancsal lehet berakni a botokat,de most nem mükszik,mindig azt írja ki,h Error: CreateBot() failed.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
.: mobilize.hu :.
Szóval,h lehet a CS-source-ba botokat berakni,mert az Add bot parancs nekem nem mûködött?
és úgy nem lehet garry's moddal menni hogy botokat rakok be?
de az régi, neten nem nagyon fogsz embereket találni hozzá