Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sword elutazik a heten valamikor en meg mar el vagyok, sry. szombattol nekem is jo, csak Swordot kell megkerdezni

minket is elegge... ://

autoszimulator
azt irja h nem tud csatalkozni a steam a szerverhez, ez sajnos sokszor elõfordul, próbáld meg a gép restartot, steam restartot, esetleg várni kicsit...

.: mobilize.hu :.

igen de a problémámra tudtok valami gyogymodot? mert ez a hiba üzi ugrál ki!
U.I.: nem kell ahhoz semmilyen mappa

HA angol nyelven akarod a szteamedet meg mindent akkor azt egyszerüen beállíthatod: Steam iconra jobb gombal > Settings > Language <#circling>

Szega87
remélem még idõbe van , holnap 20 00 - CU @ SERVER , majd IP+PW PÜ!THX

lol

Hi valaki könyörgök segitsen! nem tudok játszani igy! ezt a hibát irja ki ha csatlakoznék egy szerverhez!

és ha tudtok küldeni egy olyan mappát ami angol nyelvre teszi a gamemet azt is megköszönném! elöre is köszi mindent!
Msn em : [email protected]
voltmár😛
stp4trick
jaja
türelem tornaterem

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

dl, ancients mecset ajánlom...sztem dl nyer😄 (frankón)
Melyiket lesz érdemes nézni?

hát én emiatt nem izgulok, ha a steam hibát ír ki akkor várok egy fél napocskát ,és mindne rendezõdik. türelem rózsáttereme alapon😄
balvin
azért elképesztõ hogy az ember kb 10 órán át vár hogy letöltõdjön a source, meg keres 1,6hoz skineket, és az egész 10 mp alatt rombadõl😞

balvin
akkor plz mondd meg hogy steamet hogy töröljem, mert amikor a programoktelepítéseéstörlésénél rámegyek, akkor kiírja hogy Automatic Custom és Repair. Elõször a Repairre mentem, de kért egy steaminstall.exét, és amit megadtam neki az nem tetszett😞 aztán rámentem az automaticra, és szépen végignéztem ahogy letörli a játékaimat, mert nem volt cancel gomb

balvin
bocs mindenkinek, töröljétek nyugodtan, de ezen nagyon felhúztam magam

autoszimulator
píííísz <#miaz><#hamm>

tudod hogy a valve, a windows, sõt az egész számítógép nem hibázik, csak a mezei júzer hibázhat 😄 én már ezerszer töröltem le steamet, mégis maradt mindenem <#ejnye1><#alien><#vigyor3>

balvin
KÖSZÖNÖM VALVE! beszarik a steamem, mindenre hibát ír ki, gondoltam leszedem és felteszem ujra, de letörli a sourceot, az 1.6ot, az összes pályámat, hangomat, fegyveremet, serveremet... KÖSZÖNÖM, HOGY CSINÁLTATOK EGY JÓL MÛKÖDÕ PROGRAMOT, VALVE!<#boxer><#violent><#gonosz2><#merges3><#gunyos1><#falbav>

A rendes 1.5-bõl majd csinálj zip verziot is 😊
Joh, de ha csak holnap délután mondjátok biztosra, akkor meg én nem fogok tudni jönni már.
Még ma mondjátok meg, hogy lesz e war holnap 8-kor.
teamwörk?😄 hányan dolgoznak a problémán?😊
Szega87
megpróbáljuk holnap 20 00 ra leszervezni ellenetek , készüljetek !

OrioN the S
Rohattjo az új wp... GRAT!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Mozzanat
szerintem strata téleg jo de nagyon álat volt de apollo is, remélem lesz töbször

Mozzanat
borg nekem bármelyik nap jo de csak este

Neked csak a csütörtök nem jó? Vagy a péntek/szombat/vasárnap?
5w0rdf15h
mivel PÜt nem tudok küldeni így ide írom, sajnos a héten már nem jó Andris Pesten van és nem megy haza csak pénteken v szombaton és én meg elutazok pénteken még nem tudom mennyi idõre kb 1 hét szal jövõ hét vége talán a legbiztosabb sry h így elhúzódik de sajnos máskor nem jó

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Szega87
<#gonosz1>
M@TriX
veled leszünk ne félj, ha máshol nem majd a szerveren 😉
amúgy javítva lett a Szega által említett védelmi hiba is, szóval midnenhova felenged, stb.

mondom nagy gáz nem lehet, de hát ha nem hát nem 😉
nem erõszak a disznótor.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

nemmerem😄D
M@TriX
Check it! 😉

uninstaller van, szóval no para 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
te is 😉

olyan installer kellene ,amiben a hangok ,és fegyverszkinek is választhatóak,pipálhatóak 😄DD ha ilyen ,sry😄
Szega87
multkor irtam levelet wp ügybe de nem irtál vissza csekkold alevéltárad

M@TriX
köszönet

autoszimulator
megnéztem szinte mindent ami a pakkban a van, és ugy tünik minden jól müködik... Fegyvertextúrák, hangok egyik fegyvernél sem bugzanak, AWP hangja király lett, shoti is durva 😄

M@TriX
naszóval, ma felkerült a netre az 1.4.9.9 béta, amely a végleges fileokat, remélem mindet tartalmazza 😉
ezt kellene még lecsekkolnia azoknak akiknek van egy kis idejük, minden textúra a helyén van-e, hangok és az installer rendben mûködik-e, stb.

aki feltette az 1.4.9-es verziót, az installer elõtt törölje azokat! ehhez már van uninstaller is!

észrevételek jöhetnek, ha hazaértem én is letesztelem majd alaposabban.
az installer szövegelés változni fog, kis leírások lesznek a választhatóságnál, de ez most részletkérdés.

akinek van ideje teszteljen....

[b]Letöltés

pár hangot ajánlok figyelmetekbe, pl a Deagle-t és a shotit, szerintem nagyon bruti lett 😉

hi.

<-bSc-> andris ,
SwOrD

mikor lenne jó nektek a var?
nekünk (elõre láthatólag) bármeik este 8-tól.

jelezzetek plíz.

üdv.
M@TriX
nyaszóval az installer már nagyon készül, de a promo képek elkészültek....

WP1.5 honlap

OrioN the S
😄😄😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

stp4trick
ja az új bluetoothos monitorok beépített klaviatúrával és egérrel

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Biztonsági számítógépek. Nem törnek.
stp4trick

Tegea-n az A lerakó fölött valahogy nem kapcsolnak ki a monitorok és nem is törnek szét

Nekem sehol nem volt fps gondom rajta, de az kétségtelen, hogy nagyon nagy. Még talán egy pöttyet nagyobb, mint egypt. De elég gyorsan ki lehet ismerni ezt is, hogy merre érdemes menni.
A tegea meg amolyan nightfever szerû. Az is nagyon bejött.
Szerintem mindkettõ mehetne cyclebe. Ritkán jönnek ennyire igényes mapok.
stp4trick
mi volt killerékkel? minket elpicsáztak

nagy és sok helyen low fps. sztem nem is szép ://

CheAteR88
fasza mapok
én az apollo mellet szavazok😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

<#gun>