Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.: mobilize.hu :.
és ha tudtok küldeni egy olyan mappát ami angol nyelvre teszi a gamemet azt is megköszönném! elöre is köszi mindent!
Msn em : [email protected]
türelem tornaterem
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
tudod hogy a valve, a windows, sõt az egész számítógép nem hibázik, csak a mezei júzer hibázhat 😄 én már ezerszer töröltem le steamet, mégis maradt mindenem <#ejnye1>#ejnye1><#alien>#alien><#vigyor3>#vigyor3>
Még ma mondjátok meg, hogy lesz e war holnap 8-kor.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
amúgy javítva lett a Szega által említett védelmi hiba is, szóval midnenhova felenged, stb.
mondom nagy gáz nem lehet, de hát ha nem hát nem 😉
nem erõszak a disznótor.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
uninstaller van, szóval no para 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ezt kellene még lecsekkolnia azoknak akiknek van egy kis idejük, minden textúra a helyén van-e, hangok és az installer rendben mûködik-e, stb.
aki feltette az 1.4.9-es verziót, az installer elõtt törölje azokat! ehhez már van uninstaller is!
észrevételek jöhetnek, ha hazaértem én is letesztelem majd alaposabban.
az installer szövegelés változni fog, kis leírások lesznek a választhatóságnál, de ez most részletkérdés.
akinek van ideje teszteljen....
[b]Letöltés
pár hangot ajánlok figyelmetekbe, pl a Deagle-t és a shotit, szerintem nagyon bruti lett 😉
<-bSc->-bSc-> andris
mikor lenne jó nektek a var?
nekünk (elõre láthatólag) bármeik este 8-tól.
jelezzetek plíz.
üdv.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Tegea-n az A lerakó fölött valahogy nem kapcsolnak ki a monitorok és nem is törnek szét
A tegea meg amolyan nightfever szerû. Az is nagyon bejött.
Szerintem mindkettõ mehetne cyclebe. Ritkán jönnek ennyire igényes mapok.
én az apollo mellet szavazok😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)