Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ad1 - a fasthttp tárhelyet, ahol durván 1GB-ban és 1000 fileban jelen van minden hiába osztom meg, mert max az egészet tudnád lehúzni (fileonként) - külön külön ugyanis nem tudod, hogy milyen file tartozik az egyes mapokhoz.
ad2 - a szerveren a fileokat is hiába osztom meg a web felé, mert ugyanott lennénk mint az 1-es pontnál, csak kb 4GB adattal (ott nincs bzip2-ben minden file).
ad3 - Az egyetlen járható út az újratömörítés lenne, amivel egy fileba bepakolom az egész halmazt, és azt teszem letölthetõvé. Jelenleg ehhez újabb 1GB+ tárhely kellene. Ez rendelkezésünkre áll ugyan - de csak a css szerver melletti tárhelyen (bõven), de oda nem fogom feltenni, mert a sok leecher nekiáll nekem lezúzni a kurvanagy filet, akkor elveszik a szervertõl a sávszélt.
Korábban már kérdeztem, hogy nincs e valakinek elég up-sávszélje ahhoz, hogy pl bithura feltolja a mappackot, ahonnan le lehetne torrentezni egyben. Nem érkezett válasz a mai napig se.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
7600GT-k átlagosan mennyi fps-t nyomnak source-ba mert most vagy vidkari vétel elõt?
thx
Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|
bezzeg 6 éve... 😄 az jó volt
|_O_|
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Szarrá lettünk lõve, lett vagy 2 nyert körünk összesen 😊 Szal nyert az OGC.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Köszönet elösször is Orionnak mert megpróbálta , másodszor Zso-nak és Borgnak ! Köszönjük hogy részvehettünk a kupába ! 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
nemtom nekem a wepön pekk után beállt a stabil 100FPS, elõtte 80 volt és az is ugrált...<#worship>#worship>
.: mobilize.hu :.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
ez azért van mert csak az FPS-nézetben lévõ fegyvermodelleket rakja fel + a hangokat.
másik javaslat az egyéni install, én ezt alkalmazom, azaz csak azokat a fegyókat rakom fel amiket használok CT és T oldaloon, azaz mint mondjuk a Fiveseven-t nem rakom fel, meg a magozókat mert azokat úgysem szeretem...
amúgy ha sürgõa érdemes töltés közben rátenyerelni a lövés gombra, hogyha betöltött egybõl fire 😉
Ati
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
mondjuk itt meg kell jegyeznem, hogy van pár fegyveranimáció, amikhez a hang hozzá lett hangolva...
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
mint írtam sajnos most is éppen az internet elé jutottam de holnap is megyek össze-vissza. ha valaki talál bugot természetesen szóljon, de én magamnak feltettem szûz s-ra nem full installt és jónak tûnik.
Borg: lesz zipes verzió is, bár annyi az egész, hogy megadod, hogy installálja egy könyvtárba, pl temp, aztán kész onnan tudod másolgatni ami kell.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Letöltés
A WeaponPack 1.5 tartalma a következõ:
- Új fegyvermodellek
- Új fegyverhangok
- Nõi túszok
- Valós fegyvernevek
- Magyar rádiózás
- Valós elemlámpa-fény
- Installálásnál részletes beállítási lehetõség
- Beépített uninstall
Ez egy olyan fegyvercsomag, ami az én ízlésemet tükrözi, nekem ezek a fegyverek tetszenek és ezek a kiegészítõk. Szóval nem probléma ha valakinek nem tetszik, az oldalon több oldal foglalkozik a Source-hoz letölthetõ dolgokkal. Onnan mindenki összeszedheti magának ami tetszik.
Ez a csomag azoknak készült akiknek esetleg nincsen megfelelõ informatikai tudása ahhoz hogy ilyen cuccokat bepakoljon a játékba, vagy csak egyszerûen lusta. 😉
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP