Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
mint említette Borg, fasthttp van, szóval úgy tudod letölteni a leggyorsabban a mappot, ha csatlakozol a szeverre és lejön, néha én sem szeretem ha nekiáll tölteni, de szaros 512-es netem van, megiszok egy kávét és már lennt is van. és legközelebb már nem kell lecsusszannia értlemszerûen.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ezzel a témával már foglalkoztam egyszer, de nem lett belõle semmi.
ad1 - a fasthttp tárhelyet, ahol durván 1GB-ban és 1000 fileban jelen van minden hiába osztom meg, mert max az egészet tudnád lehúzni (fileonként) - külön külön ugyanis nem tudod, hogy milyen file tartozik az egyes mapokhoz.
ad2 - a szerveren a fileokat is hiába osztom meg a web felé, mert ugyanott lennénk mint az 1-es pontnál, csak kb 4GB adattal (ott nincs bzip2-ben minden file).
ad3 - Az egyetlen járható út az újratömörítés lenne, amivel egy fileba bepakolom az egész halmazt, és azt teszem letölthetõvé. Jelenleg ehhez újabb 1GB+ tárhely kellene. Ez rendelkezésünkre áll ugyan - de csak a css szerver melletti tárhelyen (bõven), de oda nem fogom feltenni, mert a sok leecher nekiáll nekem lezúzni a kurvanagy filet, akkor elveszik a szervertõl a sávszélt.

Korábban már kérdeztem, hogy nincs e valakinek elég up-sávszélje ahhoz, hogy pl bithura feltolja a mappackot, ahonnan le lehetne torrentezni egyben. Nem érkezett válasz a mai napig se.
Falabu
Lenne egy jó ötletem(vagy nem jó, ezt döntsétek el ti), ugye van csomó custom map a szerveren,de ha mondjuk én most szeretnék játszani az sg-n akkor egyenként kell letöltenem a sok mapot(amihez nincs túl sok kedvem). Milenne ha ez egy nagy mappack keretében fent lenne az oldalon és ezt a packot hetente, havonta lehetne frissíteni és akkor nemkéne egyenként letöltenie annak az embernek aki nem a kezdetek óta játszik a szerveren. Idióta ötlet vagy forradalmi változás?<#idiota>

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Szega87
szerintem ez procifüggõ , de nekem 1600*1200 ba minden high ba 7600 GT 150 fps körül termel minden mappon , bár szvsz dual core miatt van nem a videokarim miatt

Most lenne egy olyan kérdésem ami félig ide tartozna.
7600GT-k átlagosan mennyi fps-t nyomnak source-ba mert most vagy vidkari vétel elõt?
thx

Gigabyte EP45-DS3|Core 2 Duo E6400@3400MHZ|2X1GB Kingmax 1066MHz| Sapphire 5770 1GB GDDR5|

rTp
ennél az egy játéknál sajnálom, hogy fejlõdik a technika... 😞
bezzeg 6 éve... 😄 az jó volt

|_O_|

autoszimulator
ez nem gyenge <#idiota><#vigyor5>

.: mobilize.hu :.

OrioN the S
farcry rulz

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Rip
Ha a CS:S-t kaptad meg a cimborádtól, és a CS:S mûködik, akkor miért csodálkozol, hogy a hl2 nem megy? ... Ha a HL2 kell, akkor kérd kölcsön a HL2-t.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Szega87
maradjunk .#frag-guild be 😊 OGC.hu a sponzor

Mozzanat
Kösz a játékot ,jok voltatok.én meg szará lettem löve,kösz borg hogy együtt játszotunk

Ne aggódj, nem maradtál le semmirõl 😊
Szarrá lettünk lõve, lett vagy 2 nyert körünk összesen 😊 Szal nyert az OGC.
Szega87

OrioN the S
<#mf2><#idiota>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
Good Game

Köszönet elösször is Orionnak mert megpróbálta , másodszor Zso-nak és Borgnak ! Köszönjük hogy részvehettünk a kupába ! 😊

M@TriX
😉)))

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

THX mindenkinek!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

stp4trick
akkor vidd vissza az osztálytársadnak és olvasd el a kis piros szöveget...

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

autoszimulator
ovoda -.-<#falbav><#lama>

nemtom nekem a wepön pekk után beállt a stabil 100FPS, elõtte 80 volt és az is ugrált...<#worship>

.: mobilize.hu :.

Tényleg na valaki segitsen!

M@TriX

Sland
Kis csíter :p

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Kössz! Ebbõl sokat megtudtam! <#violent><#idiota><#mf1>

M@TriX
innentõl nálatok a laszti 😉 mindneki úgy használja ahogy akarja azt töröl és azt cserél amit akar, lehet alapnak is használni, amúgy köszi a dícséretet...

M@TriX
ha a minimális verziót választod, akkor 0,5FPS-el lesz lassabb szóval semmivel 😉
ez azért van mert csak az FPS-nézetben lévõ fegyvermodelleket rakja fel + a hangokat.

másik javaslat az egyéni install, én ezt alkalmazom, azaz csak azokat a fegyókat rakom fel amiket használok CT és T oldaloon, azaz mint mondjuk a Fiveseven-t nem rakom fel, meg a magozókat mert azokat úgysem szeretem...

M@TriX
akkor vidd vissza az osztálytársadnak és olvasd el a kis piros szöveget...

M@TriX
addig csodáld a töltés animot 😉
amúgy ha sürgõa érdemes töltés közben rátenyerelni a lövés gombra, hogyha betöltött egybõl fire 😉

Hello! Megkaptam egy osztálytársamtól a Counter Strike Source-t és az a bajom vele, hogy a Source megy, de ha a hl2.exe-t akarom inditani akkor kijön egy ilyen szöveg: Can't find background image 'materials/console/background01.vtf'. Szerintem ezzel van a baj. Ha megy valakinek, akkor az jelentkezzen msnen a [email protected] címen, vagy Yahoo! Messangeren a tzsoltika00 néven! Elõre is köszönöm!

OrioN the S
letõlt feltesz kipróbál .... nekem nem szarabb :o

Mozzanat
ird le püben

Ez a weapon pack mennyiben befojásolja a játék futását? Jobban szaggat tõle a game?

Ati

Mozzanat
borg a passw...ugyanaz mint multkor? mert az nem irtad le,hogy mivel lépek be

urbijoe
jok a hangok,de az M4-nek a hangtompitoja lehetne halkabb ,mint az elsö pack-ban ami régen volt

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Ami nem is árt, mert az 1.0-ban van olyan fegyver, aminek a hangja, az animációja, meg a valós ujratöltési ideje sincs szinkronban. Szal már rég lõhetnék vele, de még várok az anim befejezésére, meg a hangra...
M@TriX
jah, egyéni és csak a hangokat pipáld be, vagy még egyszerûbb, ha egy könyvtárba felinstallod és csak a sounds mappát másolod át.

mondjuk itt meg kell jegyeznem, hogy van pár fegyveranimáció, amikhez a hang hozzá lett hangolva...

urbijoe
azt lehet hogy cak a hangokat rakom fel?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

M@TriX
semmiben, mert nem találtam benne hibát, szóval akinek az megvan ez csak a readme-ben és az installerben bõvebb a leírás, szóval ennyiben különbözik.

mint írtam sajnos most is éppen az internet elé jutottam de holnap is megyek össze-vissza. ha valaki talál bugot természetesen szóljon, de én magamnak feltettem szûz s-ra nem full installt és jónak tûnik.

Borg: lesz zipes verzió is, bár annyi az egész, hogy megadod, hogy installálja egy könyvtárba, pl temp, aztán kész onnan tudod másolgatni ami kell.

M@TriX
?

OrioN the S
ez miben is különbözik attól amit tegnap beraktá? 😊

Sland
<#eljen>

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

virus

M@TriX
hali, nah itt van a végleges pack, pontosabban nem a legvéglegesebb, de most is össze-vissza kell utaznom...

Letöltés

A WeaponPack 1.5 tartalma a következõ:
- Új fegyvermodellek
- Új fegyverhangok
- Nõi túszok
- Valós fegyvernevek
- Magyar rádiózás
- Valós elemlámpa-fény
- Installálásnál részletes beállítási lehetõség
- Beépített uninstall

Ez egy olyan fegyvercsomag, ami az én ízlésemet tükrözi, nekem ezek a fegyverek tetszenek és ezek a kiegészítõk. Szóval nem probléma ha valakinek nem tetszik, az oldalon több oldal foglalkozik a Source-hoz letölthetõ dolgokkal. Onnan mindenki összeszedheti magának ami tetszik.

Ez a csomag azoknak készült akiknek esetleg nincsen megfelelõ informatikai tudása ahhoz hogy ilyen cuccokat bepakoljon a játékba, vagy csak egyszerûen lusta. 😉

Szega87
19 30 tól meg én tanitok MS OFFICE telepitést <#eplus2>

stp4trick
kin6max ki tud(ott) akasztani - publicon is

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

OrioN the S
<#eljen>

Ha mástnem majd bent a war szerveren elõtte. 19:45-tõl mondjuk.
OrioN the S
éán igen! ha megfelelek 😄 akkor vki msn-en tartson má tutorialt -.-

bertino
<#eplus2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ma este 8kor ki tud adminolni nekünk?