Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

np veszek ujat és figyelmesebb leszek.. tehat akkor ez mar a 4. css-m lesz D:::::😄

5w0rdf15h
😄DDDDD de ismerõs mintha vki néhány hónapja ugyanezt eljátszotta volna már 😄 és a falat kaparta már 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

fent van
Attól függ milyen hangkártyád van.
Én pl most váltottam Live-ról Audigy4-re, és +10 fps minimum. És a soundscapes mapokon sem lagol már be (pl nuke).
urbijoe
mármint csak a hang része,mert csak azt raktam fel

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Az alap cs-hez képest biztosan. Kb 2-vel.
urbijoe
ez a weapon pack nem csökkenti az fps-t?

Ha szar a géped, azon egy szerver se segít.
M@TriX
amit kiír, azt töröld és kész, ha mindent kell, akkor mint írtam azon a szeveren nem engedélyezett a custom cucc, ennyi....

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

még mindig ezt irja ki még mit töröljek?kösz
doxadmin
Most voltam azon, és nagyon szaggat nekem! 9 fps-sel vitte!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

M@TriX
public/fun
game.konzol.net:27015 / 87.229.26.68:27015

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
jah, de no para, az eredeti a gcf-ben van, szóval nem törölheted rosszul, max nem eleget 😉

doxadmin
Hali!

azt meg tudom valahogy tenni hogy mialatt neten játszom, aközben szóljon a zene a játék alatt! Most nem arra gondolok hogy elindítom a lejátszót rá pedíg a játékot! Hova kellene bemásolni az mp3 fájlokat???

A másik hogy tud e valaki gyenge szervert??? Nem vagyok egy nagy spíler, de azért tudok!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

tehát akkor ezt a 5 filet törlöm?
M@TriX
? ez melyik szerver?

lehet valszeg ott nem engedélyezik a cutom cuccokat. azt csinálhatod, hogy amihez ilyen hibát ír azt a könyvtárat törlöd, jelen esetben a deagle filejait (ebbõl a könyvtárból azt a 4-5 filet, amiben "deagle" szó van, névsorba rendezve egymás alatt lesznek)

ezt irja ki már ujra raktam a játékot és oda talloztam de nem megy.<#help>
M@TriX
senki nem tökéletes 😉

amúgy elfelejtettem kitörölni az alap ak könyvtárat, szóval az ak47 könyvtárat törölheted azt nem használja a gém, a másikat használja

urbijoe
az ak47-böl mért van több verzio a pack-ban?

Azt mondja az update news, hogy javítottak a startup sebességén... kemény 5 perce várok rá, hogy belépjen a steambe 😄
Mapteszt egy 5-10 perc múlva.
de_tropic_enhanced
cs_fawlty_towers
OrioN the S
😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Nemtom, nem szoktam olyat venni 😄
M@TriX
jah meg még annyit lehet esetleg megpróbálni, hogy az emailt valahogy visszaszerezni... ha átmenetileg is...

steamen keresztül vettem... de van egy cs:cz-m ami erre van beregelve, de próbáltam már a pc-t is de akkor is csak az ímélcímre küldi el...

M@TriX
deagle hang hogy tetszik?

nem kötelezõ, csak nekem nagyon bejön, a visszacsattanós hang, sokkal durvább így fejest lõni vele 😉

persze ízlések pofonok, csak anno mondtad, hoyg nem találtál jó lövéshangot hozzá...

M@TriX
az szar ügy, erre vonatkozóan a cs2-n olvashatsz

röviden: ha a kérdést elhülyéskedted, akkor majdnemhogy baszhatod

(elnézést a szókincsért... 😉 )

de különben.. mindíg megjegyezte sazl.. most meg hirtelen nem.. getszí..

sékhed

Szega87
<#gonosz1>

Te meg orion rokonok vagytok, igaz?😄
hm.. elfelejtettem a steam-hez a jelszavam, és nem toom lekérni mer az ímélcímem már megszûnt.. 😞 D:::

M@TriX
egyszerû a képlet, nem olvastad figyelmesen a readme-t stb. a source/cstrike könyvtárba kell installni, az a lényeg.

M@TriX
az pedig egy valós rádiócsippantás, kurva sokat dolgoztam rajta, na jó a mondat második fele nem igaz 😉

ami tetszik az install, ami nem az uninstall 😉

urbijoe
jooo vicccc 😊))
de nem találok

urbijoe
OFF
hol lehet megnézni az xp hibakodjainak jelentését?
ON

Felteszem persze.
Amúgy felraktam magamnak is tegnap 😊 Asszem a rádió hangokat ki fogom szedni belõle, de a többi nem rossz 😊 A rádió hangokban is csak az az effekt zavar a végén, de az nagyon.
ez a feggyver pack nem müxik nem tudom miért ugyanazok fegyverek és nincsenek nök.<#help>
M@TriX
jah, tudom...
más: nem tudnád feltenni a pakkom a csürhe szerverre, csakmert most egy átmeneti helyen van. és akkor lehetne mondani, hogy ott van az oldalon had legyen népszerûbb 😉

ápdét?! 😞

Zsoltika 007
Dual core-nak semmi köze hozzá mivel a CS:S csak 1 szálra van optimalizálva.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

van pofád megkérdezni? lol

áááá, bocs nem vagyok otthon, a tegnapi waron mi volt, ki nyert??? 😊

Pofátlanság lenne a map készítõjével szemben 😊
De kétségtelenül célravezetõ lenne, pár map esetében.
nevezd át dustra és akkor népszerû lesz <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Jaja, úgy hivták hogy de_bora és még te ajánlottad be 😊
Gyors hentmapnak nem volt rossz, de túl pici volt.
Egyébként csalóka a csík, amikor mapot töltesz le a szerverrõl fasthttp-vel.
Ugyanis az elején alig akar megmozdulni, utána meg hirtelen végigszalad. Szal szerintem sokan már ott feladják, mert azt hiszik húdesokáig fog tartani.
Ezt sem ártana, ha megjavítaná már a Valve.
OrioN the S
vót ja , de az kicsi volt spawnból lõtték a fejest...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

M@TriX
ehhez hasonló mappunk volt már, de az is jó volt, ez is jó lesz 😉