Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Én pl most váltottam Live-ról Audigy4-re, és +10 fps minimum. És a soundscapes mapokon sem lagol már be (pl nuke).
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
game.konzol.net:27015 / 87.229.26.68:27015
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
azt meg tudom valahogy tenni hogy mialatt neten játszom, aközben szóljon a zene a játék alatt! Most nem arra gondolok hogy elindítom a lejátszót rá pedíg a játékot! Hova kellene bemásolni az mp3 fájlokat???
A másik hogy tud e valaki gyenge szervert??? Nem vagyok egy nagy spíler, de azért tudok!
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
lehet valszeg ott nem engedélyezik a cutom cuccokat. azt csinálhatod, hogy amihez ilyen hibát ír azt a könyvtárat törlöd, jelen esetben a deagle filejait (ebbõl a könyvtárból azt a 4-5 filet, amiben "deagle" szó van, névsorba rendezve egymás alatt lesznek)
amúgy elfelejtettem kitörölni az alap ak könyvtárat, szóval az ak47 könyvtárat törölheted azt nem használja a gém, a másikat használja
de_tropic_enhanced
cs_fawlty_towers
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nem kötelezõ, csak nekem nagyon bejön, a visszacsattanós hang, sokkal durvább így fejest lõni vele 😉
persze ízlések pofonok, csak anno mondtad, hoyg nem találtál jó lövéshangot hozzá...
röviden: ha a kérdést elhülyéskedted, akkor majdnemhogy baszhatod
(elnézést a szókincsért... 😉 )
ami tetszik az install, ami nem az uninstall 😉
de nem találok
hol lehet megnézni az xp hibakodjainak jelentését?
ON
Amúgy felraktam magamnak is tegnap 😊 Asszem a rádió hangokat ki fogom szedni belõle, de a többi nem rossz 😊 A rádió hangokban is csak az az effekt zavar a végén, de az nagyon.
más: nem tudnád feltenni a pakkom a csürhe szerverre, csakmert most egy átmeneti helyen van. és akkor lehetne mondani, hogy ott van az oldalon had legyen népszerûbb 😉
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
De kétségtelenül célravezetõ lenne, pár map esetében.
Gyors hentmapnak nem volt rossz, de túl pici volt.
Ugyanis az elején alig akar megmozdulni, utána meg hirtelen végigszalad. Szal szerintem sokan már ott feladják, mert azt hiszik húdesokáig fog tartani.
Ezt sem ártana, ha megjavítaná már a Valve.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.