Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
pls egy LINK-et hogy hagy tuggyam lesszedni mindet😊
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
hi köztünk😄
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
peace 😊 <#wave>#wave>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
reggel van még😄
ne:''''''''''''''''''(((((
most látom
nincs meg a hl2 képregény?😞((((
én még nem vettem észre rajta csak azt hogy megfordul sarokban állok és fejes.....körbe se néz meg semmi
serte te ha bannnt kapsz neked adom az accomat😉
ettõl függetlenül én nem látom indolkoltnak bant, de errõl mindenki döntsön egyéni belátása szerint.
De azért serte te is gondolj bele abba, hogy több mint 1 évig gamelt nálunk, hasonló gyanusításokkal lépten nyomon, és soha nem tudtunk rábizonyítani semmit. Aztán mégis megkapta a VAC bant!
Most pedig bejön, és teljesen láma mozgással PONTOSAN TUDJA ki merre ment, hova bujt, és nagyon szarul darálással simán lelõ bárkit, bárhonnan. Tegnap pl office_unlimiteden CT-ben kujtorgott a folyosokon, ahol meglátott egy terrort, és elindult utána. A T 6 felé mehetett volna, de Kolten pontosan tudta merre kövesse, melyik sarokba nézzen utána, és simán lelõtte.
És amikor ilyen akciók után ránéz az ember a statra, hogy 20/0-val megy, és lényegében csak akkor tud valaki sebezni rajta ha több oldalról valaki hátulról lõ bele, akkor "kissé" elgondolkodtató, hogy megint a VAC banra várjunk, vagy egyszerûen a múltjára való tekintettel már nem bízunk meg benne és kész.
remélem legalább a sok firkálással top10-be kerül a topik 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
a tegnapi dolog után mit vártál? senki nem tudott mosolyogni rajta.. ez kb 4-5 ember
((bet ha ígyfolytatjuk top10 leszünk))
ergo ugyanezen a néven is játszanék.
ez szintén csak a neves dologra vonatkozott, koltentõl függetlenül. abban a témában nem szeretnék állást foglalni.