Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheAteR88
thx😉

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Szega87
bók volt

OrioN the S
majd szerzek ilyet SOF2-be 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
és persze ,hogy nem voltam ott :\ pedig a múltkor is sikerült elvennem a kedvét iceworldtõl.. 😉

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CheAteR88
lol

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Szega87
A most délutáni iceworld után inkább Kolten helyett bannoljuk Cheater-t , monentumom nem volt ellene

Jelenleg a HQ kapcsán a legkisebb gondom is nagyobb ennél.
valóban nem rossz ötlet hogy egy csomagba rakni mindet!

CheAteR88
akkor ezek szerint megvan az összes egy helyen?:o
pls egy LINK-et hogy hagy tuggyam lesszedni mindet😊

CheAteR88
nenagyon próbálkozz😉

CheAteR88
<#wave>
hi köztünk😄

stp4trick
szentszar 244 spam

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

köszi! akkor visszarakom a csíteket 😊

Zsoltika 007
<#taps>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

De megvan, csak az nem mûködik. Még.
Promi
Nincs tulporges a szavazasnal<#ejnye1>
RIZLA

peace 😊 <#wave>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

CheAteR88
hát izé😄
reggel van még😄

ezaszószerkezet😄
CheAteR88
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ne:''''''''''''''''''(((((
most látom
nincs meg a hl2 képregény?😞((((

CheAteR88
annois amikor elkezdet.... akkkoris vmi iesmiket lehettet látni
én még nem vettem észre rajta csak azt hogy megfordul sarokban állok és fejes.....körbe se néz meg semmi

serte te ha bannnt kapsz neked adom az accomat😉

így azért már kicsit másképp hangzik. én csak annyit tudok az egészrõl, amennyit itt olvastam, abból meg leginkább az a hangulat jött le hogy "bannoljuk mert mindig lelõ és lelõhetetlen".
ettõl függetlenül én nem látom indolkoltnak bant, de errõl mindenki döntsön egyéni belátása szerint.

Mivel az SGteamHQ többé kevésbé újra megy, így a css részlegben indítottam szavazást errõl. A többség dönt.
Az tény, hogy jelenleg nincs bizonyíték arra, hogy csítelt.

De azért serte te is gondolj bele abba, hogy több mint 1 évig gamelt nálunk, hasonló gyanusításokkal lépten nyomon, és soha nem tudtunk rábizonyítani semmit. Aztán mégis megkapta a VAC bant!

Most pedig bejön, és teljesen láma mozgással PONTOSAN TUDJA ki merre ment, hova bujt, és nagyon szarul darálással simán lelõ bárkit, bárhonnan. Tegnap pl office_unlimiteden CT-ben kujtorgott a folyosokon, ahol meglátott egy terrort, és elindult utána. A T 6 felé mehetett volna, de Kolten pontosan tudta merre kövesse, melyik sarokba nézzen utána, és simán lelõtte.
És amikor ilyen akciók után ránéz az ember a statra, hogy 20/0-val megy, és lényegében csak akkor tud valaki sebezni rajta ha több oldalról valaki hátulról lõ bele, akkor "kissé" elgondolkodtató, hogy megint a VAC banra várjunk, vagy egyszerûen a múltjára való tekintettel már nem bízunk meg benne és kész.
anális plezsör beficcen neki aszondod?
OrioN the S
<#wave>

rendicsek,de pont hogy te szégyenkezhetnél😊 ,ha neked nem ér meg annyit ez a netes kis kommuna,hogy fairplay szerint játsz, vagy ,hogy vigyázzrá ,hogy más ne mocskolhassa be azt ,amit én csak serte féle haxnak nevezek,és utállak mint egy disznót😊 (persze igazábólnem😊 ,akkor lehet nekem se érne meg annyit ,hogy végiggondoljam hogy igazat mondasz e azzal a csít problémával kapcsolatban😊
na igen ez benne van és ez miatt valószínû hogy idõvel nevet változtatnék és tök más szerverekre járnék. de akkor se így indulnék neki. már csak azért sem, mivel semmi szégyelnivalóm nem lenne. más kérdés hogy ezt ki hogy fogadja el, de nyilván ilyenkor azért bízik abban az ember hogy az ismerõsök mellé állnak. a remény hal meg utoljára 😊

remélem legalább a sok firkálással top10-be kerül a topik 😊

5w0rdf15h
te fõleg ne szólj bele pls

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

elég ! menjetek aludni! lárvák
5w0rdf15h
jó mind1 nemérted majd megbeszéljük

OrioN the S
áháháháháhá ahahahaha <#nyes>

a tegnapi dolog után mit vártál? senki nem tudott mosolyogni rajta.. ez kb 4-5 ember

valamit gondol rólam, õ dolga. ebbõl mért jönnék ki szarul? elkezdhetnék énis itt mindenfélét dobálni, de nemtudom látjátok e hogy csak ti támadtok mindenféle marhasággal... nc

OrioN the S
helyes! nehogy szarul jöjjél ki belõle...

töröltkommentre ment ,tárgytalan!
inkább bele se megyek, töröltem...

((bet ha ígyfolytatjuk top10 leszünk))

nemértem a mondatot
5w0rdf15h
nem véletlen...😞😞

OrioN the S
jójó<#eljen>

OrioN the S
pár napja fent volt Fec meg kolten is .. Fec csak lazán votekicket indított, Kolten meg lazán lefarolt D:

ez rohattul nem ide tartozik...

nézd serte ,ha te tõled távolesõ okokból kapnál bant, félretéve azt ,hogy régóta ismerlek ,igaz csak netes kapcsolatunk van...én nem hinném el neked,hogy nem te voltál...sajnálom ,de "meginogna" a bizalmam ,minekután mi játékban találkozunk egymással ,én nem lennék se veled,se bárki mással toleráns,aki így jár
nem is beszéltünk mostanában

ez azért nem jó példa mert téged elég jól ismer itt mindenki, ha megvátozna a serte stílus az sztem feltûnne nagyon sok embernek, gyanakodnánk hogy vagy nem te vagy, vagy... de ha újat vennél és minden a régi lenne, valóban a neved maradhatna, mert így szoktunk meg (már majdnem azt írtam hogy szerettünk 😄DD )

OrioN the S
(Y)

név meg: ha én lennék abban a szituban hogy rajtam kívül álló okokból bannolják az accomat, de játszani szeretnék és vennék egy újat, biztos hogy ugyanezen a néven játszanék. gondolj bele... mi változna. ugyanúgy idejárnék, ugyanazokon a szerverekn játszanék. mert a cs-t a társaság miatt játszok, nem a játékért, a játék egy mellékes dolog.
ergo ugyanezen a néven is játszanék.

ez szintén csak a neves dologra vonatkozott, koltentõl függetlenül. abban a témában nem szeretnék állást foglalni.

a kedvedért kikerestem 😊 kolten < én 😄

5w0rdf15h
nem keltek flémet...igaz h nem játszom de azér képbe vok és sajnos látom h ez a játék sorra teszi tönkre az embereket sajnos 😞 te is nagyon megváltoztál negatív értelemben 😞

OrioN the S
big face D:

minek kell flémelni? nem is játszol, nagyon képbe vagy... ://