Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
ti most kurva jól eldumáltok csak nem egyrõl beszéltek

a., Andris nem fg-s , csak tegnap mixeltünk
b., sima pcw -s mixrõl ritkán demo
c., nem az én szerverem volt , Brutalt kérdezd Andris
d., Tek te mi ****-ról beszélsz?😄 csak az van benne 😄DD

olyanra én se emlékszek, csak volt egy négyes ami tetszett. mp5el 15 golyó 4 ember 😄DD

SCITEK
Nem volt benne 5-os kill ahogy neztem.

Szega tegnapi nuke warrol van demó?

😊
Hm, engem gyakran szoktak megvadolni csittel es eleg zavaro.

Cs-t nem jatszom tul sokat, illetve sokat hagyok ki, emiatt kicsit ugyetlen a mozgasom(beleakadok a trabantba stb), de kb 10 ev fps-ezesnek hala turhetoen lovok. Nomeg daralni is szoktam neha, mert rovid-kozep tavon valamennyire iranyithato meg a sorozat.

Szvsz demo az kene a banolashoz, a szavazas nem eleg jo, mert 10-bol kb 7 ember csak azert is kiszavaz ha lelovod oket es nem szeretnek spectelni.
Nem kell ezt így túlragozni, az okokat már leírtuk korábban.
Nemmel szavazol, oszt kész. Jelenleg 7-5 a szavazás állása.
<#eljen>
végre valakivel teljesen egyet tudok érteni 😊

quad
pls link me faq 😊

SCITEK
Majdnem toroltem a spammokal egyutt, de kiszurtam.

"hameg lámamúvmentet szedsz ki belõle megtalállak! 😄D"
😄D

SCITEK
Varjal, mert meg csak most keltem fel!

#46592 lordhappy:

Regebben volt egy bug, hogy az autoexec.cfg elso sorat nem hajtotta vegre a jatek. Lehet, hogy megvan meg. En egy ures sorral kezdem a listat.

urbijoe
nem értem mire jo az ha egy szerveren te vagy az ász?
és lezuhantál 50000.0000000 -rol 40000.0000000-ra 😊
más idegen szerveren ugyis nullával indulsz ,amugy ez csak FUN játék nem verseny,arra jo hogy kikapcsolodj az egész napos gondok után
engem az sem érdekel ,ha 1000x meghalok egy nap ,mert én a társaság meg a játékélmény miatt játszok,és csak ezen az egy szerveren.
ha nincs fenn senki akkor nem is játszok sehol máshol

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

😄DDD

JÓreggelt csináltál, kösz d:

Szega87
nekem azért fájt a szivem hogy 2.69 rõl zuhogtam le 2.64 rõl este meg nem gyõztem 2.66 ig visszakapaszkodni . 1 óra alatt több óra gyümölcsét szétzúzzák a haxorok , na látod ettõl megy el a kedvem az egésztõl :/

TEK elmentek a demok? 0_o

a válasz a kezdben : vác ban list (hun)...és ez csak a nemtom,féléve mûködõ pár magyar szerveres kínálatból merít,amit server fül alatt látsz!
ajánlom figyelmedbe sanyikát ! neki asszem mindimum 3 ökkántja van a banlisten...
és akkor még nem is beszéltünk arrol ,hogy hunbanlist! amit meg se fog a vác...de bizonyosan csalók, demoval alátámasztották
és akkor még nem is beszéltünk arrol ,hogy a vac -ot is frissítik idõközönként ,akkor vannak a nagyobb fogások (lásd multkori 20ezer gecit fogott meg)...
és akkor még nem is beszéltünk arról,hogy a cheaterek is updatelik a cheatjeiket...az okosabbja
ártatlanság vélelme? (vagyis van demo?)

ez olyan, mint most kínában: gyorsan kivégeztek egy tüntetõt, még az ügyvédjének sem szóltak... csak kellett vki bûnbak, mert egy 10.000-es tüntetésen meghalt egy rendõr. õ lett a szerencsés nyertes.

megin azt mondom, 4-5 napja, office2-n 2-3-szor lelõttem, õ engem 1-2-szer. mást persze többször lelõtt. ezen kívül semmi extra nem történt, csak (leginkább) Fec-nek csípte a szemét, hogy õt is lelõtte. aztán ment a votekick.

meg ha egyszer csalásért kibaxák, akkor új gamével (+7000ft) gondoljátok megint elkezdi? újgazdag? talán akkor, de nemtom.
mondjátok azt neki, hogy pro, és lécci húzzon a szerverrõl, vagy játszon rosszabul. ha nem, akkor demo/kick.

de szavazással eldönteni, hogy csaló e/bannolva legyen e, kicsit vicces.... :/
amúgy meg sztem röhög a markába, ha innen kiteszitek. megy máshova.
bár ez a cél, nem?!

mondjuk védeni sem akarom, mert NEM TOM, csítelt-e MOST.

de hosszú lett... nembaj olvasgassátok ;-)
de legalább állandóan benn vagyunk top10-ben 😊

...zajlik az élet...
examinee
😄😄 szerintem te menj orvoshoz!! Ez a szöveg😄😄😄:😄 aszondja: igy akartál felzárkozni a többiekhez😄😄:😄😄

Istencsászár
Te amugy mirõl beszélsz? fejtsd már ki, mer mi nagyon kiváncsiak vagyunk 😊))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
Jajj istenem, miért lenne csaló? Nekem sem jó, én is csalok? végülis csak pár hete van meg a csénk, néha publikolunk, de biztos csakis csalunk és amiatt nemmegy... inkább segíts vagy maradj csöndben...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

egyértelmû, így akartál felzárkózni a többiekhez

examinee
looooooooooool😄😄😄 ez kész. 3 hete játszok löni se tudok kb de tuti csitelek:::😄 loller

csaló vagy, már lebuktál
válts nevet vagy tûnj el örökre!

examinee
Javitva: cs2hu-ra..

examinee
Amugy érdekes hogy a CSürhe beenged és az sg server meg nem, kidob aliassal.

examinee
Szoval ha nem tudsz rendesen válaszolni akkor inkább ne eröltesd meg magad kössz a segitséget..

examinee
1. Köze nincs a steamemnek az examinee nickhez, szoval ezen a néven tuti nem kickeltél"

2. be se enged a serverre és illegal allies in used- szoval manuálisan 2 mp-d lenne kickelni

3. cl_restrict_server_commands 0
cl_cmdrate 100
cl_updaterate 100
cl_interpolate 1
cl_interp 0.01
cl_smooth 0
rate 25000

CheAteR88
ez van

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
énvoltam

"examinee - rate : 30000 - cmd rate : 100 - upd rate : 30"

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

kikor már több mint egy órája játszól és már 25x mondtad el hogy mit csináljanak, akkor elfogy a türelmem és nyomom a kicket. pláne nem szenvedek ha látom h német

SG-rõl is? Mikor?
examinee
Valaki: mért kapok kicket alias in used-el ha a restrictem 0-án van???
Külföldiekre fel engedett vagyis kb 4 külfödin voltam magyarokra meg nem igazán, mert kapom egyböl a kicket.

ez lehet. sokszor naív vagyok, elismerem 😊
de könyörgöm ez egy játék. senki nem hal bele ha aznap 200 helyett 157 fraget szerez és 17-szer többször lövik le.

nem a szabályokkal van bajom, nem is a betartatásukkal, hanem annak módjával.
de elismerés a most benn levõ adminoknak, most emberséges, sõt már szinte barátságos bánásmódban részesültek a tudatlanok 😊

Persze. Mert majd ilyen szerver is van...

Ez nem paranoia, csak szimplán nem lehet lelõni rendesen azt, akinek túl alacsony a rateje.
lehet hogy olyan szerveren jart x ideje ahol csak a cmdratet allitottak nagyobbra.
paranoiasok-e vagytok?

": Ace Rates :  samoWrah - rate : 30000 - cmd rate : 100 - upd rate : 30"

Az ilyen meg eleve vicc. Még azzal se takarózhat, hogy nem tudja mit kell. Kicket neki, és kész.

Akinek csak simán alap rateja van, azt úgyis fel szoktuk szólítani kick elõtt a helyes ratek, vagy legalább a restrict beállítására.
Nézd, a motd-ben le van irva, hogy melyik cvart mire kell állítania. Vagyis csak a cl_res... 0-ra. Aki nem olvassa el az motd-t, az vessen magára.
Mert ugye aki már csak ezt az egyet beállította, annak a szerver jo ratekat auto beallitja.
Ne kapálózzatok mint a kisgyerekek, és fogadjátok el hogy ilyen a netes játék.

Szega87
gondoljatok bele , azért mert valaki nem tudja a kreszt attól még érvényesek rá a szabályok és annak meghásának következményei , a tudatlansággal nem lehet takarozni 😊

aki most vette, az azt se tudja mi az a konzol, itt kezdõdnek a bajok. ebbõl következik hogy mindent el kéne neki mondani a szerveren játék közben. nem hiszem hogy ezt valaki is elvállalná, még egyszer se, nemhogy napi 100x. csináljunk bindet hogy a faq-ot elolvassa? vagy mit javasolsz?

urbijoe
de ezt a rate dolgot szerver szinten kéne megoldani,mert ténleg aki csak játszik és nem olvas utána a dolgoknak az honnan tudja mik a beállitások

Szega87
ez a külömbség kettönk közt : te mindig a legjobbat feltételezed alapból , én meg nem 😊

nem vágom miért haxor aki alap ratekkel játszik.
ok hogy a szerver szabályzata elõírja hogy milyen ratekkel lehet játszani, de attól ne vegyük már egy lapon az utolsó büdös csíterekkel azokat akik megveszik a játékot és nem tudják hogy milyen rate beállításokkal kell játszaniuk, vagy egyeltalán azt hogy mi az a rate.

ez nem kimondottan neked szól Szega, csak nem tetszik a tendencia ami mostanság megy a szerveren. elhiszem hogy idegesítõ amikor a 20. embernek kell(ene) elmondani mirõl van szó, de az a szerencsétlen ember nem tehet róla hogy õ aznap a 20. és nem tud semmit az egészrõl. ehhez képest jobb esetben simán kap egy kikket, rosszabb esetben visszajön és rázúdul az anyázás. nem azt mondom hogy minden esetben ez van, de sajnos egyre gyakrabban. legyünk már kicsit több türelemmel pls.

urbijoe
nekem ez van
25000 - cmd rate : 100 - upd rate : 100

OrioN the S
😄 ! AZIGEN!!!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
: Ace Rates :  Buktor - rate : 7500 - cmd rate : 30 - upd rate : 20
 : Ace Rates :  álomherceg - rate : 25000 - cmd rate : 80 - upd rate : 101
 : Ace Rates :  K - rate : 20000 - cmd rate : 80 - upd rate : 80
 : Ace Rates :  $poon - rate : 7500 - cmd rate : 30 - upd rate : 20
 : Ace Rates :  maier - rate : 7500 - cmd rate : 30 - upd rate : 20
 : Ace Rates :  RoNNie - rate : 25000 - cmd rate : 100 - upd rate : 100
 : Ace Rates :  csocsesz - rate : 20000 - cmd rate : 80 - upd rate : 80
 : Ace Rates :  samoWrah - rate : 30000 - cmd rate : 100 - upd rate : 30
 : Ace Rates :  Vandit - rate : 20000 - cmd rate : 80 - upd rate : 80
 : Ace Rates :  MrKvA - rate : 25000 - cmd rate : 100 - upd rate : 100
 : Ace Rates :  mrabd - rate : 9999 - cmd rate : 30 - upd rate : 20

érdekes zuhantas pár tizedet az ilyen haxok miatt ma , csodálkoztam ma mértnem tudok senkit leõlni

examinee
cl_restrict_server_commands "0" -> beirtam vagyis már alapbol ugy volt az elõzõ frissités miatt és megint kiirja hogy illegal alias in use.
Pedig 0-án vagyok.

de akkor is bannolva leszel 😊