Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Promi
Ha kitorlod ujbol letolti.
1 szerkeszto progival le kell nullazni a hang filet.
Szega87
awp_riverside-ot követel a nép a szerverre 😄DD LÉCCI LÉCCI LÉCCI <#idiota>

urbijoe
a de_bahrain2006 map hol tárolja a játék könyvtárában azt az idegesitö zenét?
mert hiába van a játékban lehalkitva a zene akkor is szol,és ki akarom törölni

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
minek ahhoz regisztrállni?
az egy szerverkeresö
ASE

hali! hol tudnék regisztrálni az The All-Seeing Eye-hoz hogy tudjam használni a programot és igy a counterrel online-on játszani? elõre is köszi

urbijoe
az van beállitva

Nem kell károgni minden topikban, amint a steam magára talál, úgyis ujraindul.
Szega87
<#violent>

Szega87
van olyan oldalt hogy movies <#gonosz3>

Lompi73
lehalt a szerbver

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

SCITEK
jpeg_quality 100

CheAteR88
fagyás-.-

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

a belsõ screenshotot használod?

urbijoe
de csak a játékbol vett képet mossa el, pl:weboldalt fényképezek az meg tök éles

más tömörítése van! nézd csk meg a méretüket!
urbijoe
mért van az,ha JPG-be mentek egy képet elmossa az irást BMP-ben meg nem,de cak amit játékbol fényképezek,ha weboldalt mentek az éles ?
JPG

Lompi73
Én vagyok és ti?
egy kis pif-puf?
<#violent>

már hogy, ne te Szega, hanem úgy globálisan értette, fizzessen, aki akar... ;-)
pfff, ha teleb*sszák minden sz*rral, megy az uninstall.

...aztán bevezetik, mint a wow-nál, majd havonta/évente fizethetünk a hedsotér'

fizess!
SCITEK
csmozirol volt szo, nem hirekrol.

CheAteR88

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
thx

Szega87
elég ratyi oldal , ha ajánlhatok egy oldalt csallónak akkor : ezt nézzétek meg

Ennél az oldalnál jelenleg nincs jobb , minden nagyobb cs & css portál innen szedi a híreket

Szega87
már napok ota kinn van , amugy volt már egyszer RO ingyen hétvége ez a 2. , senki se vette meg és ezután se fogja , 10szer szarabb mind a dod:s !

De aki ki akarja próbálni kandikáljon el az Online Game Club szervereire:

OGC.hu szerverek:
80.77.120.57:7757:7767 **HUN--The Big Red #1**
80.77.120.59:7757:7767 **HUN--The Big Red #2**

CheAteR88
THX<#worship>

SCITEK
Mar alig varom, hogy kicsit pontosabb legyen a p228.

SCITEK
urbijoe
Ingyen hétvége
"A Valve Steam rendszerét keveseknek kell bemutatnunk. Ezen a programon keresztül vált elérhetõvé a hétvégére a Red Orchestra, méghozzá teljesen ingyen. A WWII-es FPS csak multiplayerrel rendelkezik, ám a fejlesztõk fõleg a realizmus jegyében dolgoztak. Aki nem ismeri, annak érdemes most bepróbálnia a játékot, de nem árt sietni, december 10-én ugyanis vége a mókának."
valaki kiprobállja?

Szega87
www.google.com és be kell irni a kulcs szavakat

CheAteR88
honnan tudok leszedni frag movei-kat? mert már counter-strike2.hu-t kimeritettem

Szega87
lol már koráûn reggel mekkora hír , olvastátok ?

jó reggelt mindenkinek! Ez a nap is azon kevesek közé tartozik mikor még nem állt feje tetejére a világ. Kezdjük azzal, hogy akkora köd van errefele, hogy nem látni a szomszédos templomot és a fenyõligeteket. Bár ettõl még minden mehetne a rendes kerékvágásban, igaz nincs is a közelben templom és fenyõkolónia. Egy kellemes késõ esti kis deathmatch után, ugrik elém Steam News ablaka, gondoltam a szokásos új játékok a Gõzben és egyéb érdekességek fogadnak. De nem. Volt közte egy Source hír is, mely így hangzik: az elmúlt hat hónapban…bla, bla, bla…botrányosan magas lett a Desert ára…bla, bla, bla…mivel ez a fegyver sokkal erõsebb, mint a többi…bla, bla és bla. Stop a következõ mondatnál: „A Five Seven, a P228 és a Dual Elites még hatékonyabb és erõsebb lesz. Az összes fegyver ára az alapértékre került vissza”. Forog a világ. Közben bejelentették, immár hivatalosan is, hogy reklámok fogják tarkítani az 1.6-ot és a dinamikus fizetõrendszer sikerén (!!!) felbuzdulva bevezetik azt az elõdbe is. Feje tetejére állt a világ.

Az egyik portál nem hagyta kihûlni a levest és utánajárt a dolgoknak, felkeresték Doug Lombardi-t számos közérdekû kérdéssel, most ennek az interjúnak az összefoglalóját olvashatjátok. Helyezünk magunkat nyugalomba és startoljunk rá a témára. Már említettem, hogy jönnek a reklámok az 1.6-ba, azért éppen oda mivel ott található van a legnagyobb játékostábor és le lehet tesztelni az új dolgokat, mindez jövõ év elejére várható. Szerencsére egyik reklámozónak sem kell búsulnia mivel ezt a „szolgáltatást” nem lehet majd kikapcsolni, így nagyobb tornák döntõjében is „élvezhetjük” a hirdetményeket.
Tovább
Feltették a kérdést miért is jó ez nekünk, Lombardi nem habozott sokat a válasszal: üzlet és pénz, mindezt 15 mondatos álomszép köntösben vázolta fel. A Valve az IGA nevû szervezettel közösen vezeti be az új rendszert, ennek értelmében a reklámok az IGA szervezetén keresztül kerülnek be a játékba. Emellett hozzáteszik, hogy az elmúlt években kitüntetõ figyelmet fordítottak az 1.6-ra és nem hagyták magára a játékot. Sõt lesznek olyan kedvesek és nem engedélyezik a játékba nem illõ reklámokat, azaz nem igen fogunk látni potencianövelõ hirdetéseket, arról nincsen szó, hogy ezeket miképpen fogják szûrni. Elõször feltérképezik mire is kíváncsi a közösség, és ahogy õ mondta, majd úgyis megszokják, megszokjuk. Fontos rész következik, kérném a hallgatóságot, hogy figyeljen most rólunk van szó:

CS-Nation: Tervbe van véve, hogy ezek a játékon belüli reklámok bekerüljenek a Counter-Strike: Sourc-ba is a jövõben?

A kérdés nem lett megválaszolva.

A kollega rákérdezett, hogy ezek a reklámok pontosan hol lesznek elhelyezve, és meglepõ módon választ is kapott rá, mely így hangzik: „Lesznek reklámok a falakon, a statisztika oldalon és a specta módon belül is”. És most tessék újra figyelni jön a legfontosabb rész!

CS-Nation: A hirdetéseken kívül, érkeznek az elkövetkezendõ frissítésekben újdonságok az 1.6, CS:CZ vagy Source játékosok számára?

Doug: Nemrég mutattuk be a dinamikus fizetõrendszert a CS:S-ben, és figyeljük, hogyan muzsikál, folyamatosan teszteljük mielõtt kibõvítenék más játékokra is. Eközben dolgozunk néhány fegyver tulajdonságainak megváltoztatásán CS: Source-ban (kifejezetten a pisztolyokon) mivel azt szûrtük le a dinamikus fizetõrendszeres tapasztalatainkból, hogy ezek nem megfelelõ erõsségûek. Dolgozunk egy újfajta, játékon belüli kommunikáció kidolgozásán, mely mind a két játékban újdonság lesz. A további részletekrõl majd késõbb beszélünk.

Szóval ennyi lenne röviden, számos levegõben lógó kérdés és sok bizonytalanság, no meg kulcsfontosságú kihagyott kérdések. Azonban, ha valamire Doug nem válaszol ott nem bizonytalanság bújik meg, hanem pontos információ melyet nem akar elárulni. Tehát arra kérdésre, hogy lesz-e a Source-ban reklám már megvan a válasz, ez nem vitás. Lehet, hogy majd fejlesztenek is rajta, aki összeszed egy kör alatt az égbõl leesõ tangákból négyet az kap egy ötödiket ingyen vagy nyerhet egy utazást külföldre. Félelmetes. Azonban a fegyvermodósítás és az erre visszavezethetõ dinamikus fizetõrendszer kombót mindenképpen érdemes átgondolni. Lehet nem is állt feje tetejére a világ? A reklámok után kiderül

Istencsászár
cl_restrict_server_commands 0

Bevan írva, ment is amióta volt ápdét és ezt kellett alkalmazni, DE pár napja amikor csézni akartam ( végülis akart(unk), mivel 4en ) egyikünknek sem megy fel jópár magyar szerverre ( pl cs2hu ) hibaüzi: alias in use

Még mindig, mi a fákkért? mit szart el a valve megint?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

examinee
Ugyanaz a problémám mint tegnap! MAgyar szerverekre nem igazán enged fel, SG-sre felenged de cs2hura meg egyebekre nem enged fel! Jah és külföldire beenged. Már 3 ismerösnek is ez volt valaki segitene végre???

SCITEK
Ott kevesebb a halhatatlan ember!

amiket írtál, az szerintem még jobban alátámasztja azt, hogy vegyetek demót, aztán ítéljetek.
winrar elég jól tömörít, annál jobban az uharc, meg a kgb archiver.
persze télleg a tömörítendõ anyagtól is függ és nem feltétlen sokkal kisebbre fogyja tömöríteni egyik sem, mint pl zip, vagy rar, viszont lassabbak lesznek valszeg.

http://www.klaimsoft.com/winuha/php/clic.php?url=../beta/WinUHA 2.0 RC1 (2005.02.27).exe

http://belnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/kgbarchiver/kgb_arch_win_gui_v1.2.1.24.exe

----

áh... minek problémázunk, én arra szavazok, hogy akasszuk fel ;-)
(kóten)
CheAteR88
jéhá most látom van banner😄

Lompi73
SZÓLTÁL, HELYESLEM ÉS TISZTELETEM A LEÍRTAK MIATT!
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

cucctól függ hogyan lehet tömöríteni
CheAteR88
sok fps-t

Szega87

OrioN the S
<#smile>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87

Hova süllyedünk ? <#idiota><#rinya><#nyes>

urbijoe
akkor??

ez azért nem így mûködik 😊

urbijoe
OFF
nem tud valaki olyan progit amivel nagyon be lehet tömöriteni dolgokat?
mert a winrar nem tömörit olyan mértékben ahogy szeretném
pl:1 gigát 100 megára
ON

OrioN the S
egy bögre teát me minnya okádok <#vomit>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

hogy a legnehezebb tárgyamból meglegyen a kettes 😄

nah viccet / idiotasagot felreteve.. Ki mit kert a jezuskatol?

SCITEK
Akkor most jol le lettem b*szva?

Egyebkent jo lenne jattszani egy kicsit. Mar vagy egy hete nem inditottam el a jatekot.