Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

más online játéknál is ez van?

Igen bár pont olyan netkapcsolat nincs feltüntetve mint az enyém. De szerintem ott minden rendben.

Nem minden arany ami hörcsög.

a steamedben a netbeállítás rendben van? (settings/internet)

Eddig nem volt ilyen gondom.
Nod 32 vírusírtóm van és win tûzfalam. Eddig is mindig ez volt.
rate nekem mindig alapon van sose állítottam el...
Nincs routerem!
A felsoroltak közül egy sem megy a gépemen...

1.6-ban is rossz volt

Zsoltika 007
Köv maptesztbe mehetne.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Szega87
szerintem a "fasztérdekli" kategoria , a de_torn ami fenn van szerveren se kell meg ez a relic 1.6 port se , eggyik nap volt alkalmam végigszenvedni a gyönyörüséget , levele <#levele>

Torn-ra emlékszik még valaki 1.6-ból? Vagy csak a 'fasztérdekli kategória? Mert akkor nem teszem fel.
Mennyi a rate-d a cfg-ben? Ha ez túl alacsony, vagy túl nagy, tehát a steamben nem a jó internetbeállítás szerepel, akkor okozhat nagy pinget.

Routered van e? Switched, vagy egyéb hálózati eszköz?

netlimiter, zone alarm, windowblinds, xfire, avg?

A support szerint ezek közül bármelyik okozhat ilyesmit.
Tudnál nekem segíteni, mert nem tudok angolul... 😞

nagyon tetszik a muvi! kibaszottjó hangulata lett! zenék is nagyon mennnek alá ,nin 😊
ami viszont egy picit uncsi,az az egyetlen map amit látunk benne ,de ettõl eltekintve tényleg nagyon ottvan az egész!
"I know what u thinking about punk! " 😄
Csak a steam supportot kéne ugye meglátogatni... ottvan pont a problémád, külön kitárgyalva.

Problem: Ping (latency) jumps when connecting to a server

megoldás lehet ha kérek másik ip-t?

hát a tévénetwörk nagyon sok helyen ratyi, szinte minden ismerõsöm panaszkodik rájuk

Esetleg próbálj másik hálókártyát.
A net nem lehet függõ, mert 3 évig ADSL-volt most átköltöztem ide itt kábel van. Eddig nem volt gondom. 1 hónapja szenvedek ezzel a ping problémával. Az az érdees, hogy egy ideig néha jó és hirtelen indul el felfele. Amint kilépek és újra be minden rendben van fél percig...
A windows feladatkezelõ sem mutat semmit.

Kábel net tvnetwork-tõl!

nincs.

mien neted van, mien progik futnak a memben? vagy nemtom.
Sziasztok!

Már a HL2 megjelenése óta cs-ek. Olyan problémám lett , hogy amint belépek a szerverre elkezd a pingem menni felefele úgy 800-900 ig. Amint kilépek minden redben van. Nem töltök semmit és ilyen problémám eddig még nem volt. Már a windowst is újratelepítettem de nem jelentett megoldást.
Van ötletetek, hogy mi miatt lehet ez?

Sziasztok!

Már a HL2 megjelenése óta cs-ek. Olyan problémám lett , hogy amint belépek a szerverre elkezd a pingem menni felefele úgy 800-900 ig. Amint kilépek minden redben van. Nem töltök semmit és ilyen problémám eddig még nem volt. Már a windowst is újratelepítettem de nem jelentett megoldást.
Van ötletetek, hogy mi miatt lehet ez?

SCITEK
Siraly lett, foleg az intro.
Nem ertek a HL2DM-hez, de ugy emlekszem vannak szebb palyak is benne ennel a kockanal. 😊
Turelmetlenul varom a DOD-os videodat is. Tessek igyekezni! Csak igy tovabb.

SCITEK
Na vegre megjelent! Mar toltom is lefele.

k9duli
Köszönöm szépen.
Igen az baromi csúnya elírás, fogtam is a fejem rendesen amikor lerenderelés után észre vettem😊))
De nem volt kedvem még 20órás 100% proci használathoz.
Bár még lenen mit javítani, de ugy gondoltam belefér, nem pénzért csinálom.
Még a játékban is benne van ez a szó amit elírtam😄DD Day of defeat source😄

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

OrioN the S
:|)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
Alapjában véve egész szép , ötletes effektek csak pár baki amire odakéne figyelni , a végén a szövegbe elírtad a szót : defeted írtál defeated helyett 😄DDD A másik meg ez aggyik jelentrész elsõ felébe ott maradt a Gmod befittyentve azt lelehet varázsolni 😊 Nagyon tetszett a szöveg "tudom most azon gondolkozol 5 vagy 6 golyót lõttem " 😄DD

gg , nice work

Szega87
én is 5 perc <#violent>

Lompi73
Csitt-csatt,
dirr-durr,
pif-puf
MEGYEK!!!

ÉS TI?

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

k9duli
Own age-n is a hl2hu linket adtam meg, aki ott a filefrontot válassza az magára vessen😊

Szega87
létszíves a HL2.huról töltéstek le

k9duli
Ami késik, nem múlik.
Csak a Duke nukem forever.........
Kész van a moviem, és jó szórakozást kivánok.
Half-Life2_The Movie_By_K9 az Own-Age-n
Half-Life2_The Movie_By_K9 a Hl2.hu-n
Vélményeket szivesen fogadok, hibákat is, de ugy gondolom azt már mind tudom, nagy meglepetés már nem ér😊
Codec csomagolva fent van, a felirat megjelenítõ is.
Vlc playerrel bugos a movie, használjatok windows/classic media playert.
Ha valakinek akad a movie akkor sajnos a nagy tömörítés miatt megszívta, mert ahoz kell proci 2ghz felett.
Klite codec pakkot még ajnálom ha a probléma a csomagolt codecek után is fent áll.

CheAteR88
jah még nincs vége?😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88

ez van nem tudok helyesen írni

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Szega87
Ha dimenzió harcosnak áás achillesnek megfelel akkor kedden vagy szerdén letolhatnánk a döntõt

gólya :ddddddddddd

Szega87
<#gonosz1>

urbijoe
milyen progival?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Elsõ körben inkább a helyesírás pártfogója legyél 😄
CheAteR88
de az nem akkora tömeget vonz
pl én a fy mapok pártfogólya vagyok de az awp-seket is szeretem
de nem sok ember van ezzel így😞

Nem a f.t nem, még veled is játszottam rajta. Kezdetben elég sokat ment a szerveren.
az izland olyan hogy kezdésbõl simán lelõnek mikor még azt se tudod hol vagy, nincs rendes spaw... a medival jó 😊

Szega87
island et még nem láttam a szerveren pedig 1 ideje fenn van , medival régen nagysiker volt , de már azt is megunták és senki nem szavaz rá , nem rossz pályál , de rotációs rendszerbe lehet több sikere lenne az aim /awp /fy mappeknek

CheAteR88
😊

CheAteR88

CheAteR88
szerintem nemsok értelme van
fentvan medival,islan szerintem bõven elég ennyi awp-s map

Szega87

tegnap miket nyomtá má'... <#eljen>
Majd megnézem ha lesz rá idõm ma. Van pár más map is, amit kértek, meg újak is.
mer ott 50-0 a k/d-t tucc? <#nyes><#banplz>
nem próbáltam még de ezek nem segítenek?

soundscape_flush
soundscape_fadetime