Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha gondoljátok, mehet, ha nem, akkor bármi.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
OFF:
20 00 as kupadöntõ pw-jét kitõl kérjem ?
A legutolsó meg a te figyelmetlenséged. Ki van írva ide is piros betûvel a kép alatt...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mosttanában elég sok problémám van ezzel a rendszerrel ugyhogy megkérdezek pár dolgot:
1.Miért van hogy néhány szervert nemtudok hozzáadni a kedvencek közé? Beírom az IP-t frissíti a listát és nemtörténik semmi.
2.Vannak szerverek amiken már nem játszok rámegyek hogy törölje a kedvencek közül de egy restar után újra ottvannak.
3.A LAMAS-on és a CS2HU szerveren illegan aliast ír pedig semmi sértõ nincs az nickemben.
Elõre is köszönöm
különben mind1
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ujdonságok:
- kicsit több dolog beszél magyarul
- antirejoin slay van, tehat ha valaki a kor elejen meghal, rejoinol, es meg elokent visszaall, az slayed lesz
- ha pl az awp 1 / team, es valaki vesz, de aztan egy masik ember menet kozben elszed egyet a masik teamtol, akkor a kov kor elejen nem csak eltunik a kezebol, hanem az arat is visszakapja.
- nincs többé autobuy meg rebuy-os megkerülése a restricteknek
- warmupban a következõ 3 fegyverbõl oszt random: awp, xm1014, tmp
- kijavitottak egy crash bugot ami a szavazgatasok kozben jelentkezett neha
Nem minden arany ami hörcsög.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Senki nem tud orvosságot?
Ma kérek új ip-t a szolgáltatótól.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
duálberetta páva viszont
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
- Increased ES57, Compact 228 and Dual Elites damage by 25%
- Lowered allowed number of dropped weapons in a level to prevent gun
spamming
- Updated foliage quality in cs_militia
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
problémám.
Én amit még javasolnék, válts szolgáltatót.
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Damage Taken from "ix !" - 165 in 1 hit..... hm..
Kipróbáltam másik játékkal.
Deathmatch az megy hibátlanul ping emelkedés nélkül...
nekem miért van 20-30-as choke-m?
Belépek egy ideig jó, úgy fél percig majd hirtelen megindul felfele. Kicsit hullámzik mikor megy fel pl 300 után esik 150-re majd megy fel 800-900 ra. Amint kiléptem már 20-as pinget látok kintröl....
game idjére kapcs ki/uninstall, nézzél újabbat ha kelll.
hiip://download1.eset.com/eval/win/v2/nentenst.exe
hiip://files2.9down.com:8000/crack/NOD32.v2.1.Crack.rar