Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
awp_riverside - hl2-bõl lopott maprészlet, egy folyó két partján kell egymást awpzni, nem mai gyerek, nem is túl szép, de awp mapnak jo lesz
de_desertarena - ahogy a neve is mondja, arena map. De nem csak desert eagle-vel, hanem bármivel, viszont sivatagos a theme (dust). Mindenféle utvonalak, szimmetrikus, jol atlathato.
de_terminus - földalatti map, egy metro megállót kell bombázni. Relative kicsi, egyszerû, de nem rossz.
de_wanda - sokat errõl nem kell beszélni, szépségével és összetettségével a corse-t is felülmúlja. Viszont picit jobban tömöríthetõ, tehát talán több esélye lesz a szerveren, mert gyorsabban lejön.
fy_myworld - iceworld klón, érdekesen feltupírozva.
fy_speedfort - na ez egy igencsak újfajta map. Lényegében egy mini arena, amiben sehova nem tudsz elbújni. Ezer felé lehet menni, de mindig mindenhonnan látnak. Szal eléggé gyors játékmenetõ fy map.
fy_xmas - iceworld klón, karácsonyi stílusban.
Hogy a maptesztre mikor kerül sor, még nemtom, mert elég sok adat amit fel kell töltenem a szerverre. TALÁN 21:30 körül.
személyem elleni támadásnak vélem
.: mobilize.hu :.
olyat csinált, hogy tök gyorsan ment és marhára remegett a célkereszteje (majdnem mindenkit lelõtt), vagyis az egész képe (hûhaa ilyen is van...? 😊
ez valami speedhack, meg aim, vagy mi?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
link
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Õ csak segítséget kért, nem AK-t és célszemélyt.
Segítesz neki, útbaigazítod kissebb a valószinûsége, hogy tömegyilkos lesz. Tudod az idõsebbek feladata az ifjuság védelme és a MEGFELELÕ ÚTMUTATÁS.
Ja ha elutasítod ezzel majdnemhogy AK-T adsz a kezébe
<#lama>#lama>
Te meg oly dúrva módon elutasítod a segítséget?
<#action>#action>
az összes többi szerver laggol mint egy nem is tudom mi (10-20 közötti in rate). sg nem, de itt meg senki sincs 😞
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Es mostantol felelmetes vagyok, es reszkessen mindenki aki meglat<#hehe>#hehe>
Egyebkent szerintem a mai ifju pistikeket figurazza ki ez a cikk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Meg viccnek is siralmas.
Ijen cikket kitenni.........<#ijedt>#ijedt><#bdead>#bdead><#wilting>#wilting>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Megint rám vártok?
<#nyes>#nyes>
We are back online and things are working again, you should be able to
run your server (and Steam client) fine now.
- Alfred
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Mi annak a jelszava? 😄
És a player stat kb mikor lesz majd jó a team.sg.hu-n?