Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dewandát de most!
Ezek lesznek az új mapjaink:

awp_riverside - hl2-bõl lopott maprészlet, egy folyó két partján kell egymást awpzni, nem mai gyerek, nem is túl szép, de awp mapnak jo lesz
de_desertarena - ahogy a neve is mondja, arena map. De nem csak desert eagle-vel, hanem bármivel, viszont sivatagos a theme (dust). Mindenféle utvonalak, szimmetrikus, jol atlathato.
de_terminus - földalatti map, egy metro megállót kell bombázni. Relative kicsi, egyszerû, de nem rossz.
de_wanda - sokat errõl nem kell beszélni, szépségével és összetettségével a corse-t is felülmúlja. Viszont picit jobban tömöríthetõ, tehát talán több esélye lesz a szerveren, mert gyorsabban lejön.
fy_myworld - iceworld klón, érdekesen feltupírozva.
fy_speedfort - na ez egy igencsak újfajta map. Lényegében egy mini arena, amiben sehova nem tudsz elbújni. Ezer felé lehet menni, de mindig mindenhonnan látnak. Szal eléggé gyors játékmenetõ fy map.
fy_xmas - iceworld klón, karácsonyi stílusban.

Hogy a maptesztre mikor kerül sor, még nemtom, mert elég sok adat amit fel kell töltenem a szerverre. TALÁN 21:30 körül.
csak olyan szerveren lehet ahol be van állítva, nálunk nem. és nem tudjuk milyen parancsal lehet. ha meg mp3mat akarsz hallgatni akkor winamp

Senkkik
légyszi valaki mondja meg hogy melyik paranccsal lehet benyomni zenét game közben!

quad
jolvan akkor ezentúl vérelemér 😄

Szega87
A Swordfish és Lompi közti interakcióhoz annyit fûznék hozzá hogy nem a gyerek nem a gyártó tehet róla hogy a gyerek nem kap megfelelõ nevelést , a szülei nem ismerik fel hogy érzelmileg labilis és nem figyelnek arra hogy a srác mivel tölti a játékidõt . A srác lehet erõssen " beginner" kérdést tett fel , de normális hangnembe . Ne oltsuk le annyira <#gonosz1>

autoszimulator
mér pont pistike mindenhol? <#szomoru1>
személyem elleni támadásnak vélem

.: mobilize.hu :.

quad
ez már külön konzolt szerelt össze a cssource game csitjeinek 😄

amíg nem ment az sg, addig tegnap játszottam vmi francia szerveren (nahááát) és volt egy csíter muki, aki többször is visszajött.
olyat csinált, hogy tök gyorsan ment és marhára remegett a célkereszteje (majdnem mindenkit lelõtt), vagyis az egész képe (hûhaa ilyen is van...? 😊

ez valami speedhack, meg aim, vagy mi?
stp4trick
hol a bráner?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

quad
jo és mivan a rajzfilmekkel a reggeli mesékkel néha látok egyet kettõt olyan félelmetesen betegek , hogy nem csodálkozom rajta , hogy ilyen sok a vérpistike 😄

urbijoe
<#integet2>

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

stp4trick
mikor is léptél a 18-25 kategóriába?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

DaniX14
aki segitett nekem annak még1szer köszönöm!

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

urbijoe
de innen is tudsz egy csomo szerverre csatlakozni
link

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

DaniX14
kössz

ha eredetid van akkor find szerver és join gém, ha nem akkor NEM tudsz játszani, ennyi

DaniX14
ok akor ne segitstetek azért kössz!én nem karok terrorista lenni csak "játszani" de ha nem hát nem azért kössz még1xer!

Lompi73
õszintén te hány éves voltál mikor az elsõ lövöldözõs játékkal játszottál?

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

5w0rdf15h
na me az jót fog neki tenni ha 13 évesen már ilyen játékokkal játszik a te szemszögöd szerint oké grat akkor segíts neki

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Lompi73
Tudod ne írok semmit me nem látod a lényeget, és nem akarok veled se vitatkozni se megmagyarázni az én álláspontomat.

Õ csak segítséget kért, nem AK-t és célszemélyt.
Segítesz neki, útbaigazítod kissebb a valószinûsége, hogy tömegyilkos lesz. Tudod az idõsebbek feladata az ifjuság védelme és a MEGFELELÕ ÚTMUTATÁS.
Ja ha elutasítod ezzel majdnemhogy AK-T adsz a kezébe
<#lama>

aki iskolában lövöldözik, az a TV-tõl ugyanúgy csinálja mint a CStõl vagy egyéb marhaságtól. btw én se szeretem mikor 16 alatt nethuszárkodnak

5w0rdf15h
és aki a való életbe lövöldözik az iskolákban az szted honnan tanulta? D: LOL ember gondolkodj már szted mér van a dobozán 18+ jel hm?

Lompi73
Amíg a neten teszi semmi kifogásom ellene

5w0rdf15h
mér az jobb ha 13 évesen elkezd lövöldözni?

még az ancients hírmorzsákat olvasd hozzá a kommentekkel együtt, úgy lesz teljes

Lompi73
pedig szépen kérdezett!
Te meg oly dúrva módon elutasítod a segítséget?
<#action>

Szega87
<#wilting>

5w0rdf15h
hát ha 14 éves vagy akkor menjé kiskocsikkal játszani mer ez 18+ game bye

vki jáccani?
az összes többi szerver laggol mint egy nem is tudom mi (10-20 közötti in rate). sg nem, de itt meg senki sincs 😞

gecc
<#wilting>

DaniX14
Hellotok!Vki lenne olyan kedves hogy elmondja sorol sorra hogy kell neten-játszani?mert kezdõ vagyok!

Estefelé lesz mapteszünk, de_wanda, és társai.
Promi
Asszem atirom a nevem erre "KILLINGMACHINE"<#eplus2>
Es mostantol felelmetes vagyok, es reszkessen mindenki aki meglat<#hehe>
Egyebkent szerintem a mai ifju pistikeket figurazza ki ez a cikk.
OrioN the S
3 fejes má csít 😄😄A😄:ASD: ez a legjobb... meghogy válasszunk félelmetes nevet 😄 hát a PunkZoli kurva félelmetes 😄 oszt nézd meg...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Promi
Ez valami iszonyat szanalmas.
Meg viccnek is siralmas.
Ijen cikket kitenni.........<#ijedt><#bdead><#wilting>
OrioN the S
láttátok cs2hu-n azt a "hogyan legyünk pro-k" cikket? 😄 sírás

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

de aztán visszajött,és még toltuk😄 nevetségs volt😄 volt olyan csóka aki aligspeedhekkelt és alig ugrottam volna le duszt2õn t ben bé felé sötét elõtt de már nyakunkon volt😄DD
Lompi73
Eddíg itt sírtatok, hogy nem megy a CSS most meg üres a szerver?
Megint rám vártok?
<#nyes>

Szega87
lan_servert inditottam haverokkal a de_wanda tesztelésére , délután folytatjuk , érdekel vlkit ? minél többen vagyunk / lennénk a nagy mapre annál jobb lenne

04:42

We are back online and things are working again, you should be able to
run your server (and Steam client) fine now.

- Alfred

Zsoltika 007
Mi még waroztunk is néhány ellen. <#zavart2>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

5w0rdf15h
<#gonosz3>

OrioN the S
él a szerver ^^

hogy mi ma este mennyi csítert láttunk ótszájder barátommal😄
Kandurex
csodás :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gecc
ok elküldtem<#nyes>

A pub? Hmm pedig bent van a favoritsbe, de <not responding>.
Ez a pub szerver.
Ez ugye nem a sima, hanem a war szerver?
Mi annak a jelszava? 😄
És a player stat kb mikor lesz majd jó a team.sg.hu-n?