Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
server log:
mg connected 21:42-kor
mg steam userid validated 21:54-kor
Alig van fáziskésés 😄
(nem, még mindig nem jo a szerver)
szervezzetek kis csoportokat azt connectoljatok fel
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
RPG modos szerverbõl az összes muzsikál 😊)
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Valve--steam--(ClientRegistry blob ) én ezt töröltem amikor ez a hiba volt nálam.Igaz ujjbol meg adtam a regemet(mert azt kéri majd)de megszünt ez a hiba.Lehet ,hogy neked is segit<#fejvakaras>#fejvakaras> de nem biztos.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
erre nemgondoltam..😊
????
mit tudtok javasolni???
????
Mindegy hány magos a proci, elég 1 dologra fejleszteni(a többit már az OS elintézi): az SMT-re.
Így HT-s, Dual és Quad magos, és Dual procis gépeken is gyorsabb lesz az engine(elméletileg)
elméleti sikon <#vigyor0>#vigyor0>
Így HT-s, Dual és Quad magos, és Dual procis gépeken is gyorsabb lesz az engine(elméletileg)
Remélem estére már elérhetõek lesznek a linuxos dedicated serverhez szükséges content szerverek is.
Amúgy Borg, a player stat a team.sg.hu-n kb mikor lesz újra elérhetõ?
Szerintem ki fog jönni majd CSS-hez egy update(amikor a HL2EP2 megjelenik), ami tartalmazza majd a továbbfejleszetett Source Engine-t.
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
erre nincs vmi tippetek?
off : filmkedvelõk : www.counter-strike2.hu >> Surreal 3 Trailer
Érdemes tölteni ^^