Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MEgvan eredetiben a game, csak költözés miatt még nincs netem.
Van rá mód hogy a steam offline módban is fusson?
Aláírás
Amúgy témába vágóan szerintem sem lesz több fps , sõt attól félek minnél jobban jönnek az updatek , meg telnek az évek , a css nek köze nem lesz az egykor frissen kiadott css hez . Már már teljesen mássá , valami újjá fog vállni , ami nem feltétlen rossz 😊
9600XT-nek elégnek kéne lenni sztem.
De felesleges próbálkozás me õ se tudja mire regelt be
<#nyes>#nyes>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
http://i2.photobucket.com/albums/y24/DevilKazuya2005/untitled.pngcsinálni? elõre is kösz!!
http://i2.photobucket.com/albums/y24/DevilKazuya2005/untitled.pngcsinálni? elõre is kösz!!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Amikor 30 alá ment az FPS a procihasználat akkor is maximum 54% volt, eléggé kiegyenlítetlenül, az I. HT egység olyan 70-80 körül lehetett, a másik meg olyan 20-30% körül.
Szóval itt a HT kihasználása nagy segítség lenne, mert van még erõ a procimban, de a CSS nem használja ki.
Olyan 50-60% körül volt.
A maradék 40-50% meg nem volt kihasználva, mert nincs SMT-re optimalizálva a Source Engine.
Ha majd optimalizálják, akkor az is ki lesz használva, és szebben fog menni a játék.
A HT egy parasztvakítás, mert valójában nem áll rendelkezésre több resource attól, hogy egy virtuális processzor bekapcsolódik. Egészen kivételes esetekben és minimálisan tud csak többet egy ki/be kapcsolt HT-s P4, még olyan alkalmazásoknál is amelyek már most támogatják.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A több mag az egy hardware-es technológia, az SMT meg egy software-es technológia, ami vezérli a több proci/több mag/HT kihasználását.
Szóval az update után nem csak a többmagos procikon, hanem a HT-s P4-eken is gyorsabb lesz a játék. Sokan mondják, hogy a HT azért közelébe sem ér a több magnak, viszont itt valószínüleg nagyon sokat fog számítani az is, mert a Source elég optimalizálatlan proci szempontból. A Source engine jelenleg sokkal jobbban fut AMD procikon, mint Intel Netburst procikon. Az ok valószínüleg az, hogy az adatokat a ramban nagyon rendezetlenül tárolja a Source engine, és emiatt sokat számít az AMD procik jobb hozzáférési ideje.
Azonban az Intel Netburst procik nyers teljesítménye sokkal jobb mint az AMD prociké, csak a ram hozzáférési idõben maradnak el. FPU teljesítményben az én 3.2-es P4-em másfélszer olyan erõs, mint egy AMD Athlon 64 3200+, aminek az elnevezése azt kéne, hogy jelentse, hogy olyen erõs, mint egy 3.2.es P4, ezért is néztem ahhoz a teszt eredményt. Az FPU teljesítmény pedig egy nagyon lényeges dolog játékoknál, szóval ha lesz SMT támogatás, akkor a HT a független pipeline vezérlés miatt valószínüleg lecsökkenti az Intel Netburst procik hátrányát az AMD procikkal szemben.
Szóval elég jól fog menni a CSS HT-s Pentium 4 procikon is valószínüleg az update után.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
egy otdolgozó beszolt egy iet:"ménem töltöd le?"
megmondtam neki most hagyuk abba csá
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
De én csak remélni tudom, hogy a valve - bár nem jellemzõ rájuk a felhasználóbarát döntése meghozása - de azért az eszeveszett nagy, többmagos optimalizálás során gondol a kisebb zsebbel rendelkezõkre is ^^
.: mobilize.hu :.
512mega rammal lazán elmegy a cs, többtõl max gyorsabban vált pályát, de a játékmenet nem változik, 2giga teljesen felesleges neki. 7800gtx-et meg nem tudja kihasználni ilyen proci mellett, ahhoz túl procifaló a fizikai motorja.
intel 3.0ghz 1,5gig ram rad9800😊
Adott 2 gép.. Egy Intel p4, 3,4 GHz, 2 giga RAM, egy GeForce 7800GTX, míg másik oldalon egy C2D-s Intel áll csatasorba, 1 GB RAMmal és egy 7600GT-vel... Elsõ ránézésre szerintem mindenki azt gondolná, hogy az elsõ konfigon van jó sok FPS.. Hát nem.. Azon a 60-70 FPS már csucsnak számít, még de_dustokon is! Míg utóbbin, a 200FPS sem ritka, de a stabil 100+ FPS megvan.. Operácios rendszer, játékbeállítások ugyanaz, centirõl centire, mivel ugyanaz a vinyo van jelenleg mindkettõben. Na most kérdem én, hol "igazságos" ez a dolog, h egy x FT-os gépen szarabbul megy a CSS, mint egy X/2 FT-os darabon?! Jó, tudom hogy a CSS prociorientált játék, de egy C2D proci ennyit jelentene ilyen ram és videókártyakülönbségek mellett is? Eszemet elhagyom...
én izs ott rendeltem, 3 nap kézben vót
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
És 1napig vagy meddig is nem volt STEAM egyáltalán.