Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló
MEgvan eredetiben a game, csak költözés miatt még nincs netem.
Van rá mód hogy a steam offline módban is fusson?

Aláírás

Magamtól írtam 😄
Szega87
majd meegnézem , de sokat segíthet 1 ceruza meg 1 jegyzettömb <#beka2> és akkor nem kéne mindig neked ujraregelnem <#gonosz1>

Szega87
ezt magadtól írtad vagy másoltad az anyagot valahonnan ? <#kacsint>
Amúgy témába vágóan szerintem sem lesz több fps , sõt attól félek minnél jobban jönnek az updatek , meg telnek az évek , a css nek köze nem lesz az egykor frissen kiadott css hez . Már már teljesen mássá , valami újjá fog vállni , ami nem feltétlen rossz 😊

sztem még 512 ram és cerka kicserél min 2Gb-es P4-re
9600XT-nek elégnek kéne lenni sztem.
photoshop segítségével lehet. www.tutorial.hu

Lompi73
Kérdezd meg SZEGA-tól a jelszavam és akkó lesz!
De felesleges próbálkozás me õ se tudja mire regelt be
<#nyes>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

mármint hogy hogy hol lehet csinálni. Kösz
helló! megkérdezhetem, hogy ilyen "kis képeket" mint pl. az andris7-nek a Counter-Strikeos kis képe, meg olyanokat ami ezen a képen van:
http://i2.photobucket.com/albums/y24/DevilKazuya2005/untitled.pngcsinálni? elõre is kösz!!
helló! megkérdezhetem, hogy ilyen "kis képeket" mint pl. az andris7-nek a Counter-Strikeos kis képe, meg olyanokat ami ezen a képen van:
http://i2.photobucket.com/albums/y24/DevilKazuya2005/untitled.pngcsinálni? elõre is kösz!!
Mozzanat
Lompikám msned van????

Zsoltika 007
Hát na nemár!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Mozzanat
nekem e 6300 as procim van, és a legujabb source engint használo játék a dark messiás, ami valami brutálisan néz ki, jobban megy rajta mint a régi p4 3 gigás procimall. Persze lehet hogy a dark messiás már támogatja a több magos proceszorokat

Szebben akkor se hiszem, mert a Valve azt is elmondta, hogy az így rendelkezésre álló új erõforrásokat ki fogják használni új featurekhez. Tehát majd jól felpakolják mindenféle újdonsággal a motort, ami megint csutkára kihasználja így már a többmagos procikat is. Tehát több fps nemnagyon lesz, max több feature.
Megnéztem most a procihasználatot a de_wanda-n.
Amikor 30 alá ment az FPS a procihasználat akkor is maximum 54% volt, eléggé kiegyenlítetlenül, az I. HT egység olyan 70-80 körül lehetett, a másik meg olyan 20-30% körül.
Szóval itt a HT kihasználása nagy segítség lenne, mert van még erõ a procimban, de a CSS nem használja ki.
Egyszer néztem a procihasználatot CSS közben(Logitech G15 LCD-jével).
Olyan 50-60% körül volt.
A maradék 40-50% meg nem volt kihasználva, mert nincs SMT-re optimalizálva a Source Engine.
Ha majd optimalizálják, akkor az is ki lesz használva, és szebben fog menni a játék.
szted nem lehet kiírni? 😄D

Tényleg nem áll rendelkezésre, de a független pipeline vezérlés miatt a szabadonálló erõforrásokat is ki lehet használni, amit HT nélkül egyébként nem lehetne.
Rexor
Aki már a Counter Strike: Source-el játszik annak szerintem van pénze. Szal szentem aki azért nem játszik már vele mert nem bírja a gépe az járjon Internet Café-ba, mert ezek a helyek nem is drágák és mindent meg kapsz ahhoz, hogy jól tudj játszani. Ajánlom mindenkinek! Pl. nálunk 350 Ft egy óra és 10 órás bérlet 3000 Ft. De aki már a Source-el játszik annak ez nem vészes.

Nem fog. Hidd el, hogy nem fog.
A HT egy parasztvakítás, mert valójában nem áll rendelkezésre több resource attól, hogy egy virtuális processzor bekapcsolódik. Egészen kivételes esetekben és minimálisan tud csak többet egy ki/be kapcsolt HT-s P4, még olyan alkalmazásoknál is amelyek már most támogatják.
Zsoltika 007
Na látod! Ez már igaz. <#kacsint>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

De a lényeg, hogy HT-s P4-eken is növekedni fog az FPS <#smile>
Rexor
Olaszból hozza majd a tesóm<#smile>

Zsoltika 007
Ez nagyon szép és jó lenne ha így lenne de sajna nincs így.

A leendõ update nem többmagos támogatást ad majd, hanem SMT támogatást.
A több mag az egy hardware-es technológia, az SMT meg egy software-es technológia, ami vezérli a több proci/több mag/HT kihasználását.
Szóval az update után nem csak a többmagos procikon, hanem a HT-s P4-eken is gyorsabb lesz a játék. Sokan mondják, hogy a HT azért közelébe sem ér a több magnak, viszont itt valószínüleg nagyon sokat fog számítani az is, mert a Source elég optimalizálatlan proci szempontból. A Source engine jelenleg sokkal jobbban fut AMD procikon, mint Intel Netburst procikon. Az ok valószínüleg az, hogy az adatokat a ramban nagyon rendezetlenül tárolja a Source engine, és emiatt sokat számít az AMD procik jobb hozzáférési ideje.
Azonban az Intel Netburst procik nyers teljesítménye sokkal jobb mint az AMD prociké, csak a ram hozzáférési idõben maradnak el. FPU teljesítményben az én 3.2-es P4-em másfélszer olyan erõs, mint egy AMD Athlon 64 3200+, aminek az elnevezése azt kéne, hogy jelentse, hogy olyen erõs, mint egy 3.2.es P4, ezért is néztem ahhoz a teszt eredményt. Az FPU teljesítmény pedig egy nagyon lényeges dolog játékoknál, szóval ha lesz SMT támogatás, akkor a HT a független pipeline vezérlés miatt valószínüleg lecsökkenti az Intel Netburst procik hátrányát az AMD procikkal szemben.

Szóval elég jól fog menni a CSS HT-s Pentium 4 procikon is valószínüleg az update után.
Randelz
Énsem tölteném le jobb ha megvan DVD-n.

Zsoltika 007
Igaza van b+! Bemész a boltba tejért és elküldenek fejni?! <#vigyor>

besértõdtél nekik?😄DD
azért egy mégiscsak van: steampowered.com 😄

OrioN the S
hát olyat kereshetsz D:

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CheAteR88
kerestem oant amiben 1.6,CZ,DOD,CSS,HL2,HL2DM de így asszonták nekem felejtsem el
egy otdolgozó beszolt egy iet:"ménem töltöd le?"
megmondtam neki most hagyuk abba csá

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Zsoltika 007
A cs:s pont nem jelentõs verseny szinten. <#fogmosas>

autoszimulator
Ez meg no comment 😊 Hol vannak ma még a két/többmagos processzorok ahhoz, hogy arra játékokat optimalizáljanak? Fõleg a CSS-t, ami mint tudjuk versenyszinten is jelentõs... Az alap, beugró C2D procik ára még elfogadhato, de egy igazi, nagyobb teljesítményt felmutató processzor még nagyon drága...
De én csak remélni tudom, hogy a valve - bár nem jellemzõ rájuk a felhasználóbarát döntése meghozása - de azért az eszeveszett nagy, többmagos optimalizálás során gondol a kisebb zsebbel rendelkezõkre is ^^

.: mobilize.hu :.

bb

És még nincs is kifejezetten a többmagosos procikra optimalizálva a játék, még az év elsõ felében jön majd update ami után még jobb lesz ez a teljesítmény. Ez a jövõ, ha nem veszel ilyet akkor a valve megoldja majd hogy a többin játszhatatlan legyen elõtt-utóbb 😊

autoszimulator
Hát természetesen a gép nem csak a CSS miatt lett megvéve, szóval azt nem állítanám hogy felesleges a 2 giga ram... Jó, azt elismerem, hogy mai játékviszonylatban még sok, de legalább nemkell majd rá költeni 😊 A videókártyát pedig más játékok simán ki tudják használni, érezhetõ a változás a két gép között... Szóval csak a CSS ilyen izé 😊 Mondjuk amennyit manapság játszok, heti 1 óra, az alatt a 70FPS sem zavar 😊

ha egyszer a proci a szûk keresztmetszet...
512mega rammal lazán elmegy a cs, többtõl max gyorsabban vált pályát, de a játékmenet nem változik, 2giga teljesen felesleges neki. 7800gtx-et meg nem tudja kihasználni ilyen proci mellett, ahhoz túl procifaló a fizikai motorja.

quad
hát akkor az én 60-70fps-es problémámat sem fogja megoldani egy vidkártya ujitás pedig reménykedtem benne

intel 3.0ghz 1,5gig ram rad9800😊

autoszimulator
Érdekes állatfaj ez a CSS...
Adott 2 gép.. Egy Intel p4, 3,4 GHz, 2 giga RAM, egy GeForce 7800GTX, míg másik oldalon egy C2D-s Intel áll csatasorba, 1 GB RAMmal és egy 7600GT-vel... Elsõ ránézésre szerintem mindenki azt gondolná, hogy az elsõ konfigon van jó sok FPS.. Hát nem.. Azon a 60-70 FPS már csucsnak számít, még de_dustokon is! Míg utóbbin, a 200FPS sem ritka, de a stabil 100+ FPS megvan.. Operácios rendszer, játékbeállítások ugyanaz, centirõl centire, mivel ugyanaz a vinyo van jelenleg mindkettõben. Na most kérdem én, hol "igazságos" ez a dolog, h egy x FT-os gépen szarabbul megy a CSS, mint egy X/2 FT-os darabon?! Jó, tudom hogy a CSS prociorientált játék, de egy C2D proci ennyit jelentene ilyen ram és videókártyakülönbségek mellett is? Eszemet elhagyom...

balvin
csak az nem fog elindulni😛

balvin
Gabe Newell megbasz ha warezzal játszol😊 amugy full hibás a mondat<#idiota> Gabe Newell sagt, dass er dich ficken will, wenn du mit Warez Version spielst<#idiota>

Magyarul ???

Szega87
Gabe Newell sagt , das er will dich ficken wenn du mit Warez version spielst 😊

de abban csak 3 modell van
Lompi73
CD Galaxis
én izs ott rendeltem, 3 nap kézben vót

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

CheAteR88
<#taps>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Rexor
Nekem 700 forintomba kerül majd (sry a warez-ért)

rambuu
Nállam ez akkor volt, amikor nem volt áram Seattleben a STEAM fõbázisán.
És 1napig vagy meddig is nem volt STEAM egyáltalán.

CheAteR88
tescoba 6990😛

Szega87
de régen voltak ilyen modellek css be 😊