Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
közelre sem, de ott legalább lehet sorozni.
szoktam nézegetni 1-1 tár kieresztése és ellenfél nemhalása után a sebzést, leggyakrabban 11-et sebez, 1 tárból fél méterrõl kb 5-10 töltény éles, a többi vak.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Felmentem a víztoronyra, és onnan próbáltam õket szép csendben MP5-el lesniperezni 😄
Asszem 1-2-t sikerült is leszednem 😄
Egyszer office-on ct-ként úgy berusholtam, hogy 6 embert leszedtem, majdnem fullon volt az életem meg a páncélom, erre valaki a hátam mögûl bedob egy flasht, majd hátbaszétlõ...
A hajszárító az mi? 😄 A TMP?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
tényleg az számít hogy mivel mennyit játszik az ember. mp5-höz hozzászoktam, kitapasztaltam, tudom mikor érdemes használni, mikor nem. nyilván 1000m-rõl nem erõlködök vele, igyekszem közel jutni, meglepetésszerûen és lehetõleg az ellenség háta mögül támadni.
szidnak is hogy ultraláma hátbaskillem van csak. ahhoz viszont valahogy az ellenfél háta mögé is kell kerülni. ha annyira könnyû csinálja mindenki ezt... 😊
Amúgy a p90 sokkal jobb.
Van, hogy 3 embert ledarálsz egyszerre, azzal a kis p*ccsel 😄
Persze hogy így változik a játékmenet, mert kevesebb lesz az ingyenfreg, de a lehetõség mindenkinek adott.
A pisztolykör bugon már dolgozok én is, talán ma meg tudom oldani hogy ne lehessen akkor még vásárolni warmup után se.
A betehetõ összeget meg levesszük 100k-ról valami 25-50k környékére, aztán akkor TÚL nagy szabadságot sem enged már a bank, mert ha nem raksz befelé is, akkor egy map alatt ki is fogysz belõle.
addig szórakoztam vele amíg feltöltöttem a keretet oszt annyi.
bárhogy alalkulnak is a dolgok, mp5-re minden kör után összejön a lóvé.
tessék használni, pénzt berakni, kivenni, utalgatni!
Borg, még valami befektetési lehetõségek kellenének, amikkel variálni lehet játék közben, hogy tovább maradjanak kezdõn az emberkék 😊
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
A banknak meg majd jól lejjebb visszük a maximumát, és akkor majd ésszel gazdálkodik belõle mindenki. Pl 25000$-ra.
Lompi másik problémájára annyit írnék h láttam már olyan szervert ahol autó választás van, nem lehet konkrét oldalra nyomni, a szerver eldönti
A Bank rendszer: 1 fos
2 aki eddíg is jól lõtt, volt pénze
3 aki nem, maradt freg
4 de nehogy má az elsõ körtõl freg legyek csak, és + még magozó+awp
5 mé nem lehet érkezési sorrend alapján szétosztani az embert, nem arra várni mikor jön egy láma T-be és tudok menni CT-nek
Erre keressetek scriptet ne arra, hogy akinek amúgy is van pénze, hogyan lehet már az elsõ körbe AWP-je meg a többi?????
Leesett mi a PROBLEM???<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#help>#help>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
me ha én mondom, akkó olyat amit meg is jegyzek.
<#wilting>#wilting>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
(ADMIN)
azért kösz hogy körközbe server shutdown
Ami pl. andrisnak van az Logo, amit a képen belinkeltél az Userbar
Itt az sg-n mindekettõnek van saját topikja, ahol elkészítik neked azt amit szeretnél.
Persze csinálhatsz te is magadnak, ahogy azt andris már leírta.
Az említett 2 topik:
Logómûhely
Userbar Kovácsok
Fontos, hogyha kérsz valamit, akkor konkrét legyen a kérésed, a logómûhelybe pedig szinte megkövetelik hogy adj képet a leendõ logódhoz.
[/off és elnézést 😉]
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Aláírás