Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mephike
Oks, nem csak nekem van olyan érzésem, hogy mindha gyengébbek lennének a fegyók, mint egy éve. Utálom amikor az M4 vagy az AK 3-4 találattal sem képes leszedni valakit. Akkor mondjuk jó, amikor én vagyok az a valaki...😊

tényleg viszonylag pontos, de semmit nem sebez távolra.
közelre sem, de ott legalább lehet sorozni.
szoktam nézegetni 1-1 tár kieresztése és ellenfél nemhalása után a sebzést, leggyakrabban 11-et sebez, 1 tárból fél méterrõl kb 5-10 töltény éles, a többi vak.

igen, asszem tmp-nek hívják. hangtompítós kis automata fegyver, b31-el kell venni ct oldalon.

Zsoltika 007
Hát nekem már elég régóta nem ad be 1-2 lövéses sorozatokat. Csak a tunkot. Abból is 8 betalált golyóból átlag 2-3-at

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Amúgy elég pontos az MP5, ha csak egyet-egyet lövök vele, egyszer volt westwoodon, hogy már csak 1 csapattársan élt, az ellenséges csapatból meg éltek legalább 5-en.
Felmentem a víztoronyra, és onnan próbáltam õket szép csendben MP5-el lesniperezni 😄
Asszem 1-2-t sikerült is leszednem 😄
P90-et én nagyon szeretem, rohadt jókat szoktam vele rusholni.
Egyszer office-on ct-ként úgy berusholtam, hogy 6 embert leszedtem, majdnem fullon volt az életem meg a páncélom, erre valaki a hátam mögûl bedob egy flasht, majd hátbaszétlõ...

A hajszárító az mi? 😄 A TMP?
Zsoltika 007
Nem te szoktál el csak gyengébb lett. Régen olyan ötös killeket toltam hogy csak néztem. Most meg elég munkás betolni neki az arcába hogy meg is érezze.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

p90-et én is szerettem régebben, de elszoktam tõle, nem tudok már lõni vele. hasonló a helyzet hajszárítóval, uzival is. tök jól ment vele régen, most meg ha néha kezembe akad, nem tudok lelõni vele senkit.
tényleg az számít hogy mivel mennyit játszik az ember. mp5-höz hozzászoktam, kitapasztaltam, tudom mikor érdemes használni, mikor nem. nyilván 1000m-rõl nem erõlködök vele, igyekszem közel jutni, meglepetésszerûen és lehetõleg az ellenség háta mögül támadni.
szidnak is hogy ultraláma hátbaskillem van csak. ahhoz viszont valahogy az ellenfél háta mögé is kell kerülni. ha annyira könnyû csinálja mindenki ezt... 😊

Meg sokkal drágább is 😊
Zsoltika 007
Fõleg hogy serte a jobbra-balra és heccsát világbajnoka. <#vigyor2>
Amúgy a p90 sokkal jobb.

Meg lehet azt tanulni 😊 Fejmagasságon kell tartani, és jógyorsan oldalazgatni sorozatokat lõve ide-oda. Igazi rushfegyver, csak épp a P90-el ellentétben rotálni nem jó, meg pontozva viccesen keveset sebez már középtávon is. Sokszor még 2 fejes sem elég egy killhez.
hát mindig azt vesz, megtanulta kezelni sztem 😊

Amúgy te hogy tudsz olyan rohadt jól lõni MP5-el? 😄
Van, hogy 3 embert ledarálsz egyszerre, azzal a kis p*ccsel 😄
A kezdõn seggbelõnek, amikor a buy 5sec alatt beirod (akár bindbõl) hogy !kivesz 2000 ? Érdekes lenne... Vagy miután vásároltál és marad egy vagon pénz, hogy !betesz 5000... Egykét bind az egész, és amikor elbaszol egy kört, utána sem kell pajzs nélkül mp5-el görcsölni.
Persze hogy így változik a játékmenet, mert kevesebb lesz az ingyenfreg, de a lehetõség mindenkinek adott.
A pisztolykör bugon már dolgozok én is, talán ma meg tudom oldani hogy ne lehessen akkor még vásárolni warmup után se.
A betehetõ összeget meg levesszük 100k-ról valami 25-50k környékére, aztán akkor TÚL nagy szabadságot sem enged már a bank, mert ha nem raksz befelé is, akkor egy map alatt ki is fogysz belõle.
egyébként én se nagyon használom.
addig szórakoztam vele amíg feltöltöttem a keretet oszt annyi.
bárhogy alalkulnak is a dolgok, mp5-re minden kör után összejön a lóvé.

igen, pont én is ezért örültem bankos cuccnak, hogy majd jól lerohanok és lelövök mindenkit kezdõn, de valahogy nem akar összejönni, nem használják annyian.
tessék használni, pénzt berakni, kivenni, utalgatni!
Borg, még valami befektetési lehetõségek kellenének, amikkel variálni lehet játék közben, hogy tovább maradjanak kezdõn az emberkék 😊

Zsoltika 007
Nah végre megjön újra a kedvem a csére. Meglátok valakit gépelni és csak azt lövöm majd. Közbe meg ordítok hogy: Hé bankááár! (Eszelõs szivatás c. film 😄 )

urbijoe
én meg nem használom ezt a bankos szart,elég a játékra figyelni ,hogy mikor lönek seggbe,nem hogy még irogassak hülye szövegeket

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Szega87
sv_cheats 1 el müködnek csak , szal felmész SG re hiába fogod bepüfölni nem lesz semmi <#vigyor>

quad
szerintem jo ez a bank amikor bajban vagyok van mibol venni cuccost 😄 amugymeg nem mind1 hogy elso korben vagy harmadikban jon az awp? ugyis csak egy lehet a szerveren es ez igy jo.

CheAteR88
"A Bank rendszer: 1 fos" támogatom:S

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Rexor

Szega87
100. 000 $ ról 25 000 $ ? akkor meg mi értelme?

Ezt nem téma megoldani, a kérdés inkább az, hogy mennyire jön be a népnek, ha nem ott játszhat amelyik oldalon szeret az adott mapon.

A banknak meg majd jól lejjebb visszük a maximumát, és akkor majd ésszel gazdálkodik belõle mindenki. Pl 25000$-ra.
az lehet de van egy hatalmas elõnye: van mire fogni! 😄DDD

Szega87
nem tom 4 napja mióta van bank soha nem telt meg a számlám , de vannak akik utalnak át és ez oda vissza igaz 😊 ennyibõl jó ! Szal ha attól függetlenül hogy a barátok T be én meg CT be vannak és szólnak kell money oda-vissza tudunk utalni egymásnak , csak friendsbe kell írni 1 sort 😛 ennyi a pozitivum

azt már mondtam😊 ezt énis támogatom
Szega87
autoválasztásnál is kijöhet olyan csapat ami kiürití a másik oldalt

bank szar tényelg :/
Lompi másik problémájára annyit írnék h láttam már olyan szervert ahol autó választás van, nem lehet konkrét oldalra nyomni, a szerver eldönti

Az a baj, hogy a script jelenleg nem ismeri a warmupot, és azt veszi pisztolykörnek. De ennek javitásán már állítólag dolgoznak.
Lompi73
Jelen véleményem csakis az én megítélésem alapján született.
A Bank rendszer: 1 fos
2 aki eddíg is jól lõtt, volt pénze
3 aki nem, maradt freg
4 de nehogy má az elsõ körtõl freg legyek csak, és + még magozó+awp
5 mé nem lehet érkezési sorrend alapján szétosztani az embert, nem arra várni mikor jön egy láma T-be és tudok menni CT-nek

Erre keressetek scriptet ne arra, hogy akinek amúgy is van pénze, hogyan lehet már az elsõ körbe AWP-je meg a többi?????

Leesett mi a PROBLEM???<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#help>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

balvin
na AZ lol😄 pedig láttam hogy próbálgatjátok de ez nem jutott eszembe😄DD

bacardi93
hello! az lenne a kérdésem h mi lehet az oka annak hogy befagy a játék(pl: mondja h first blood és egyszer csak: first first first first ::S:S:S )? help!

HunnernesKonge
Heh 😄 Én csináltam Mozzanatnak, csak most tesztelem teeee vakegér. xD <#hehe>
balvin
kaptunk 1-1 jó kis logót😄 én respectbõl maradtam 1.6nál😛

Lompi73
De ha rám halgatsz akkor sincsen gond,
me ha én mondom, akkó olyat amit meg is jegyzek.
<#wilting>

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Szega87

(ADMIN) Locutus of Borg: map végekor lesz egy szerver restart, aztan dust2re rakom

azért kösz hogy körközbe server shutdown

HunnernesKonge
<#taps> Láttam 😄DDD <#hehe>
köszi h elmagyaráztad, nekem nem volt hozzá erõm 😄

HunnernesKonge

Ami pl. andrisnak van az Logo, amit a képen belinkeltél az Userbar
Itt az sg-n mindekettõnek van saját topikja, ahol elkészítik neked azt amit szeretnél.

Persze csinálhatsz te is magadnak, ahogy azt andris már leírta.

Az említett 2 topik:

Logómûhely
Userbar Kovácsok

Fontos, hogyha kérsz valamit, akkor konkrét legyen a kérésed, a logómûhelybe pedig szinte megkövetelik hogy adj képet a leendõ logódhoz.
[/off és elnézést 😉]
Szega87
<#eljen>

nem, a beállításoknál megvan h milyen paraméternek kell teljesülnie

CheAteR88
<#confused>

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

köszi! amit belinkeltem, olyat is lehet?
OrioN the S
Te is mondtál már szépeket 😄 (kölyök kutya 😄😄:AA😄)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
10x10 óra 30k ,30k-ból meg már fejleszt v.mennyit. Én 1éve kb 40-bõl összedobtam öcsémnek egy gépet amin ment volna a source minimumon ,de talán még jobban is. Amúgy megkérdezhetem ,hogy hány éves vagy? Semmi rosszándék csak kiváncsi vagyok.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

finomabban mondtam volna de ja sztem is butaság 😊

CheAteR88
szerintem te hülyevagy és ez fasság:S

A rendszer egy új vinyóra lett telepítve. A source és a steam egy régi rendszervinyómon van még .

Aláírás

Ha be voltál jelentkezve, akkor elméletileg fel fogja ajánlani az offline módot indításkor, ha érzékeli, hogy nincs net.