Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
akkor nem én haluztam be 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

mért nincs dust2 skin a frissítésbe? le is törlöm ezt a sz*rt 😞(((( <#vigyor2>

szerintem ez nem vészes bug. fõleg ha vigyelembe vesszük, hogy cserébe viszont vannak emberek a szerveren.
egy furcsaságot hoz egyébként még a maptöbbszörözés, de ezzel gondolom már te is találkoztál. map végi szavazáskor néha feljön olyan lista hogy 1 map többször is szerepel. mókásan néz ki.
az igazi poén akkor lenne, ha mindegyik opció ugynaz a map lenne 😊

2 megoldás van:

Bezippeled a bsp-jébe a mapnak. Ez a legjobb, nézz utána hogyan kell 😊

Ha nem tudod belepakolni a map bsp-jébe, akkor külön fileként is a map mellé teheted, ekkor kellegy .res file a bsp mellé, ami tartalmazza a letöltendõ fileok listáját (létezik resgenerator is, google).

Remélem jó map lesz 😊 Régen marha sokat toltam HL1DM-et 😊
Szilveszterkor asszem fel is ugrottam HL1:SourceDM-be, de nagyon gagyitronnak nézett már ki minden 😄 Nem birtam sokáig.
Én most a crossfire pálya CSS-re portolásán dolgozok.
Eredetileg a HL1-es változatát akartam, de aztán rájöttem, hogy a Half-Life Deathmatch Source is tartalmazza, és az már normálisan meg van csinálva Source Engine-re, úgyhogy sokkal egyszerûbb a dolgom.
Tele van rakva ilyen hint meg skip brushokkal, szóval szerintem eléggé optimalizálva van, tehát akkor ez ugye nem fog choke-olni mint a többi portolt map?
A textúrák is eredetiek lesznek.

Borg amúgy hogy kell beállítani, hogy a szerver ne csak a mapot, hanem a hozzá tartozó custom textúrákat is leküldje?
Mert én próbálgattam a saját dedicated serveremmel, de hiába írtam bele a textúrákat a downloadlist fájljába a mapnak, a szerver mindig felülírta, és csak a bsp fájlt hagyta benne.
És valóban igazad van 😊
Most néztem meg a logokban, és rá is jöttem miért.

Nem a rendszer bugja, hanem az én hülyeségem.

Vagyis nem gondoltam rá, hogyha a cycleben bizonyos mapok többször szerepelnek (hogy statisztikailag többször kerüljön sor rájuk), azokat a számláló nem egy mapnak veszi, hanem többnek.

Pl a mapcycle 1-es, és 13-as poziciojában van 1-1 westwood. Ha futott az 1-es pozicio, attol még a 13-as jöhet utána. Csak UGYANAZT a poziciot nem engedi 6 mapon belül újra választani, függetlenül az ott szereplõ map nevétõl.

Ez viszont még mindig csak azt jelenti, hogy BIZONYOS populáris mapokra AKÁR _MAX 2x_ sor kerülhet 6 mapon belül.

Megjavítsam-e?
westwood és 6 map: ez sajnos nem mûködik Borg. hétvégén én is tanuja voltam ennek. nem westwooddal hanem asszem prodigybel. volt egy prodigy, dust_pcg, aztán megint egy prodigy. és rendes map végi szavazással nem rtv, vagy admin szavazással. (lehet hogy nem pont ezek a mapok, már nem emlékszem pontosan)
Feccel beszéltük is, hogy vmi nem stimmel, két mappal elõtte volt az amire épp váltottuk.

Ez sem teljesen igaz.

Ugyanis van bet. És a gyengébb ember is ugyanannyi pénzt tud bet-bõl összeszedni, mint a másik. Ez csak IQ kérdése.
Innentõl kezdve meg a bankban is közel azonos pénzbõl gazdálkodik.

Én pl tegnap az elsõ két map alatt kb 16 ezret vettem ki a bankból mert annyit bénáztam, és még így se mentem 1.0 fölé 😄
Aztán jött még két map, amit meg 20/5 meg 20/8-al zártam, és vissza is pakoltam az összes kivett pénzt a bankba.

Nem olyan egyoldalúan rossz dolog ez a bank. Azt meg épp most küszöböltem ki, hogy az pisztolykörben vásárolni lehessen. Úgy állítottam be, hogy az elsõ 3 körben ne lehessen vásárolni. A warmup általában 1 vagy 2 kör, tehát a 3. ami a pisztoly kör, és mától még ott sem lehet.
Ezenkívül a max benntartható összeget 100.000$-ról csökkentettem 50.000-re.

Tegnap 2 szavazást is indítottam 2 mapon a szerveren a bankról. Mindkét esetben közel egál, vagy pontosan egál eredmény született, ahogy a HQ-n is most afelé tendál az ügy. (btw, a HQ IP-t és cookie-t is csekkol a szavazásnál, szal nem könnyû átverni - valszeg a szavazatok érvényesek) A bankot levenni tehát nem fogom a szerverrõl, viszont javítunk a mûködésén amennyire lehet, és úgy egy hét múlva majd újra szavazunk róla.

A westwood meg nem lehet minden második map, amikor az elõzõ 6-ot fel sem ajánlja választhatónak a szavazásba. Szal felesleges túlzásokba esni. A westwood népszerû, ez kell a népnek. Szavazással dõl el a köv map, szal ha sokszor van a westwood, akkor az a nép akarata. Velük kell vitatkoznod 😊
Ez mondjuk érdekes dolog lesz, ha így lesz.

Classic mapok már most is vannak, de amit teszteltem mind bazira choke-olt a szerveren, úgy voltak összehányva, átportolva 1.6-ból.
fordíccsadle lécci nagy vonalakban pls
kinek fontos ennyire a bank, hogy 1 nap alatt 7 szavazatot benyom...? 😞

szerintem kár erõltetni, akik jobbak, azok még jobbak lesznek, akik gyengébbek, azok még gyengébbek..
lásd Punkzoli #48055 hozzászólását.. teljesen egyetértek vele.

a westwood meg minden második map 😞)
írjátok be rtv.....

Today, CSP officially announces the beta release of CS:Source compatible versions of all its competitive Counter-Strike maps, produced by our diligent mapper, Mike "aTam" Mayea. The maps, csp_dust2, csp_inferno, csp_nuke, and csp_train, will be available for download on Monday, January 15th, 2007. All maps provide gameplay nearly identical to Counter-Strike 1.6 maps, while offering significant graphical updates and providing higher frame rates than those found in traditional CS:Source maps.

bye-bye 30fps 😊

mivan meghalt a fórum?

balvin
anyáád ilyen nekem is kell😛 mindjárt összedobok vmi jót😄

urbijoe
KÖSZI!!
nagyon jo <#eljen><#worship><#worship>

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

nem regisztrált oldal..-

autoszimulator
Az a link mára már meg is szünt 😊)
Találtam másikat, mondjuk nem ez alapján csináltam, mivel sejtettem hogy alfa csatit kell benne kivágni, de sztem ez segíteni fog 😉

.: mobilize.hu :.

nem azért de a srác a #48168-ba adott egy NAGYON érthetõ linket... lustabanda

hogy csináltad? magyarázd mán el htx, pm elõre is htx

autoszimulator
Megfelel? 😊

Innen leszedheted.

ha minden igaz ma KODIAK Source vol3. cs2hut én se értem :/

k9duli
Hoppá Punkzoli movie most látom ownagen. Cs2hun is kilesz rakva, vagy kicsit lassan dolgoznak ott?
Na mindegy tõtöm.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

OrioN the S
Ha vki tud eladó akkoúntot akkor pü. htxvm

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

nememlékszem😄DDD na
de
nemtom
Hello!

Nem tudjátok véletlen, hogy honnan lehetne letölteni csaj skineket? Mert amiket még régen le lehetett tölteni azok már nem mûködnek valószínû a steam frissítés miatt. Az fps bananan nincs 😞

Elõre is kössz!
Szega87
meddig maradtatok még L3tso-ékkal a kocsmába ? <#idiota><#pias>

Szega87
csapatépítésnek kiváló volt 😊

balvin
télleg jo movie csak kicsit lapos nekem😞 a végén viszont móka a párbaj😄

Mozzanat
jo a movie zoli ,<#merges2>majdnem ojan jo vagy mint én.

<#shakehead> vagy nein, vagy NÁJN!!!!!

urbijoe
akkor légyszi csinálld majd meg
köszi
<#worship><#worship>

nejn
jah, szval bevagybaszva. 😄

jó "kis" csapatokat kaptatok végig 😄

tod akkomán állva lõttem,me az a felrántás amire tegondolsz az nem véletlen volt,hanem meglökték az asztalomat... és álltam ,hogy amint meghalok kiüssem a gyereket..^^ gg
autoszimulator
Ez alapján neked is menni fog 😊 Ha mégsem akkor max holnap, de megutodm neked csinálni...

Nézd meg a mapstatot a HQ-n. Elég sokféle képpen tudod rendezni.

Amik be lettek szavazva a cyclebe is, azok benne vannak. Más kérdés, hogyha van egy dust is a szavazásban, akkor másikra nem szavaznak. Ez egy ilyen dolog.
Ha túl erõltetnénk megint a custom mapokat, akkor megint ürülés lenne a vége. Ezt most így kell szeretni, és inkább az emberekre apellálni, hogy szavazzanak többet a custom mapokra 😊
5w0rdf15h
<#zavart2>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

logomühely! 😊 segitenek..

Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)

urbijoe
valaki csinállna nekem egy átlátszo hátterü sprsy-t ebböl a képböl,mert én kurva béna vagyok a photoshop-hoz?
kép
256x256 legyen

betü

e-mail:[email protected]

Borg, lehetne kérni 1 olyat hogy utolsó 100 map? És meglehetne nézni mit nem választ a nép.. 10 map van kb. ,ami éjjel-nappal megy és ott a rengeteg olyan map, ami maptesztkor ment és annyi.. azokat sûrübben lehetne tenni mapcycle-be.

Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)

Guer
grat zolinak és a segitöinek jo kis movie lett szépmunka<#eljen>

Hát én meg szeretem a westwoodot 😄
Amit nagyon nem szeretek, és mostanában sajnos sokat megy az a prodigy.
Túlságosan indoor.
Meg amit még nem szeretek, és sajnos benne van a cycle-be: nuke, train.
Bár a nuke-ot mostanában már el tudom viselni, de a traint még mindig nem.
Meg amit szerintem nem csak én nem szeretek az a hiddencity, egyrészt a méretéhez képest óriási a bsp fájl, másrészt meg óriási elõnyük van a T-knek.
Ja meg a strata-t sem szeretem, bár az az utóbbi idõben szerencsére ritkán volt.
szerintem jó a rendszer ahogy most van.
majd megunják az emberek. vagy nem, de mindegy, a többség akarata érvényesüljön.
én sem szeretem egyébként, nem tudom miért, egyszerüen nem jön be. talán mert elég vontatott. ennek ellenére sokan szeretik. ez van...

OrioN the S
haggyatok <#gonosz3>

OrioN the S
😄 jóva akkor is sokat van ^^

sokat jáccol mostanába.. :/

f.szt.
Most is a 6 legutóbbi mapot nem lehet választani.
OrioN the S
"az elõzõleg játszott hány mapot ne tegye be a map végi szavazásba"

Ennyi elég is lenne... ,mert vége vesztvúdnak ,jön 2 map és a 2-on a végén má mennek a voksok vesztvúdra :\ (legalábbis ez az én tapasztalatom)

gg punk, szega én összeszartam volna magam, fõleg igy a töltöttkáposzta után. :d