Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
egy furcsaságot hoz egyébként még a maptöbbszörözés, de ezzel gondolom már te is találkoztál. map végi szavazáskor néha feljön olyan lista hogy 1 map többször is szerepel. mókásan néz ki.
az igazi poén akkor lenne, ha mindegyik opció ugynaz a map lenne 😊
Bezippeled a bsp-jébe a mapnak. Ez a legjobb, nézz utána hogyan kell 😊
Ha nem tudod belepakolni a map bsp-jébe, akkor külön fileként is a map mellé teheted, ekkor kellegy .res file a bsp mellé, ami tartalmazza a letöltendõ fileok listáját (létezik resgenerator is, google).
Remélem jó map lesz 😊 Régen marha sokat toltam HL1DM-et 😊
Szilveszterkor asszem fel is ugrottam HL1:SourceDM-be, de nagyon gagyitronnak nézett már ki minden 😄 Nem birtam sokáig.
Eredetileg a HL1-es változatát akartam, de aztán rájöttem, hogy a Half-Life Deathmatch Source is tartalmazza, és az már normálisan meg van csinálva Source Engine-re, úgyhogy sokkal egyszerûbb a dolgom.
Tele van rakva ilyen hint meg skip brushokkal, szóval szerintem eléggé optimalizálva van, tehát akkor ez ugye nem fog choke-olni mint a többi portolt map?
A textúrák is eredetiek lesznek.
Borg amúgy hogy kell beállítani, hogy a szerver ne csak a mapot, hanem a hozzá tartozó custom textúrákat is leküldje?
Mert én próbálgattam a saját dedicated serveremmel, de hiába írtam bele a textúrákat a downloadlist fájljába a mapnak, a szerver mindig felülírta, és csak a bsp fájlt hagyta benne.
Most néztem meg a logokban, és rá is jöttem miért.
Nem a rendszer bugja, hanem az én hülyeségem.
Vagyis nem gondoltam rá, hogyha a cycleben bizonyos mapok többször szerepelnek (hogy statisztikailag többször kerüljön sor rájuk), azokat a számláló nem egy mapnak veszi, hanem többnek.
Pl a mapcycle 1-es, és 13-as poziciojában van 1-1 westwood. Ha futott az 1-es pozicio, attol még a 13-as jöhet utána. Csak UGYANAZT a poziciot nem engedi 6 mapon belül újra választani, függetlenül az ott szereplõ map nevétõl.
Ez viszont még mindig csak azt jelenti, hogy BIZONYOS populáris mapokra AKÁR _MAX 2x_ sor kerülhet 6 mapon belül.
Megjavítsam-e?
Feccel beszéltük is, hogy vmi nem stimmel, két mappal elõtte volt az amire épp váltottuk.
Ugyanis van bet. És a gyengébb ember is ugyanannyi pénzt tud bet-bõl összeszedni, mint a másik. Ez csak IQ kérdése.
Innentõl kezdve meg a bankban is közel azonos pénzbõl gazdálkodik.
Én pl tegnap az elsõ két map alatt kb 16 ezret vettem ki a bankból mert annyit bénáztam, és még így se mentem 1.0 fölé 😄
Aztán jött még két map, amit meg 20/5 meg 20/8-al zártam, és vissza is pakoltam az összes kivett pénzt a bankba.
Nem olyan egyoldalúan rossz dolog ez a bank. Azt meg épp most küszöböltem ki, hogy az pisztolykörben vásárolni lehessen. Úgy állítottam be, hogy az elsõ 3 körben ne lehessen vásárolni. A warmup általában 1 vagy 2 kör, tehát a 3. ami a pisztoly kör, és mától még ott sem lehet.
Ezenkívül a max benntartható összeget 100.000$-ról csökkentettem 50.000-re.
Tegnap 2 szavazást is indítottam 2 mapon a szerveren a bankról. Mindkét esetben közel egál, vagy pontosan egál eredmény született, ahogy a HQ-n is most afelé tendál az ügy. (btw, a HQ IP-t és cookie-t is csekkol a szavazásnál, szal nem könnyû átverni - valszeg a szavazatok érvényesek) A bankot levenni tehát nem fogom a szerverrõl, viszont javítunk a mûködésén amennyire lehet, és úgy egy hét múlva majd újra szavazunk róla.
A westwood meg nem lehet minden második map, amikor az elõzõ 6-ot fel sem ajánlja választhatónak a szavazásba. Szal felesleges túlzásokba esni. A westwood népszerû, ez kell a népnek. Szavazással dõl el a köv map, szal ha sokszor van a westwood, akkor az a nép akarata. Velük kell vitatkoznod 😊
Classic mapok már most is vannak, de amit teszteltem mind bazira choke-olt a szerveren, úgy voltak összehányva, átportolva 1.6-ból.
szerintem kár erõltetni, akik jobbak, azok még jobbak lesznek, akik gyengébbek, azok még gyengébbek..
lásd Punkzoli #48055 hozzászólását.. teljesen egyetértek vele.
a westwood meg minden második map 😞)
írjátok be rtv.....
bye-bye 30fps 😊Today, CSP officially announces the beta release of CS:Source compatible versions of all its competitive Counter-Strike maps, produced by our diligent mapper, Mike "aTam" Mayea. The maps, csp_dust2, csp_inferno, csp_nuke, and csp_train, will be available for download on Monday, January 15th, 2007. All maps provide gameplay nearly identical to Counter-Strike 1.6 maps, while offering significant graphical updates and providing higher frame rates than those found in traditional CS:Source maps.
nagyon jo <#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship>
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Találtam másikat, mondjuk nem ez alapján csináltam, mivel sejtettem hogy alfa csatit kell benne kivágni, de sztem ez segíteni fog 😉
.: mobilize.hu :.
Na mindegy tõtöm.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
de
nemtom
Nem tudjátok véletlen, hogy honnan lehetne letölteni csaj skineket? Mert amiket még régen le lehetett tölteni azok már nem mûködnek valószínû a steam frissítés miatt. Az fps bananan nincs 😞
Elõre is kössz!
köszi
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Amik be lettek szavazva a cyclebe is, azok benne vannak. Más kérdés, hogyha van egy dust is a szavazásban, akkor másikra nem szavaznak. Ez egy ilyen dolog.
Ha túl erõltetnénk megint a custom mapokat, akkor megint ürülés lenne a vége. Ezt most így kell szeretni, és inkább az emberekre apellálni, hogy szavazzanak többet a custom mapokra 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
kép
256x256 legyen
betü
e-mail:[email protected]
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
Amit nagyon nem szeretek, és mostanában sajnos sokat megy az a prodigy.
Túlságosan indoor.
Meg amit még nem szeretek, és sajnos benne van a cycle-be: nuke, train.
Bár a nuke-ot mostanában már el tudom viselni, de a traint még mindig nem.
Meg amit szerintem nem csak én nem szeretek az a hiddencity, egyrészt a méretéhez képest óriási a bsp fájl, másrészt meg óriási elõnyük van a T-knek.
Ja meg a strata-t sem szeretem, bár az az utóbbi idõben szerencsére ritkán volt.
majd megunják az emberek. vagy nem, de mindegy, a többség akarata érvényesüljön.
én sem szeretem egyébként, nem tudom miért, egyszerüen nem jön be. talán mert elég vontatott. ennek ellenére sokan szeretik. ez van...
Most is a 6 legutóbbi mapot nem lehet választani.
Ennyi elég is lenne... ,mert vége vesztvúdnak ,jön 2 map és a 2-on a végén má mennek a voksok vesztvúdra :\ (legalábbis ez az én tapasztalatom)