Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az sem jó, ha ezzel túl hosszú idõre kilõjük a populáris mapokat, mert akkor meg ürülés lesz.
nekem is tetszik... de ami sok az sok
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
amúgy vannak jópáran akik ,ha meghallják vesztvúdot imádkozni kezdenek ,hogy ne az legyen.. ,mint pl tegnap serte meg én 😊 megláttuk ,hogy vesztvúd léptünk kifelé és egyre több az ilyen eset :c
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Amúgy ennyiszer futottak (az utóbbi fél év alatt):
Top10
de_dust - 416
de_dust2 - 324
de_westwood - 201
fy_iceworld3d_source - 120
cs_italy / de_dolls - 117
cs_office2 - 105
cs_office - 100
de_cbble - 93
de_dust_pcg - 91
de_cefalu/de_train - 84
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
PunkZoli új videoja released!
Megnézhetitek online streamként, és le is tölthetitek!
SGTeam HQ
-hangerõszabályozás
-beletekerés
-másodperckiirás
És egy új 1.6 movie is kikerült: Spawn - Still Mighty
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
mindenkinek teccet az ami jött, ha neis akkor elfogatták hogy ez van ezt kell szeretni
gg
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
sry..
Mi a neve annak a netes szerverkersõnek??
Az elsõ indításhoz, regisztráláshoz kell a net. Sõt, utána is kell, mert egy offline steam ticket is csak ideig óráig jó. De ez rá is van irva a termék dobozára, hogy mindenképpen kell netkapcsolat hozzá. Botok ellen sem fogsz tudni játszani anélkül, mivel a játék elindításához steam kell, a steamhez pedig net.
hoy ehh
hoy ehh
A Magyarországról csatlakozókról nem ír ki semmit, de egyéb ország esetén belépéskor kiirja honnan jött az illetõ. (IP alapján filterel)
A ping kicker persze továbbra is megmaradt, 90ms a felsõ határ.
D:\Steam\steamapps\***CENZÚRÁZOTT**\counter-strike source\cstrike\cfg\autoexec.cfg
lehet hogy nem ide illõ a kérdésem de ha már van egy modemem ami a t-online szerint adsl és kb 2 hete elöfizettem 2megás netre, és nemrég 60kb/sec helyett 300kb/seccel tudtam letölteni. akkor meg 2megás a netem?
hoy ehh