Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szega87
Az adminok létszíves ne menet közbe váltsanak engem át a másik oldalra , thx

Sziasztok!Kérdésem lenne.Steamon kívül lehet valahogy multiba játszani, persze interneten.Mert eddig én csak a MOHAA-val és a COD-val játszottam, de azt lehetett simán IP alapján.

elõre is köszia segítséget

üdv
máté
examinee
Van valami megoldás arra hogy updateljen a Steam ne 0%-on álljon?

Igen, az a 4000 forintos egy kiherélt HL2 only változat.
Kandurex
Alapesetben ugye benne van a source, de szvsz nem ezért az árért, ez valami kiherélt version lehet.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ma voltam az Auchanban... És meglepõdve láttam, hogy 3.990Ft a Hl2 DVD-s változat. Nekem a CD-s van. Miben különbözik a DVD-s változat? Azzal is letölthetõ a Counter source?

Ha a steamapps mappát nem bántod, akkor megmarad minden játék.
Szóval van a steam mappája, onnan törölj minden fájlt és mappát, kivéve a steamapps mappát.
télleg, ha a steamet letörlöm a játékokat is letörlöm vele együtt igaz?

de a 'szomat már én meg játszanék

5w0rdf15h
azér nehogy felvágd az ereidet 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Need Backup.

vki jöjjön má azt robbantsuk fel a steam központját. vagy foglaljuk el. C4-et hozunk CS-bõl a bankban van 100ezer dolcsim veszek mindenkinek AK-t azt gooooooooo<#violent>

urbijoe
😄DD

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

a kva nyát a steamnek. 6szorra probálom elindítani 2szer lekapcsoltam a gépet meg be és semmi.

gebasz van

piece of shit megin nem jó. Blow up the steam

OrioN the S
😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

ja lol

nem reset, power
most indítottam újra a gépet, és semmi

ctrl+alt+power

Valaki pls help... danke

Szega87
engem érdekel <#hawaii>

köszi^^
ok

de ha az ip-nél csak az elsõ csoportot nézném, akkor egy szavazó kitilthatná az egész szolgáltatóját egybõl...
warmup -5sec
bank +1kör
(majd ha valamikor üres lesz a szerver restartolom)
Lompi73
"OFF"
CSILLAGKAPU a 9 évad (magyar hang)
ATLANTIS 1 évad (magyar hangal)
Ha érdekel írj privit
"on"

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

lassan lejár
CheAteR88
és a tk parti után van !bank elsõ körben-.-
ugyhogy szerintem a !bank-ra lehetne egy oan megoldás hogy pl 4., 5. körben lehessen használni akkormár nagyából mindenkinek van-.-

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

autoszimulator
Szerintem ráfért már a Steamre ez a design update, mert jó h nem ez számít, de így azért már "jobb" nézni 😊

.: mobilize.hu :.

"átlag publik láma" <#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Borg: szóval, akkor a westwood-dal kapcsolatban igazam volt... <#vigyor1>... mindegy túltrágyalva, végül is tõlem is maradhat....

ha kicsit rosszmájú akarok lenni a (bank) szavazással kapcsolatban (már hogy lennék az...), akkor azért nem nehéz megoldani 5-10 szavazatot, akár 1 géprõl is. Vmi olyat beletennék a helyedben, hogy az ip cím elsõ 2 jegye, ha 1-2 órán belül azonos, azt nem veszi szavazásnak. Lásd log (csak szemléltetésképp csináltam, nem szoktam: ne bánts.... <#kacsint>.

más: nem lehetne úgy 10mp-cel lejjebb venni a warmup-ot? akkor kábé 1 normál, vagy 2 rövidebb warmup kör lenne, de így mindig van kb egy 3-8 másodperces TK parti a warmup végén <#schmoll2>.
vagy olyat, hogy a TK-zót normál kör elején is lehessen slay-elni.. 😊 vagy inkább felgyújtani, az mókásabb....

<#wave>
CheAteR88
remélhetõleg nem-.-

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

k9duli
Na kezdõdik az örület.
Punkzoli grat a moviehoz.
És népszerûsítsétek a dodot. Sokan vagyunk, de még nem elegen.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

OrioN the S
😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szega87
meg 3 ronda felkiálltójeled <#gonosz1>

nekem most ronda kocka steam em van
^^ lemaradt a debil szmájlim😄 <#idiota>
CheAteR88
nempoén-.-

sztem nemakarsz te azzal játszani😄
CheAteR88
negativ

Szega87
gépresi segíthet 😊 lehet update miatt 😊

CheAteR88
elindítom steamot:

töltés közben

vége-.-
nem indul steam!!!
PLS HELP!!!!

Szega87
Steam kliens frissítés »

Hozzáadva a Guest Passes funkció – lehetõvé teszi a Steam felhasználóknak, hogy barátaikat meghívják egy ingyenes játék kipróbálásra
Megváltoztatva a Steam kliens frissítés, elször letölti a háttérben a frissítéseket, amiket gombnyomásra telepíthetünk, de természetesen újrainduláskor is telepíthetünk
Hozzáadva a My Favorites kategória, ha kiválasztjuk a kedvenc játékainkat a My Games listában
Hozzáadva öt új skin (Default, Ice, Sand, Obsidian, and Grey), válogatni a beállítások közt lehet
Hozzáadva egy Next gomb a Steam híreknél lehetõvétéve, hogy egyszerre több hírt kaphassunk amik közt váltani tudunk
Javítva a játékok frissítési hibája abban az esetben, ha nem vettünk meg egy játékot, így mostantól nem frissíti. Például, ha DoD:S Free wekenden játszottunk de nem vettük meg akkor mostantól nem frissíti le az amúgy feltelepített game-et.
Javítva a játék vásárlás PayPal úton való mûködõképtelensége offline üzemmódban

"sztem meg egy átlag publik "láma" ... kedvenc mp5 ét veszi meg"
kösz 😊

sztem meg egy átlag publik "láma" (nemgáz😛) nem fog skzni egy fegyverért, nem fog tudni félretenni, hanem auto ra nyom, elvásárolja magát, esetleg kedvenc mp5 ét veszi meg, meg ilyenek...
<3 serte 😊)

hogy egy jószándékú tanult kolegámat idézzem:
bind "mouse1" "kill"

😊

bind "gomb pl: f1" "amit akarsz"

Hali !!!
Kérdésem az lenne hogy hogy lehet bindelni ???
THX
Új szavazás a HQ-n: spectator exploit.
Megemelem 8 mapra a kiiktatandóakat, és akkor 8 mapon belül max 2x fordulhat elõ ugyanaz (de akár egymás után is!). Ez már elõrelépés, de a statisztikai elõforduláson nem ront.