Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõre is köszia segítséget
üdv
máté
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szóval van a steam mappája, onnan törölj minden fájlt és mappát, kivéve a steamapps mappát.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Valaki pls help... danke
de ha az ip-nél csak az elsõ csoportot nézném, akkor egy szavazó kitilthatná az egész szolgáltatóját egybõl...
warmup -5sec
bank +1kör
(majd ha valamikor üres lesz a szerver restartolom)
CSILLAGKAPU a 9 évad (magyar hang)
ATLANTIS 1 évad (magyar hangal)
Ha érdekel írj privit
"on"
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
ugyhogy szerintem a !bank-ra lehetne egy oan megoldás hogy pl 4., 5. körben lehessen használni akkormár nagyából mindenkinek van-.-
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
.: mobilize.hu :.
Borg: szóval, akkor a westwood-dal kapcsolatban igazam volt... <#vigyor1>#vigyor1>... mindegy túltrágyalva, végül is tõlem is maradhat....
ha kicsit rosszmájú akarok lenni a (bank) szavazással kapcsolatban (már hogy lennék az...), akkor azért nem nehéz megoldani 5-10 szavazatot, akár 1 géprõl is. Vmi olyat beletennék a helyedben, hogy az ip cím elsõ 2 jegye, ha 1-2 órán belül azonos, azt nem veszi szavazásnak. Lásd log (csak szemléltetésképp csináltam, nem szoktam: ne bánts.... <#kacsint>#kacsint>.
más: nem lehetne úgy 10mp-cel lejjebb venni a warmup-ot? akkor kábé 1 normál, vagy 2 rövidebb warmup kör lenne, de így mindig van kb egy 3-8 másodperces TK parti a warmup végén <#schmoll2>#schmoll2>.
vagy olyat, hogy a TK-zót normál kör elején is lehessen slay-elni.. 😊 vagy inkább felgyújtani, az mókásabb....
<#wave>#wave>
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Punkzoli grat a moviehoz.
És népszerûsítsétek a dodot. Sokan vagyunk, de még nem elegen.
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
töltés közben
vége-.-
nem indul steam!!!
PLS HELP!!!!
Hozzáadva a Guest Passes funkció – lehetõvé teszi a Steam felhasználóknak, hogy barátaikat meghívják egy ingyenes játék kipróbálásra
Megváltoztatva a Steam kliens frissítés, elször letölti a háttérben a frissítéseket, amiket gombnyomásra telepíthetünk, de természetesen újrainduláskor is telepíthetünk
Hozzáadva a My Favorites kategória, ha kiválasztjuk a kedvenc játékainkat a My Games listában
Hozzáadva öt új skin (Default, Ice, Sand, Obsidian, and Grey), válogatni a beállítások közt lehet
Hozzáadva egy Next gomb a Steam híreknél lehetõvétéve, hogy egyszerre több hírt kaphassunk amik közt váltani tudunk
Javítva a játékok frissítési hibája abban az esetben, ha nem vettünk meg egy játékot, így mostantól nem frissíti. Például, ha DoD:S Free wekenden játszottunk de nem vettük meg akkor mostantól nem frissíti le az amúgy feltelepített game-et.
Javítva a játék vásárlás PayPal úton való mûködõképtelensége offline üzemmódban
kösz 😊
bind "mouse1" "kill"
😊
Kérdésem az lenne hogy hogy lehet bindelni ???
THX