Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinek nincs meg a Movie Config v2.3? Ha megvan töltse fel valahova pls! Thx elõre is
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
+update:
Engine
Improved crash reporting system to enable more detailed crash reports
Fixed a client crash caused by a buffer overflow while processing temp entities
Counter-Strike: Source Beta
Fixed not being able to add bots to the game using the Create Server dialog
Fixed some movement ConVars to match the current Counter-Strike: Source settings for default values and flags
Fixed several rubberbanding/stuttering issues with objects and players
Fixed several ConVars (sv_accelerate, maxspeed, etc.) being hidden
Fixed bloom problems
Fixed a server crash caused by malformed client autobuy string
Fixed developer console output being on by default
Fixed "Report Bug" in the main menu not working
Fixed the missing icon for the desktop shortcut
Fixed the "rebuy" command not buying the correct items depending on the order they were purchased in
Fixed the clock image in the spectator HUD being clipped
Arab money
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Thx SraCsa
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az lenne a kérdésem hogy megvettem most a Css-tés átakartam volna írni a config cfgfájlt (bindekkel kiegészíteni, stb.)
Erre az egyik ismerõsöm azt mondta ne írjam át mert az egyik ismerõsének ezért vonták be a steam acc-ját.
Szóval most nem tudom, hogy át szabad e írni a config fájlt vagy nem.
Köszz: SraCsa
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha pacsteam-be tolod akkor csnálj egy új accot, 2 perc.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ez van. Ha felmész egy serverre az olyan mintha vendégségbe mennél. A házigazdának mindig igaza van. Ez az ö lakása/servere..............
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Valamiért ha csak simán cfg-k be kerül nem fogadja el de ha így írjuk be akkor mûködik.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
<#mf2>#mf2><#violent>#violent><#lama>#lama>
pob beta.limitált.letölthetõ ingyen.akkor meg?
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Igaza van.
Régebben te is egybõl beugattál warezért, most akkor hogy is van ez?
amúgy kösz a segítséget,majd berakom ha lesz kedvem,csak a CSS a másik gépen van😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Arab money
notepad edit- deathnotice
@
Olvasd el, nézd meg! <#integet2>#integet2>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
na ide ne menjen fel senki se játszani. felmentem, játszottam, az egész klán speciben verte a faszát majd amikor visszajöttek a géphez, kitalálták hogy õk egyedül akarnak játszani és kibannoltak mindenkit aki nem volt klántag... 😊
Hát, hitbox az nagyon érdekes mintha köze nem lenne a játékhoz 😄.
FPS az renbe van, de olyan mintha folyamatosan percege hiába van meg a min 150 végig.
@
gondolom a magyar csak azért jó mert vicces...esetleg! Majd kipróbálom, azé köszi <#awink>#awink>
INNEN lehet szedni, szerintem jól meg lett csinálva 😄
a portal sm könyvtárat bemásolod a sourcemods könyvtárba, steam újraindít portam magyar szinkron indít, a hangminõséget le kell venni alacsonyra, mert külömben szar 😞