73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • armageddon666
    Ami szomorú, mert mikor bejött az új engine kurva jók lettek a hitboxok... meg most is azok, csak a fegyverek lettek használhatatlanok... nem lehet se pötyögni, se burstölni, ellenben lehet AWPvel meg Scouttal sorozatot lőni... fasza. Shotival sajna nem megy a bug :( pedig mókás lett volna... Valszeg javítják ^^

Csak azt nem értem, miért nem lehet módosítani az enginet, hogy a 100ticket bírja.... miért a 66 tickkel kell baszakodni, és azon szimulálni próbálni a 100tickes fireratet? mert "egyszerűbb"? hát nem úgy látom... gyakorlatilag most használhatatlan a játék :D mármint funra elmegy, de kicsit sem lehet komolyan venni...

Csak azt nem értem, hogy hogy nem vették észre? Nincsenek testerek? De már papírformában is rossz... oké hogy AKnak 6-t kéne lőni mpenként, de csak 5-t lőtt eddig, viszont konstans sebességgel, ami viszont fontosabb szerintem, minthogy 6t lőjön, használhatatlanul, kiszámíthatatlanul... a kifejtős postban is látszik már, hogy 2 lövés között nem ugyanannyi idő telik el... kaotikus, ami marhára nem jó... tényleg csak makkolni lehet.
  • armageddon666
    Ejj de elcseszték ezt a firerate updatet valvenál :D
  • Lacccca
    Holdudvarba nyomtam most :)
    Kis poharazás meg stb... amíg nincs rendes folyamatos meló addig ezek is jók.
  • Lacccca
    Leginkább Zblock akad össze manival ev-vel vagy SM-el.
  • kifli
    Vagy a szerver nincs frissítve, vagy törtes vagy és te nem frissítettél, nézz fel egy olyan szerverre, ami már frissítve van.
  • Darez
    gyerekek nekem meg 1 pár spanomnak se megy a multi és azt írja ki ½Your version doesn't match the server, please restart the game."újrainditottam de nem megy van erre vmi frissités??? plz help
  • Spészgószt
    Dolgozol 20-tól reggel 5-6 ig? Már megint kurválkodsz? Nem volt elég a múltkori néger gangbang!?
  • kifli
    akkor lehet összeakad valamivel, mi szerón össze vissza fagyogatott tőle, most hogy kiszedtem minden ok. Webadminból tettem fel múlthét vasárnap. És elvileg magától kellett frissítenie.
  • Lacccca
    hát miénk érdekes módon nem :)
    Pedig a friss van rajta.
  • kifli
    dblocker legújabb verziójátol fagynak a szerók (flash kapcsolásakor, ésha valaki kiáll spectbe majd visza valamelyik csapatba)
  • armageddon666
    Nem mondtam, hogy nem valódi, csupán közöltem a tényeket :)

Akkor összeszedem a gondolataimat, és írok privátot. Aztán majd megbeszéljük a többit.
  • Lacccca
    Amit SzocsA linkelt képet azt több emberrel is megesett ezt próbálják javítani mert van hogy hülyeséget ír ki a stat szóval valódi a kép.

Szerver ügyben meg leginkább MSN-en és leginkább holnap ha gondolod mert ma még melózok 20 tól valszeg reggel 5-6 ig, de Vasárnap délután beszélgethetünk. Mondjuk ha itt írsz privit arra is válaszolok amikor tudok.
  • armageddon666
    Szőke, szerverügyben hol lehet elérni? Mert eddig bírtam, most falnak ütköztem... vagy egy csomó hiba, amik nem értem miért vannak, mert beállítások alapján jónak kéne lennie... megnézem megint, mert hátha nem töltöttem fel a fájlokat, vagy hasonló, de nem hiszem ezt.
  • SzocsA
    nem raktam össze semmilyen photoshoppal! tegnap este néztem meg és ilyet írt neki ma már visszaállt normálisra!
  • SzocsA
    legalul az a 360 az mi?
  • Jim Morrison
    botok ellen szamolja?
  • xHeDex
    ezt a statot amit SzocsA belinkelt egy programmal át lehet írogatni bármilyen értékekre.
  • SzocsA
    a kdrje se rossz! 200 ezer!:D
  • Spészgószt
    Neked meg már 1000X elmondtuk az ezredjére feltett 1000+1 fajta warez kérdésedre, hogy VEDD MEG !!!!
  • Spészgószt
    vicc az egész! Még ha valami hihetőbbet photoshopol össze valaki akkor talán...de így hogy még össze se függenek az eredmények maxigáz
    Botok ellen amúgy is könnyű ilyet csinálni....és azt is ugyan így számolja!
    Ez a Szocsa egyébként egy kamuhős...amikor eddig játszottam és ott volt mindig egy faxlow lámpa volt... a scrshotok meg (évente egyszer beadja) ....lol mindenkinek vannak jó pillanatai láma szerókon...főleg ha az után csinálja miután kiléptek a tőle jobbak...így nem nehéz a stat elejére kerülni...csak türelem kell
  • HTS s3rg1nh00
    vedd meg
  • miki10
    Sziasztok!
    akkartam játszani ma a kedvenc szerómon és csatlakozáskor ez az üzenet jött:

The server you are trying to connect to is running an older version of the game.

utána néztem a http://css.setti.info/servers/css/page/1/search/bmeg oldalon és ott az van írva h a szerver a 1.0.0.44 versiont használja de nekem 1.0.0.42 verzióm van.

nem tudjátok honnan tudom letölteni az 1.0.0.44 es patch-t?
  • armageddon666
    Shots Hit: 19 436
    Kills: 1 073 746 636

Vagyis egy lövéssel 55 245 embert ölt meg...

A total playtime meg 34 év.
  • PunkZoli
    nem
  • SzocsA
    na ezt szárnyaljátok túl!
  • Jamirofan89
    update
    "All weapon fire rates now tuned to match their pre-update, tickrate 100 equivalents. "

Ez azt akarja jelenteni,hogy ugyanúgy "adni" fogja a fejest,mint régen és nem kell egy tőlem 2 méterre lévő,egyhelbyen álló játékost háromszor fejbelőnöm desertel,hogy meghaljon,mint jelen esetben?
  • GaBenc
    Nem akartam kiírni, hogy Jarokeret by synhosting.eu (80.249.166.44:27080) mert az reklámnak minősül és még valaki rossz néven veszi azt büntetni fognak.
  • GaBenc
    Hát ja.........mostanában a gép közelében sem járok. A "gyerek" csinálja a dolgokat. Ha tudsz segíts neki. Azt a szervert csinálgatja. Mivel te vagy a gazda, úgyis te szívod meg. Szal egyszerűbb ha segítesz neki.
  • armageddon666
    GaBencnek megvan a saját accja :D
  • Lacccca
    Te most gabenc vagy vagy arma :D

Amúgy itt van:
    http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=760501

Használd ezt.
  • armageddon666
    Nem láttam olyat mintha ezt lehetne használni.
    Ellenben server.cfgben alapból unloadoltam a plugineket. Mintha anno is hasonlóan csináltam volna meg a gg-t. csak asszem akkor nem server.cfgbe.

Van olyan cfg amit minden map elején behív? vagy ahhoz muszáj mapconfiggal szopni? :\ illetve ha azzal kell, van valami .bat program vagy hasonló, amivel legalább kilistázhatom a pályákat amik a szerveren vannak? Az hogy olyan nevű .txtket is létrehoz szintén előnyös lenne...
  • Lacccca
    Megpróbáltad ugy is hogy először átállítod hogy alap spawn használja és utána kapcsolod ki?
  • armageddon666
    raktam fel szeróra GG-t meg GGDM-t. A problémám, hogy mindig a GGDMben megadott random spawnhelyekre tesz le a játék... pedig beírtam hogy alapból sm_ggdm_enable 0 legyen, meg gg nem is fut alapból, akkor miért indul el a ggdm?
  • Pio
    Erre tessék
  • pointer4
    Linket! :D
  • FSpofon
    azért sikerült elérni az engine upgraddel hogy pár hét alatt a cs1.6 visszaelőzze a sourceot a steam stat oldalon :]
  • CheAteR88 #71982
    sok nyelvtudás kell hozzá:D
    meg néhány fordítás kicsit nevetséges is:D
  • CheAteR88 #71981
    ide már a vedd meg kevés
    akkormár inkább
    B+
  • Spészgószt
    Meg amúgy is ha oroszra teszed akkor azon 300+ fpst ad!
    Akkor se tenném magyarra ha megkínoznának, az elején kipróbáltam de annyira szarok a fordítások hogy alig találtam meg a játék indítást :D
  • Spészgószt
    lol
    Most tényleg elég lett volna a szokásos javaslat rögtön az elején!
    VEDD MEG!