73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Narxis
    Ilyen nálam is vót...
  • Falkon
    Nincs konfigolva. Teljesen gyári játék.
  • Lacccca
    Érdekes én nem állítgatok semmit és a beta óta nem találkoztam ilyen hibával. Lehet nem kellene konfigolni?
  • Falkon
    Erről a hibáról írtam. Eddig szvsz ez a legidegesítőbb hiba.
    3 évig toltam a régit. Megjelent az új, adjunk neki esélyt. Evvel a hibával találkoztam ideges lettem, mondom letörlöm a g*cibe. Lenyugodtam, 2 napra rá vissza. Megy, fasza minden. Megint beadta ezt. Mondom nem erőltetem, várok míg fasza lesz. Mostanában kezdek hozzá szokni. De még mindig a régit jobbnak látom. Remélem ez majd változni fog.
  • Sickness
    tiszta bugos geci szar fasz húgy lett ez a játék. nem látom az ellent..
    fent voltam pubon és csak annyit láttam hogy ct kezdőn állt a gyerek mozdulatlanul de valójában nem is ott volt mert kiírta hogy megölte ezt meg azt T kezdőn. wut?
    engem is leszednek b sötétbe és mikor nézném hogy hol van a gyerek ct kezdőn áll...
  • Pio
    TESSÉK, Kodiak megmondja a frankót.
  • Falkon
    Mondjuk néha nyomom az ALT+TAB-ot.
    Nem mindig jön elő. Azért jó lenne ha minél előbb kijavítanák.
  • Lacccca
    Bocs a dupláért de elviekben pont ezért vették ki most a cl_minmodles parancsot mert az okozta ezeket a hibákat.
    Legalábbis addig kiszedik amíg nem javítják a hibát.
  • Lacccca
    Hát igen ez nagy bug. e elviekbe csak akkor jön elő ha ALT+TAB-olsz.
    De erre van már ideiglenes fix.
    Elkezdesz demot venni majd leállítod.
  • Falkon
    A legfontosabb az a "hologramos" bug.
    Az ember kezdőn áll és úgy lő le. Amikor 1-1-be voltam lelőtt. És nem láttam honnan, kezdőn állt. Fair a dolog.....
    A másik hogy ott áll, közben nem is. Ott az ember, lövöm, de semmi. Teljesen máshol áll.
  • Lacccca
    Az achi meg stat bugok elviekbe el tűnnek majd miután a szerverek is frissítve lesznek (nálunk kb 30 perc és minden user frissítheti a szerverét újratelepítés nélkül 1 katt a webadmin általános beállítások menüjében)
    Lámpákat meg addig érdemes kikapcsolni server oldalon "mp_flashlight 0" paranccsal.

Végre eltüntethető fullra az MVP panel (habár PUB-okon sztem jó poén).

Haladnak a srácok :) azt kell mondjam. Csak így tovább.
  • PunkZoli
    pánik :D
    flashlightra fagy a game
    avira fals riaszt egy trójait a bin mappában
    össze-vissza bugolnak a statok és acsívmentek

persze van már rá hivatalos topik a fórumon, ég a pofájuk a hidden pathosoknak :D

nekem speciel mintha folyamatosabb lenne a game, és nem laggolna, de lehet csak placebo
  • FSpofon
    azért 2007-től mostanáig nem volt supoort, de tényleg ez is több mint másnál (kiv tf2 a 130 updattel :D)
  • armageddon666
    ennyit arról hogy így szar valve meg úgy szar valve...

mikori is a CSS? és még mindig van hozzá support... ez hány játékról mondható el?
  • FSpofon
    An update on the Update
    The reason for the recent update was to move Counter-Strike Source (CSS) from the older HL2 version of the Source engine to the most recent version. This brings the CSS codebase in-line with our other games. This resolves long standing issues associated with the older engine and allows us to benefit from features and bug fixes in other source games as they come online, such as improved graphic effects and more accurate hit registration.

During this process we created some unintended side effects, these are bugs. We are actively investigating all reports.

A good example of this is bullet penetration changing on Linux Servers only; not Windows Servers. This was a subtle bug to track down and understand. It has been fixed.

Rest assured we will continue to fix old and new CSS bugs. We want to retain the CSS gameplay experience that you know and love. We would also like to thank everyone reporting bugs and posting constructive feedback. This is an invaluable part of the process.

The CSS Team

yeye van állandó cs team pörög a fejlesztés :D
  • armageddon666
    hmm, ha ezt megcsinálom, annak van valami hátránya is? gondolom nem viccből van lekorlátozva.

Illetve az az FFFFFFF az egy eléggé nagyon nagy szám akar lenni. Ezredmásodpercekre nézve horribilisen nagy. Valami reálisabb érték esetleg?

• armageddon666
    a -threads 4 meg multicore rendering on megjavította a microstutteringet. Vagy legalábbis kisebb lett. Viszont FPS nincs sok, de ez van ^^
  • Lacccca
    Újabb fix a laggolásra WIN/VISTA usereknek:
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1341532

Első postba.
  • armageddon666
    igen, a $=€-sok ezt mindig elfelejtik :D
  • Spészgószt

OMG

és ide jön hirdetni....
    szánalom
  • Lacccca
    Az csak 15 EUR nincs már VAT amióta nem $ ba fizetünk.
  • Me0w
    15 euro + vat a csé most, az ~5000 huf. Kicsit alulbecsültem az árát, sorry. Akkor 7 doboz cigi :)
  • solo
    ~700 ft.
  • armageddon666
    Mennyi egy doboz cigi? O.o Minden játéknál odaírják, hogy három doboz cigi ára, nem drága így egy kicsit? :D
  • Me0w
    Aznemjoe! Akkor ki kell fizetni 3 doboz cigi arat es venn iegy cs:s-t! Omagad, penzt adni valamiert, ha'taz borzalmas :D
  • kifli
    úristen, betettem gyors hlsw-be a szerót, hogy nézzem hányan vannak. Hát nem fentvan valaki ancient LNd néven? :D (micsoda véletlen, hogy ancient a klánnév, és valaki kodiak egyik pubolos nevével játszik XD)

Ráadásul, nonsteam, update nélküli a szerver :D

Nem ártana átállni, az új verzióra :D
  • Me0w
    Karonkodjal sokat :D Helyesiras szotar is van a szerverhez? :))
  • kifli
    shift+tab és megnézed, játszik-e az adott tag, gondolom friendsbe csak felveszitek egymást.

Amúgy meg továbbra is szánalmas, hogy lenyúltok egy olyan klánnevet, ami elég híresnek mondható, levesztek belőle egy betűt, és akk már nem is az pffff...

Nálunk kb 4 év alatt egyszer sem merült fel a jelszó használata :D

A tagok neveit pedig le lehet védeni simán...
  • Sickness
    BAB?
  • ancientclan
    17 csak hogy tudd ja és nem 1 klán használja a jelszót sokkal egyszerűbb mint h steam id nézni!!!
  • ancientclan
    Először is az ancients klán csak egy lan-ra jött össze már nincs ancients klán!
    Másodszor pedik a kettő teljesen mást jelent! Na ennyit erről
    A harmadik ha nincs valameik klántagnak mikrofonja akkor jelszó nélkül honnan a ***** tudjam h tényleg klántag-e!
    A steam id t meg nincs kedvem minden 1-es alkalommal egyeztetni!
  • armageddon666
    12 évesek vagytok vagy mi? :DDD jelszó :DDD xDDD
    +#71904 2. fele...
  • kifli

Ha annyira lowok vagytok hogy jelszó keljen ahhoz, hogy rájöjjetek ki tényleg klántag, akkor szeretnék gratulálni.

A névlopásról meg pfff ancient, attól hogy levettetek egy s betűt a végéről még mindig szánalmas.
  • ancientclan
    Helló mindenkinek!
    Van egy cs:s szeróm!
    IP:89.133.99.254:27015
    Jelenleg 24 férőhejes, de ha szeretntek még többen feljönni akár 64 slotosra is csinálhatom!
    Ha szeretnél lagg-és cheat mentes szerót ide gyere fel!
    Az ancient clán mindenkit szívesen fogad kivéve káronkodókat, laggolókat, cheatereket...stb.
    Ha tetszik hívd barátaidat.Ha nem hívd haragosaidat! :D
    Hali

ui:ha valaki megpróbálja feltörni a szeót örök ban!
    Ha nem vagy klántag és felveszed a klánnevet akkor örökre kitiltunk
    felesleges felvenni pl az én teljes nevemet töbiek megkérdezik a jelszót nemtudod pápá!
    Röviden ennyi!
    Sziasztok!
  • kifli
    egy 33tickes szerón milyen jó lehet játszani :D
  • Jamirofan89
    Akkor már én is -.-"
    amikre büszke vagyok:egy
    kettő <<< Terror,első,k/d hehe

amikre meg kevésbé:
    három
    lol
    négy
  • FSpofon
    steamet futtasd 1x jobbklikk/adminisztrátorként
  • chris jericho
    Sziasztok!
    A counter strike hungary-n próbálnék felmenni a magyar szerverekre,
    de mindig azt mondja hogy a "kiszolgáló által meghatározott alkalmazás azonosító érvénytelen".
    nem tudjátok mit jelenthe?
    Előre is köszi!
  • BIKA95
    LoL 4. képen anyian hitték hogy csítelsz??
  • Pio