Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
illetve hogy takarítjátok?szétszeditek alkatrészeire? egyáltalán takarítjátok? 😊
\"Harcolni a békéért olyan, mint dugni a szüzességért!\" :P
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
hoy ehh
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
válassz
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Holnap lesz a teszt?
Amúgy talán február.
Ha minden jól megy.
A Source SDK Base, az meg egy ilyen source engine runtime environment féleség, a játékfüggetlen source modok futtatásához kell.
mássalmeg nemis jáccok
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Tud nekem valaki valaszolni? <#confused>#confused>
hoy ehh
TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)
mer vmi ' Semir Gerkhan^AWP^no clan' neve van.
steamid? vagy mi?
én is benne vagyok vajon? 😊
<#conf>#conf>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
ez tegnapelött nem oldotta meg a problémát.. 😞((((((((((((((((((
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
hoy ehh
amugy ezek az akadások mindentõl függetlenül történnek, ha simán állok vagy nézelõdök, akkor is, és ha elkezdi, sosem hagyja abba 😊