Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most vettem emg 1.6ot eddig cod2ztem. Mivel nem aakrom a #lowskill-el a CS scenet szomorítani , ezért most kezdek botozni. Itt lenne az elsõ kérésem:
Amikor beállok ott van még 9 bot specben . Hogy tudnám õket betenenni ct/t-ba ? [ add bot nem jó ]
pár alap kérdés , mivel eddig cod2ztem sejtem mi lehetne :
screenshot - f5
fps kiíratás sourceben eza netgraph 1.6ban h kell ?
mennyi az ideális fps ( talán 100 ? ) . cod2 125-250 volt a bugos
honnan tudnék jó cfg-ket leszedni ?
meg egy két dolgot írhatnátok mai hasznos( nem tudok mi le7 még 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
de valszeg ez nem igaz a vga-ra 😞
\"Harcolni a békéért olyan, mint dugni a szüzességért!\" :P
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
LOL
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Bár azért nem csak sima sûrített levegõ, mert nem sima levegõ, hanem valami más van benne.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Én vettem egy stackert, már vagy 2 éve, és nem is tervezek kiköltözni belõle.