73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
xHeDex #72058 nézz rá az adatlapjára -
Adsz egy MSNt Szőke? -
És itt a legújabb:
cssface.esports-cs.hu/tarhely/de_dust2_v106.bsp.bz2 -
köszönöm -
SL #72054 tedd fel vissza azonnal
-
mindegy már letöröltem :D -
SL #72052 prioritást állítsd alacsonyra. -
win7 alatt mi a gecomért nőtt meg a pingem? xp alatt volt 15-20 most meg 70 alá nem megy... WAT -
Aki meg akarja nézni és nincs kedve valve szervert- keresgetni annak itt van a friss D2:
http://www.filefront.com/17156722/de_dust2_v105.bsp.bz2 -
Hétvégén lesz időm majd ránézek mit hogy kellene csinálni.
-
Akkor nem szóltam
-
Nem azért de ezt bármikor lekérheted :)
Másrészről nincs rajta semmi különös, ha csak nem az Anti WH-ra gondolsz ami még beta és igencsak bugzik és a fejlesztő sem ajánlja bekapcsolni egyenlőre. -
No csak.. eddig észre se vettem,hogy ilyen információkat is láthatok konzolban miután elhagyok egy szervert :D sőt még a végén beigazolódik,hogy a feltűnően gyanus klántagok és admin korrupt?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!This server is using DBlocker 1.5c (by Didrole)
‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾http://dblocker.didrole.com/
Console Commands: db_info / db_netinfo / db_status / db_version / db_changelog
db_check_cvars is set to 1
If set to 1 enables the DBlocker's Cvar Checking System
db_anti_wallhack is set to 0
If set to 1 enables the DBlocker's Anti-Wallhack
db_anti_speedhack is set to 1
If set to 1 enables the DBlocker's Anti-Speedhack
Server Tickrate: 100 -
Hiába írod neki, én már fél éve azt látom, hogy miki10 ide írja a warez problémáit ti meg írjátok neki, hogy vegye meg... :D -
Mondjuk megveszed? -
miki10 #72043 Sziasztok! hogy tudom a játék nyelvét megváltoztatni angolra? mert nekem most orosz:S -
nálam afk manager nem akar rendesen működni :/
Csak nálunk van, hogy akkor is számolja az időt, ha valaki halott, pedig ki van kapcsolva, hogy számolja -
Jajj, azzal semmi baj, mármint azt a részét megoldtam volna, csak nem tudtam "szabad-e"... vagy hogy direkt ilyen, mert a szerver csak ezt a fajta elválasztást ismeri, vagy valami...
Majd tényleg rá tudnál nézni a GG-re? Mert sehogy sem akar menni... egyszerűen az sm_ggdm_enable 1 parancsra baszik rá. spawnst nem loadolja, de ha meg alapból nem unloadolom, akkor minden pályán random pakolja le az embereket. Illetve általában gránát körben nincs végtelen gránát, pedig az van beállítva. Most egy 3 körig működött, aztán megint nem, szóval végképp nem értem... -
Lement, megnyit Wordpad-al, katt a mentésre,becsuk és már szépen sorokba vannak :) -
yaaaaay
dir>mapcycle.txt
for teh winz!!1
utána excellel ki lehet szépen és gyorsan szűrni a fasságokat :D
szerveren több cfgben direkt van ilyen jegyzettömbben nem működő soremelés? ha TC nézőkével, vagy gondolom akármilyen másik progival nyitom meg, akkor normálisan több sorban vannak amiknek több sorban kell lenniük, ha viszont jegyzettömbbel, akkor folyamatos ömlesztett szöveg van. -
nálam má nem lő 2x a scout meg a wp :) -
PunkZoli #72037 d1d2 upcoming lofasz
itt azért nem csak a hdr ről van szó, hdr eddig is volt és működött rendesen, igaz feleslegesen... max muviba látványnak
updatekkor felmegyek megnézni mi van, de ez még nagyon messze van attól amiért én órákat játszanék újra vele
tap bug meg tuti ki lesz javítva, meg valami regnum gyerek mint css szupersztár is beleszólhat mostmár, lehet jóvilág lesz mire kijön a köv css :D ez lesz az új egyhat
-mz/x jelentkezz, mivel jáccó, csé2vel?
-pfejj css vel köbüki -
Firerate szar is marad valszeg. A tap-bugot javítsák ki. Mikor pötyögsz jobban elránt a fegyó mint tunknál.
dust és dust2 HDRrel... tök szép lesz, DE... ki játszik HDRrel? tök szar lehet bemenni sötétbe meg kijönni onnan.... -
PunkZoli #72035 szar még mindig a firerate, úgy köhög a kalash mint egy tbc-s, de érdekes módon tegnap nekem ez nem jött elő, csak a swiccses bug -
csak a sniper bug vagy a tap bug is, ami a hibás firerate szimulálásból ered? -
PunkZoli #72033 dmen scouttal rohangáltam így, és sokan anyáztak :D
ki van javítva a maival úgy néztem -
de nyugi nem én találok ki faszságokat, gondoltam írok bugreportot, csak ugye előtte felnézek hivatalos fórumra, hátha már dolgoznak rajta, s lám... nem egyedi probléma, rengeteg embernek feltűnt :)
Mondjuk topicban volt szó a "tap bug" "sniper bug" meg talán "burst bug" mellett arról is, hogy a nagy update is hogy elbaszta a játékot (Béta élesbe lépése), amit hallottam ismerősöktől is, de érdekes módon akik hivatalos fórumra írnak azok is arra jutottak mint én. A játék jobb lett, hitboxok normálisak, most már nem adja be, ha mellé lő az ember, és aki kicsit is jó az látja ezt. Aki csak sprayel és makkol annak meg nincs változás.
btw ez a mostani elcseszett update is olyan, hogy a prok hozzáigazodnak seperc alatt, akik eddig tudtak játszani egész jól azoknak most szarul megy, akik spray-and-pray-t játszottak azoknál nincs igazán különbség, akik meg lowok, azokon meg nem segít semmilyen update. Most talán kevesebbszer hallnak, mert az "egész jól játszó" kategória kiesik mint ellenfél... (én egyébként oda sorolom magamat. Lassan szokom át másik játékstílusra, és remélhetőleg gyorsan javítják ezt, szóval inkább leszek low addig amíg szar, minthogy 2 napig gyakjak, aztán jön a fix, és lehet visszaszokni...) -
ki is lövi, sebez is :) csak egyik módszerrel nem lehet 2nél többet (mondjuk én másikkal sem tudtam), másiknál meg bennragad a scope. -
és azt a 2 golyót (esetleg 3at) ki is lövi vagy csak te látod/hallod úgy? -
vok, az...
-
Először javítsák ki amit most elbasztak >.< Mert nagyon jó lenne egyébként. Adja pontosan, csak mikor a fegyverek pontatlanok szart sem ér. Nem norecoilt akarok, hanem a régi recoilt. -
köszi 

am törtes vok :(
-
Mind1-ik szerver állítja :)
Egyébként kezdődik a pályák frissítése is.
dust és dust2 lesz az első. Bugok,exploitokat javítanak ki, semmit nem változtatnak a pálya elrendezésen. -
hátpersze: 80.249.166.40:27040 -
Ismertek olyan igényes szervert,ahol automatikus a rate,update stb. beállítás? Érdekelne. -
nem? mikor átváltasz awpre lőj egyből és tartsd nyomva a gombot...
illetve zoomolj és amint elkezd zoomolni hasonlóan tartsd nyomva a gombot. scouttal könnyebb előhozni... zoolee aszondja már sikerült triplát is lőni vele. -
én nem tok wp-vel sorozatba lőni :/ -
PunkZoli #72021 mp5game lett való igaz, mindig beváltom fél perc m4 baszódás után -
Mármint melyik része életszerű? Hogy nem lehet pontosan lőni? Azért szerintem valódi puskával is ha nem tapadunk rá az elsütőbillentyűre, akkor célon tudjuk tartani. Hogy a bolt-action AWP meg Scout kapott burstöt? Legalább a modellt cserélték volna le duplacsövűre.
Még nagyobb spray-fest lett az egész... mert nem ránt annyira a fegyver ha fekszel az egérgombon, mintha pötyögni próbálnál...
Az életszerűbb játékokból, meg dokumentumfilmekből sokkal inkább a pont a hit-hajhászást szűrtem le. Drága a muníció egyrészt, másrészt nincs új kör amikor majd vesz muníciót a baka. Spórolni kell.
Jelenleg úgy néz ki a játék, hogy lehet kipróbálom gamepaddal :) Nem lenne nagy különbség. (Nem fogom, mert mire bebindelném a gombokat...) -
legalább így életszerű....én örülök ezeknek! A már túlzottan vérremenő hit és headshoot hajhászás szánalmas volt.