Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem volt semmi a srác... Hülyén fog hangzani,de ilyen egy gombnyomásra ki-be kapcsolható aimbot-ja volt.<#violent>#violent>
Remélem nem ítéltek el azért,mert publikálom ezt a sz**házit és örülnék ha valaki segítene abban,hogy tudom eljuttatni egy illetékesnek Steamnél.<#integet2>#integet2>
Arab money
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Spész: Haverom mondta hogy egy régebbi verzióban létezett a "friends" menüpont, azóta azt kivették, és össze lett olvasztva (a játék) a Steam "Friends" menüjével. Nehezen tört, mivel a Steamre egy eredeti accal léptem be, és onnan szedtem le az eredeti cd kulccsal hozzáadott játékot.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
Pár napja kölcsön kaptam haverom tesójának az accját, aki már nem játszik. Leszedtem a játékot, és megpróbáltunk haverommal játszani, ám ez hol sikerül, hol nem.
Van ugyanis, hogy néha amikor joinolnék egy szerverre, kb. a "sending client info" résznél nem enged csatlakozni valami ilyesmi hibaüzenettel: "connaction to the VAC master server has failed." Vagy valami nagyon hasonló, ha kell linkelek screenshotot. Namost, említettem haveromnak hogy nekem van "friends" menüpontom a fõmenüben. Azt mondta, nem kéne hogy legyen, és arra gyanakodott hogy nincs updatelve a CS:S-m. Kérdésem az lenne, hogy egyrészt ez-e a probléma, és ha igen, hogyan tudnám manuálisan frissíteni? Be van kapcsolva az autoupdate, de nem updateli. Vagy ha nem ez a probléma, mit gondoltok mi lehet?
BTW a Win7 nem hiszem hogy megoldás lesz erre a gondra, de sok másikra igen. :)
-------
Jamirofan: Vsyncet kapcsold ki! 75Hz-es monitor Vsync mellett 75FPSt eredményez, és így nem fog szakadni a kép (fenn meg lenn más van, és középen szakadás), viszont egyrészt fos lesz az egérmozgás, másrészt ha nincs meg a 75 fps (illetve kicsit többnél is észrevettem), akkor megakad egy pillanatra a kép.
@
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Kiléptem,win-ben kikapcsoltam a beállításoknál,hogy "enhance pointer precision",majd vissza.Restart.Semmi változás.Játékban is "mouse filter" be- vagy kikapcsolás nem változtat a helyzeten.
DE windowsban ugyanolyan sima és gyors az egér,mint volt.<#kerdes>#kerdes>
Milyen megoldás van erre? Nem szeretném újra rakni a win-t<#duma>#duma> help
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Váltsál w7 re arról a szar oprendszerrõl, és hajtsad natív felbontásban a játékot.Sokat nem vesztessz vele.Source -nak nem vidkari kell , hanem inkább procc.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Arra gyanakszom hogy a monitorral lesz valami bibi ^^ Ha tud valaki valamit segítsen pls : )) elöre is köszönöm!!
Lényeg hogy meglegyen a szerveren mert elküldöd a szervert pihenni ha nincs.
Azé eléggé gáz hogy ott dolgozik a haverod és ezt nem tudja :/
minõsíti magát vele....
szöke, azt nemtudod hogy hogy lehet azt beállítani, hogy ne d2-legyen az alap map?
autoexec-be a changelevel nem jött be :)
ez espor-hosting.hu-s, egy klántag ott dolgozik, ugyhogy ingyé volt, zombira meg tökéletes...
Másik lehetõség ha a webadminba van ilyen funkció (nálunk mondjuk van többieknél nem igazán vettem észre)
Hang meg ha TH-s a server akkor tudom miért szar :D kb 2008 óta nem változtattak akkor rajta semmit :/ szégyen.
Mind1.
Ezt ird be server.cfg be vagy autoexec.cfg: sv_voicecodec vaudio_speex
Epic Fail!
Na azért nem mûködik! Szerintem....
A .../cstrike mappába kell a materials is mindenképpen!
Tuti hogy rossz helyen vannak azért nem mûködik! Ha a szerver nem enged valami skint akkor nem lilakockás lesz , hanem az eredetit látod és kész!
Lilakockás akkor, ha rossz helyen(mappában) van a vtf file!!!!
Ettõl függetlenül listen nél mûködnie kellene ha ott se jó akkor vagy te rontottad el a telepítést vagy a skin hibás egyszerûen.
Valószínûleg nem jó helyre másoltad!
Ellenben szaggatás mellett tudok játszani ^^
@