Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jamirofan89
Szevasztok srácok!Jó volt a tegnap!<#vigyor2> 2 steames csalót is tetten értem<#hehe> Egy steam ID, másik vidi+steam id.Összevágom a vidit oszt pakolom fel youtube-ra.
Nem volt semmi a srác... Hülyén fog hangzani,de ilyen egy gombnyomásra ki-be kapcsolható aimbot-ja volt.<#violent>
Remélem nem ítéltek el azért,mert publikálom ezt a sz**házit és örülnék ha valaki segítene abban,hogy tudom eljuttatni egy illetékesnek Steamnél.<#integet2>

FSpofon
havjera öccsének a kutyájának a játszóteri kiskutyabarátjának a gazdájának a kedvenc kisállateledel boltjának eladójának a fia adta neki

Arab money

Spészgószt
Csak azt nem értettem, hogy HONNAN "szedtél le" olyan verziót, ami nem friss! Ha steamon aktiválsz, vagy újra letöltesz egy játékot, akkor az aktuális legfrissebb verziót "szedi le" <#vigyor2>! El se tudod indítani update nélkül, azzal kezdi! <#vigyor5>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

plu604
Köszönöm a segítséget!
Spész: Haverom mondta hogy egy régebbi verzióban létezett a "friends" menüpont, azóta azt kivették, és össze lett olvasztva (a játék) a Steam "Friends" menüjével. Nehezen tört, mivel a Steamre egy eredeti accal léptem be, és onnan szedtem le az eredeti cd kulccsal hozzáadott játékot.

Spészgószt
Feltéve, ha eredeti, nem tört (mi az hogy nem kéne hogy legyen friends menü....????<#guluszem1>)

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Lacccca
Mondjuk megnyitod a játéklistád steam be jobb gomb a CSS -re majd Propetries/tulajdonságok ott kiválasztod a 3 fület (local files) és felülrõl a 3 gombra rákattintasz (verify...) végigmegy és ha kell updatel.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

plu604
Hali!

Pár napja kölcsön kaptam haverom tesójának az accját, aki már nem játszik. Leszedtem a játékot, és megpróbáltunk haverommal játszani, ám ez hol sikerül, hol nem.
Van ugyanis, hogy néha amikor joinolnék egy szerverre, kb. a "sending client info" résznél nem enged csatlakozni valami ilyesmi hibaüzenettel: "connaction to the VAC master server has failed." Vagy valami nagyon hasonló, ha kell linkelek screenshotot. Namost, említettem haveromnak hogy nekem van "friends" menüpontom a fõmenüben. Azt mondta, nem kéne hogy legyen, és arra gyanakodott hogy nincs updatelve a CS:S-m. Kérdésem az lenne, hogy egyrészt ez-e a probléma, és ha igen, hogyan tudnám manuálisan frissíteni? Be van kapcsolva az autoupdate, de nem updateli. Vagy ha nem ez a probléma, mit gondoltok mi lehet?

exTrem
Sziasztok, valamilyen oknál fogva CS 1.6-ban a kép homályos. Nem tudom jobban megfogalmazni, de a szemem kiesik a homályos kép miatt és nem tudom egyszerûen mi lehet a baj, érdekes, hogy source-ban nincs ilyen probléma. Tudom, hogy nem 1.6-os topik de aki tud az kérem írjon, hogy mi lehet a probléma és miért homályos a kép. Köszi szépen !

Srácok, le lehet venni valamilyen módon az írásvédettséget a cs mappájáról? Mert akárhányszor lecseréltem a skineket és kilépek a játékból, a játék visszaírja azt az eredetire.

armageddon666
Am mi a faszt baszogatjátok? Lehet visszamenni oda ahonnan jöttél.

BTW a Win7 nem hiszem hogy megoldás lesz erre a gondra, de sok másikra igen. :)

-------

Jamirofan: Vsyncet kapcsold ki! 75Hz-es monitor Vsync mellett 75FPSt eredményez, és így nem fog szakadni a kép (fenn meg lenn más van, és középen szakadás), viszont egyrészt fos lesz az egérmozgás, másrészt ha nincs meg a 75 fps (illetve kicsit többnél is észrevettem), akkor megakad egy pillanatra a kép.

@

Jamirofan89
és már le is esett amint rákattintottam a mehet-re... 75hz<#lama><#lama><#banplz>

Jamirofan89
75-re van lekorlátozva,pedig nálam fps_max 0 szokott lenni és ahol 170 fölött volt most 75.lol?

Kongy
Szerintem még megpróbálhatnád a Win 95-öt is, hátha azon majd jól fog futni. Ha nem jön be sztem tisztítsd ki a moncsid hátulját, lehet h hokizás közben vmi belement. :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

FSpofon
fps mennyi?

Arab money

Jamirofan89
Esetleg valami érték beállítás regeditben?

Jamirofan89
Cs ismét!Az a problémám akadt,hogy iszonyatosan lassú,nehéz és darabos lett az egér irányítás játékban.Fogalmam sincs,hogy történt,mert nem állítottam el semmit.
Kiléptem,win-ben kikapcsoltam a beállításoknál,hogy "enhance pointer precision",majd vissza.Restart.Semmi változás.Játékban is "mouse filter" be- vagy kikapcsolás nem változtat a helyzeten.
DE windowsban ugyanolyan sima és gyors az egér,mint volt.<#kerdes>
Milyen megoldás van erre? Nem szeretném újra rakni a win-t<#duma> help

Klemice
igaz én is tanácsoltam elõbb, de figyelmen kívül kell hagyni... na de az a lényeg hogy 150 fps-el fut neked hajrá.

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

oks... megprobálom! thx
solo
Semmi baja nincsen a monitorodnak.
Váltsál w7 re arról a szar oprendszerrõl, és hajtsad natív felbontásban a játékot.Sokat nem vesztessz vele.Source -nak nem vidkari kell , hanem inkább procc.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

:) biztos nehéz egy épkézláb,segítõkész mondatot leírni:)
Klemice
Amúgy meg lehet korrodálódtak a ventik attól, hogy beleürítettél a gépházba.

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

xp az oprendszer.. win7 alatt is probáltam-eredmény ugyanaz
armageddon666
win7?

@

Klemice
egyszerûen natívan hajtsd a monitort...

Sziasztok! 2éve játszok Counter Strike Source játékkal...21"os monitorom van, asztali felbontás 1680x1050, játékba 1024x768-on játszok.. ilyen felbontáson 75hz lenne az optimális de régen 60hz-el is kitünöen futott... körülbelül fél éve vettem észre hogy valami nem stimmel játékon belül-a falak recés szélüvé váltak a játék meg nem egyenletes nemfut simán.. ép szem észreveszi hogy akadozik ^^persze nem azt kell elképzelni mint egy képregényt csak nem fut egyenletesen hanem mintha képkockák nem pörögnének megfelelõképpen.. a gépem ugyanolyan mint 2évvel ezelött-videokártya:Ati HD4670,Processzor:Intel E7300,RAM:4Gb... fps 150___netem tökéletes¢¢ nemtudom milehet a probléma

Arra gyanakszom hogy a monitorral lesz valami bibi ^^ Ha tud valaki valamit segítsen pls : )) elöre is köszönöm!!
pointer4
Ma nagy rendrakás volt, nosztalgiáztam :D
Lacccca
Az úgy más.

kifli
cod szervereket configol :)
Lacccca
Pontosan a start script ben ezt: +map de_dust2 arra a pályanévre amire akarod.
Lényeg hogy meglegyen a szerveren mert elküldöd a szervert pihenni ha nincs.

Azé eléggé gáz hogy ott dolgozik a haverod és ezt nem tudja :/
minõsíti magát vele....

kifli
na nem férek hozzá start scripthez, de haver igen :D
pontosan hol és mit kell átírni?
kifli
ja látom :D
meglesem....
Lacccca
Leírtam már elõbb is :D

kifli
ja, csak így nem lehet érteni ki min röhög :D

szöke, azt nemtudod hogy hogy lehet azt beállítani, hogy ne d2-legyen az alap map?
autoexec-be a changelevel nem jött be :)
Spészgószt
zombira amúgyis jó ha recseg a hang....úgyis csak hörögni kell....szóval mind1 <#vigyor1>

Spészgószt
Magic8nak írtam, csak kimaradt a válasz "Magic8" üzenetére felirat me nem oda klikkoltam <#idiota>

kifli
nem totalhostingos, azon a szerón semmi gond a hanggal
ez espor-hosting.hu-s, egy klántag ott dolgozik, ugyhogy ingyé volt, zombira meg tökéletes...
Lacccca
Ja alap mappot meg csak akkor tudsz beállítani ha hozzáférsz a start srcipthez. Ha igen egyszerûen nyisd meg notepaddal vagy bármilyen szövegszerkesztõvel és írd át benne.
Másik lehetõség ha a webadminba van ilyen funkció (nálunk mondjuk van többieknél nem igazán vettem észre)

Lacccca
Rate 25K max nem árt 66tic mellé, cmd és upd nek max 66 min 46 (20 as különbség általában tökéletes.

Hang meg ha TH-s a server akkor tudom miért szar :D kb 2008 óta nem változtattak akkor rajta semmit :/ szégyen.
Mind1.
Ezt ird be server.cfg be vagy autoexec.cfg: sv_voicecodec vaudio_speex

kifli
meg olyan probléma is van hogyha valaki beszél, annak recseg a hangja, és szerver oldalról szar, mert mindenkinek szar a hang és mindenki szarul hallja, meg hogy állítsam be, hogy ne d2 legyen az alap map?
circa
Annyira azért nem vagyok hülye :DDD Reinstall után pöpecül mûködött nekem minden :P

Spészgószt
A "materials" mappát kibontottad vagy sem? Mert a leírtak alapján te simán bemásoltad a materials mappa TARTALMÁT a .../cstrike mappába!
Epic Fail!
Na azért nem mûködik! Szerintem....
A .../cstrike mappába kell a materials is mindenképpen!
Tuti hogy rossz helyen vannak azért nem mûködik! Ha a szerver nem enged valami skint akkor nem lilakockás lesz , hanem az eredetit látod és kész!
Lilakockás akkor, ha rossz helyen(mappában) van a vtf file!!!!

circa
Saját szerveren néztem és pl egy puskának a skinjébõl annyi lett meg hogy a távcsõ lencséjének a színe más lett szóval szerintem jó helyre raktam meg ellenõriztem többször is, szerintem el van már szarva a játék, és installálni kell mert kilépésnél is megfagy meg már az ikonja is elszaródott valahogy, csak egy sima fehér valami, pedig ahhoz aztán végkép nem nyúltam, újrateszem aztán hátha mûködni fog.

úgy emlékszem 20000 66 66. de lehet hogy tévedek :)
kifli
tr 66-os szerverre milyen ratek ideálisak? (ugy gondoltuk, hogy zombi szerverre jó a 66tr is :))
Lacccca
Függ a servertõl is amin játszol, nem mind engedi a custom fájlokat.
Ettõl függetlenül listen nél mûködnie kellene ha ott se jó akkor vagy te rontottad el a telepítést vagy a skin hibás egyszerûen.

circa
Hali, pont most töltöttem én is pár skint, és nekem sem mûködnek, mindenhol azt írják hogy a "...\Steam\SteamApps\*YOUR STEAM USERNAME*\counter-strike source\cstrike\" mappába kell bemásolni a letöltött fegyók file-jait, amik egy materials mappában vannak, én bemásoltam és nem mûködik, a skin maradt a régi, csak a scope szine változott meg :S

Spészgószt
általában ha letöltesz egy skint akkor van hozzá leírás is mit hova kell! vagy minimum ahonnan letöltöd ott le van írva mit kell csinálni vele!
Valószínûleg nem jó helyre másoltad!

Hello mindenki. Kis help kellene nekem. Szeretnék Skineket berakni a game-ba. Egyszer sikerült is, de ilyen lila és fekete kockás lett belõle. Mit lehet csinálni vele?
csak engem dobál le mostanában elég sokszor No steam logon szarsággal?

armageddon666
2,5-nél kevés az FPS :D nem kicsit, eléggé...
Ellenben szaggatás mellett tudok játszani ^^

@