Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lépek aludni, asszem ma már csak délbe kelek -.-

mert?

én meg a gépedre :}

erre akartam még énis célozni ,hogy ezzel idõt pocsékol el,meg blablablabla...aki csítel azt úgyis bannolom😄
én gerjedek a szorszra

jó semmi, csak olvastam valahol és aszittem marhaság 😊

mármint mi igaz? sztem nem photoshop 😊

de a képes rész igaz? az jobban érdekel xDD

kivételesen nem az 1.6-ra céloztam, hanem arra hogy szvsz egy marha az aki képes ilyenekre ellõni az idejét hogy egy olyan random public játékost nézeget körökön és perceken át, aki valószínüleg egyszer játszik életében azon a szerverem
biztos jobb mûsor mint ami a tv-ben megy, de én nem erre használnék egy JÁTÉKOT😊

Nem azok a cheaterek, akik jól játszanak, hanem azok, akik látszólag kurva jól játszanak, de ha váratlan helyzetbe kerülnek, akkor szarrálövik õket.
És nem azok zavarnak, akik 2.0-s k/d-vel folyton szarrálõnek engem, hanem azok, akik 3.5+ -os k/d-vel mindenkit szarrá lõnek.
nyugi dodo, fleko eléggé benne van a levesben, tud minden olyat amit mi nem :] adminkodást meg én is hasonló módon csinálom mint te, szerintem így jó is.

kidobod, jön helyette más
vagy te mész másik serverre
de nem, mert ott már lehet vannak jobbak nálad akiket nem dobnak ki elõled :d

Elõször is nem szar public játék, ha neked az, akkor ne gyere ide.
Másodszor friss admin vagyok, és nem akarom kapásból dobálni a kick-eket, meg ha nem teszek ott semmit, akkor nem tudok továbblépni, és továbbjátszani, mert a cheatergyanusított olyan jól játszik, hogy a többieknek nem játék, hanem szenvedés.
Ha meg nem játszik annyira jól, hogy mások játékát rontja, akkor nem feltételezem róla, hogy cheater.
1.6 az isten, tudjuk.. állítólag van egy kép ami kodi szokott neked linkelni ilyenkor... meg is van: tessék 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gyengébbek kedvéért az van odaírva hogy szar ez a szorsz 😊

Ezt most komolyan gondolod? mennyi idõ megy el azzal, hogy felveszel egy demót, aztán megnézed x alkalommal?
ahelyett hogy túllépnél ezen és játszanál. A neten akárki csalhat, mindenkirõl vehetsz demót, de fölösleges ebbe belebonyolodni, csak egy szar public játékról van szó.

Természetesen nem szeretnék túlkapni, ezért nem csinálok semmi komolyat, hanem kiállok demozni, majd elemezgetem azt.
Csak a legtöbb esetben mint mondtam meggyõzöm magam arról, hogy nem cheat, csak szerencse, vagy skill.

Amúgy kit bannoltál?
de

beszélni magyar?
ezt magad miatt irtad?

Dodo egyelõre ne törõdj ezekkel ,ne lovalld bele magad, hiszen a radar elég csalóka, mivel amit egyik csapattag lát ,ugye látja amásik is... és utána még pár mp ig természetesen...
ennek ellenére radarhekk tuti létezik ,de amiatt senkit nem lehet biztosra kibannolni...
másik meg aim...az több mint egyértelmû ,tegnapelõtt bannoltam egy srácot sgrõl, de ismét kérnélek ,hogy egyelõre, mint fiatal admin(friss admin),inkább szólj a tapasztaltabb játékos ismerõsidnek a teambõl, hogy véletlenül se legyen túlkapás!😊
üdv az interneten

Valaki plz mondja el, hogy hogyan kell speciális karaktereket írni névbe.
Vagy valami leíráshoz adjatok linket.
Csak kíváncsi vagyok már.

Más: erre keresgéltem a google-ben, és egyszer csak olyan oldalakat dobott ki, hogy Counter Strike Hacks. Gondoltam a szebbik értelmében hack, tehát kiegészítések, stb.
Hát nem. Tele voltak azok az oldalak cheatekkel, amiket állítólag még nem vesz észre a VAC<#wilting>
FÚJ
Mióta játszom rendszeresen, azóta undorodok a cheaterektõl, és elítélem õket.
Régebben nem voltam így, nem értettem sokan miért fújják fel annyira, hogy cheat.
Hát mostmár értem.

Eddig azt gondoltam, hogy a cheatek mostmár nagyjából kihaltak, VAC, meg minden, és nem kell mindenkire azt gondolni, hogy cheater, de ezek az oldalak megváltoztatták a véleményem, és idegessé tettek, mert úgy érzem, hogy a cheaterek mégiscsak jelen vannak.
Amióta admin vagyok az SgTeam szerveren, azóta jobban odafigyelek a gyanús emberekre, ha nagyon gyanús, akkor kiállok spectbe, és demozok.
Eddig volt már legalább 3 olyan eset, hogy egyértelmûen cheatnek gondoltam a dolgot elsõ visszanézésre, de aztán mégis meggyõztem magam, hogy nem cheat. Lehet, hogy tévedtem, és amit láttam mégis cheat volt.
Mert ha jól gondolom, akkor a cheatek nem közvetlenül avatkoznak be(ha jól gondolom, akkor az aimbotok külön processben futnak, és a játék irányításába szólnak bele), így nem olyan pontos pl egy aimbot, mint amilyennek gondolnám, és sima jólcélzásnak látom.
Meg vannak radarhack-ek is, amik létezésérõl eddig nem tudtam, csak sejtettem. Van egy demo-m, amin a player valószínüleg radarhack-et használ. Megy a militia-n. Egyszercsak elkezdi lõni a fa falat. És az ellenség tényleg ott volt a fal mögött, csak 1 fallal beljebb, ami arra enged következtetni, hogy a player radarhack-et használt, és kicsit elnézte a radart, ahogy én is elszoktam néha nézni 1-1 csapattárs helyét a radaron.
Elemeztem ezt a demo-t, és akkor jutottam arra a véleményre, hogy nem wallhack, amikor a player bement, és csodálkozott, hogy senki nincs ott, és a következõ falnál meglepõdött.
Viszont simán lehetett radarhack, amire meg nem gondoltam.
És volt egy másik hasonló eset, ahol szintén akkor jutottam arra, hogy nem wallhack, amikor a player nem célzott rá jól az ellenségre, amikor az kijött a szikla mögûl. Azonban elõtte odament a player campelni ahhoz a sziklához.
Ez is radarhackre következtet.

Úgyhogy lehet elõveszem ezeket a demokat megint elemezni kicsit.
már kezdett unalmas lenni a bannerban az a "...az elsõ SG Kupát az LT klán...." dolog 😊
jobb is h levettétek.

ha rajtam múlik nem indulunk, bár Achilles a pártvezér... 😊

urbi: nekem meg a 8Mbit/s helyett a felét sikerült összehozniuk, meg az 512kBit/s sem egészen annyi, olyan 384k.... ennyit a T-ökömrõl :/
de hát örüljünk annak, ami van, nem?
OrioN the S
nekem tök8 lényeg ,hogy clickandmail

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Nem, mert thunderbird 😄
OrioN the S
sajnáljuk ki vagy zárva..... pörbepörgettünk

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

sárgabõrgerdögrebörger
OrioN the S
katt az emailcímre és outlook ,jóidõ.

OrioN the S
II. CSSürhe Custom Map Kupa

Általános:
Az SG Team által meghírdetett custom mapokon lezajló kupára klánok nevezését várjuk!

Amennyiben egy csapat nevez, elfogadja az alábbi szabályzatot:

Nevezés:
A nevezés díjtalan, tehát érdemes próbálkozni! 😊
A nevezésre ]2007. február 20. 20:00-ig van lehetõség emailben a [email protected] címen. Ha a jelentkezést rendben találtuk, választ fogtok kapni.
Egy játékos csak egy csapatba nevezhetõ.

A nevezésnek tartalmaznia kell minden résztvevõ játékos adataival:
Klán neve
Játékosok neve és STEAM ID-je (esetleges tartalékosoké is)
3 választott custom map neve:
Forduló1: map
Forduló2: map
Forduló3: map
(További fordulók esetén szabadon választás lesz a maradék mapból.)
Kontakt ember MSN és email elérhetõsége
A hét azon napjai, napszakai, amikor elvileg ráértek warozni

Kizárólag legális CSSel rendelkezõk nevezését fogadjuk el!

Páratlan csapat esetén az utoljára nevezõ klán jelentkezését nem tudjuk elfogadni. (vagy pótjelentkezést indítunk még 1 klán részére)

A jelentkezésnek nem feltétele az SG fórumos regisztráció, de elõny!

Mapok:
de_winterwonderland
de_losttemple_pro
de_dust2_unlimited
de_secretcamp
de_rush
de_wanda
xmas_lodge
xmas_nipperhouse
de_star
de_tropic_enhanced
de_tegea_final
de_apollo
de_strata
de_kismayo
de_yacer_v1
de_nightfever
de_bahrain2006
de_highhouse
de_westwood
de_volaris
de_cefalu
de_kneedeep_ztg
de_cpl_strike_b1
de_egyptkm
de_dolls
de_dust_pcg
de_hiddencity
de_beroth_beta
de_deltamill
de_thematrix_11
de_tmar
de_gambaru
de_middleages
de_clan_mill_beta
de_dust3
de_view_update1
de_cpl_fire
de_NewportBeach
de_lockdown_z
de_inferno_dark

Egy mapot csak egy klánhoz lehet rendelni. A jelentkezések, map lefoglalások sorrendjében adjuk ki a mapokat. Amelyik 3 már le van foglalva egy klánnak, azt másik nem választhatja! (átfedés esetén értesítünk, és a fennmaradókból újat kell választani) Amelyik map már szerepelt egy fordulóban, az többet nem választható (3 forduló esetén), tehát mind3 mapra sor fog kerülni. Logikusan tehát, minél elõbb adja le a jelentkezéssel a klánod, hogy mely 3 mapot szeretné, annál biztosabb, hogy a tiétek lesznek. A csapatnak mindhárom választott mapot 1-1 fordulóhoz kell rendelnie.

A mapokat csatlakozáskor a warszerver fast http segítségével leküldi akkor is, ha netán nincs meg. Aki elõre gyakorolni akar,és még nincs meg minden map, az az SG Team HQ custom map szekciójából letöltheti õket. A lista mapjai egy packként zipben is letölthetõek.

Versenyszerkezet, mérkõzések:

A csoportok sorsolását követõen egyenes kieséses rendszerben zajlanak le a meccsek, max 5vs5-ben.
A klánok összesorsolása az elsõ fordulóhoz a jelentkezések lezárulta után történik meg, a jelentkezések beérkezésének sorrendjében. Ekkor minden klán megkapja a csoportjához tartozó másik klán elérhetõségét, hogy egyeztetni tudjanak.
Az összesorsolást követõen 3 napon belül az érintett csoportoknak vissza kell jelezni, hogy minimum 3, maximum 15 napon belül mikor waroznak. Amelyik csoport nem ad meg idõpontot 5 napon belül, annak az adminok jelölnek ki idõpontot (ha a csoport egy klánja adott már le, akkor azt).
A csoportok leadott war idõpontját a szervezõk visszautasíthatják, amennyiben oda már foglalt wart egy klán, avagy admin jelenlét nem biztosítható.

Mapválasztás: az ellenfél által megjelölt mapok közül kell kiválasztani egyet. Mindegyik mapon 12-12 kört játszanak le a csapatok. Igy tehát egy waron 2 mapon, 2x12 kör zajlik le majd.

Ha egy klán háromnál kevesebb taggal jelenik meg, akkor a war kezdete után 5 perc várakozást követõen a másik klán tekintendõ gyõztesnek. Minimum 3 tag megjelenése esetén a klánoknak vállalnia kell a mérkõzést, helyszíni megegyezés szerinti létszámokkal. (ha ez nem sikerül 5 percen belül, akkor annyi emberrel zajlik le mindkét oldalon a war, ahányan megjelentek a klánból - akinél többen vannak, ott az alacsonyabb steamid-vel rendelkezõk maradhatnak)

Ha egyik fél sem jelent meg, mindkét csapat kizárásra kerül a kupából.

A warhoz tartozó szerver jelszót az admin, a war elõtt 1-48 órával közli a csapatokkal. Ezzel a klánoknak kell megkeresni a szervezõket! A klánok adott fordulóhoz tartozó mapja, a részvételi adatokkal együtt a HQ-n lesz olvasható.

Játékos kifagyása esetén a klán jelezhet az admin felé, aki szüneteltetheti a mérkõzést.

Meccset halasztani csak a szervezõk beleegyezésével lehet, legkésõbb 24 órával a meccs kezdete elõttig. Késõbb érkezõ halasztási kérelmet nem tudunk elfogadni, és a meccs lebonyolításra kerül a többi szabály szerint.

A mérkõzések végeredményét (és esetleg demot róla) az admin jegyzi fel.
Ha a nyertes körök alapján döntetlen születne, úgy a fragek összege számít. Amennyiben az sem dönt, úgy a kevesebbszer meghalt csapata nyer.
Az esetleges pályabugok kihasználásáért büntetés jár, amennyiben azok közvetlen elõnyhöz juttatják a csapatot (pl defuse-olás valamin át).
A szervezõknek jogukban áll kijelölni szünetnapokat, melyeken a warok lejátszása szünetel.

Adminok:

A kupa adminjai: Borg, Swordfish, Orion, andris, és egyéb SG Team Tagok
Játszó admin csak mindkét résztvevõ klán beleegyezésével lehetséges.

Csapatok és játékosaik:

Minden csapatnak joga van a mérkõzés idõpontjának változtatására annak megkezdése elõtt legalább 24 órával.
A mérkõzéseken csak a csapat által nevezett játékosok játszhatnak. A jelentkezéskor nem regisztrált tartalékos nem vehet részt.

Díjazás:

Nyertes csapat tagjai ingyenesen részt vehetnek majd az SGTeam által rendezendõ nyári LAN-on.

Sok sikert kívánunk minden nevezõ csapatnak!

nem!
bind mouse1 kill<#eplus2>
5w0rdf15h
bind mouse1 suicide

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Szega87
szerinted ? <#vigyor2><#nevetes1>

urbijoe
OFF

ez a buzi T-online 2 napja megemelte a sávszélességet 6003Kbit/s -re erre ma visszarakja 5440Kbit/s-re

amugy amiota megemelték sokkal jobb az FPS-em ,ettöl lehet?

ON

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Mozzanat
használd a game monitort<#pardon1>

Szega87
ugyanazzal amelyikkel a switch to burst fire és single fire fehér sorokat középrõl ki lehet szedni <#hehe>

autoszimulator
Kicsit off a kérdés, de azért CSS-rõl van benne szó. Szoval azt melyik paranccsal lehet elérni, hogy a bomba rakást/defuseolást ne díjazza 3 ponttal a szerver? Átnyálaztam már rengeteg rconos, server configos leírást, de ezt sehol sem találtam :S

.: mobilize.hu :.

A HQ-ról letölthetõ egy friss de_ mappack. (letöltések)
Végülis bárkinek jól jöhet, de fõleg azoknak, akik részt akarnak venni majd a napokban meghirdetésre kerülõ II. CSSÜRHE CUSTOM MAP KUPÁN.
CheAteR88
-.-

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

OrioN the S
😄

köszi

unbind all
Zsoltika 007
Az majd kiderül a holnapi epizódból. <#hehe>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

CheAteR88
és hogy állok vissza?:$

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

consoleba: spectate
CheAteR88
a problémám továbbá is fentáll😞
de én 1-et nemértek
a probléma lekorlátozódott csak az sg szerverre
ez miért lehet?
minden más szerveren müxik
voltmá unbind,#49293 és ígysejo
PLS HELP!

Guer
kezd a tetõfokára hágni a színvonal....<#hehe>

kissadamvikt
nekem se keres azért mert már nem fejlesztik vagy mi....

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Zsoltika 007
Az ase már nem mûködik. Leállt a support. Keress más alternatívát! (pl xfire)

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

kösz b+, ennél gyümölcsözõbb válasz nem jutott eszedbe ?