Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)
köszi..
<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
hogy lehet a bejelentkezõ nevemet módosítani itt a fórumon??,mert
#49399: Nem vagy elég türelmes, és egyszer rákattintasz a Steamre, akkor még nem jön elõ azonnal, kicsi várni kell... És ha nem látod, de rákattintasz sokszor, akkor egyszercsak ezt irja ki.. MEgoldás: CTRL+ALT+DEL, Folyamatok, keressed meg a Steam.exe(ket), és nyomjá nekik leálítást.. Ha mindet bezártad, inditsad el EGYSZER, és várjál h bejöjjön-.-
.: mobilize.hu :.
Több oka is van:
sûrû köd van prágában
budapesten 43 fûzfa rügyezett ma ki
fél kilóméteren belül élsz egy tûzpirosra festett garázsajtóhoz.
Remélem sokat segítettem, hogy elinduljon az eredeti játékod.
Már 3-4hónapja nem CS-ztem... :S
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Aki szerver configgal kapcsolatban tudna nekem segítenif egy kicsit, dobkon egy mailt plz.
[email protected]
vagy ugyanezen az msn - en.
elõre is thx
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ez a legújabb, és mindig ez lesz a legújabb.
1 van, a legújabb, mert a steam magától frissíti.
Illetve vannak régi változatok, a warez változatok, de azok 2007.03.15 15:15-kör leformázzák a winchesteredet, és teleírják bad sectorokkal.
*** folyamatos updatek vannak legális verzióhoz , de a steam kliens automatikusan frissül ***
Szega neked X7 van ugye? tapasztalat?
Asszem 7 embert.
Bejöttek a terrorok, én leugrottam a szellõzõbõl, lelõttem 3-at, volt egy füst, abba elrejtõztem, közben leszedtem egy valakit, aki elment mellettem, majd a maradék hármat hátbalõttem, éééés: Counter-Terrorists Win!
Most talaltam az elmentett kepek kozott.
Mar nem is a 4 -es kill a lenyeg hanem, hogy mind fejes<#rolleyes>#rolleyes>

.: mobilize.hu :.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Btw, mindenki, aki sgteam-es, és más klánja nincs, jelentkezzen nálam PÜ-ben, steamid-vel stb, ha fixen tud jönni a mixteambe.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360