Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Nekem mostanság az "M" betûre levõ funkcióm (nemtom hogy hívják de mindenkinek ua) eltünt azaz nemreagál rás semmit
beállításban kerestem de ott nemtaláltam
Hol lehet beállítani?
PLS HelP
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
tegnap még nem volt megemelve és a pingem is 12 volt
egykicsit of..-folyamatosan 170-200-as a pingem a szerverre<#szomoru1>#szomoru1> tegnap még semmi gond nem volt pls valaki<#help>#help>külföldi szerverre 40 körüli.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
te lehet más kategórija vagy
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
adsl emelés : 2 megárol csak ennyire telt 😞
hol az "akár 8 megabit"

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
de tudod mire gondolok és az a lényeg: a NETBEÁLLÍTÁSOKRA! 😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
azt hittem pl oylan hogy fps-t növeli, meg a ratek frankok ilyenek...
ok látom ez se kezdõdik másképpen. hátnókomment 😞(
honnan lehet franko cfg-ket letölteni? vagy ez csitnek minõsül? mert akok nem kérdeztem semmit😊
köszi
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Kivéve a de_rush finalt.
szvsz ez pont egy olyan helyzet amikor ez csak + feszültséget szül fõleg ha kifox egy ilyen embert
ha szándékosan teszi az persze más tészta de ilyenkor nem 10hp-ra sebeznek általában hanem meg is halsz de akkor megvannak a megfelelõ opciók hogy mit tehetsz...
amugymeg admin lvl-ek vannak elöször vmi lájtosabbat fogsz kapni ugyis...
Ebbõl talán felfogja, hogyha én bocsánatot kérek a teamhurt miatt, akkor nem kell visszalõni utána, de ráadásul úgy, hogy majdnem belehaljak.
És nem minden esetben tenném. Csak ha látom rajta, hogy direkt lõtt vissza, és miután rászólok, továbbra is azon a véleményen van, hogy jogosan ölt meg majdnem, amikor én véletlenül lesebeztem neki 10hp-t.
Na ilyenkor nem árt kicsit észhez téríteni, hogy ez a játék nem a bosszúról szól, hanem a csapatjátékról, és az esetleges balesetek elnézésérõl.
Persze olyan is van, hogy megilyesztem, és azért lõ vissza. Ezt általában észre lehet venni, mert akkor õ is bocsánatot kér.
Meg én is voltam már így, egyszer le is TK-ztam valakit, mert annyira megijedtem, amikor rámlõtt.
Meg ott van a TK punish is. Ha TK-ért lehet akár halálosan büntetni, akkor szándékos teamhurt-ért miért ne lehetne játékmenetet minimálisan befolyásoló slapet adni?
Jó, egy lábon, vagy kézenlövés szándékosan az még elmegy, azért nem is haragszom. De amikor pofánlõnek szándékosan, mert én véletlenül lábonlõttem, azért rohadt ideges tudok lenni.