Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nice logo😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
A start menü->futtatás-ba írd be, hogy gtearthcp.msc
Akkor elindul a képen látható progi(lehet, hogy más verziójú)
A képen piros nyíllal jelölt checkboxból vedd ki a pipát, vagy a mellette lévõ értéket állítsd 0-ra.
A többi dolgot ne piszkáld, ha lehet.

Amúgy szerintem inkább csak egy egyszerû tér-idõ kontínum szakadás okozza a hibát 😄
Segítséget kérnék!!!!
Az elején még jó de szépen lassan félperceket késik a hangom. Én viszont hallom mindenkit. Mitõl van?
Fákjúal!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Második évad utolsó részében van ez a hely 😊
Most megy a 3/1 az axn-en 😊

most jötüünk haza tökáztatásból Sümegrõl.
megnézem mûködik-e még a css 😊
mert nemtalálja google se:S
Szal:
de_lost2 - ez állat lett, marad, és megy a cyclebe
cs_edsplace - kicsit ködös, kicsit fura, de jól elvolt rajta a nép
de_coldfire - para map, nagy, labirintus, sötét, de mégsincs feelingje... és többszáz megás. Szal kell a francnak a szerverre.
de_lja_house - kuka
de_pirateparty - kuka
fy_poolday_redefined - jo kis fy map lenne, de 100 ticken 18 emberrel nem összegyeztethetõ az, hogy mindenki mindenkit lát, és rengetegen lõnek egyszerre egymásra. Szal kuka.
surf_bathroom_v1 - na ez lol volt 😊 Elsõre mindenki fikázta, de ahogy rájöttünk mit és hogyan kéne csinálni, már elvolt rajta mindenki 😊 Végtelen felfedezni való, de tényleg max ökörködésre jó. Egyelõre marad.