Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kissadamvikt
vki tudna adni egy oldalt ahonnan mapokat tok leszedni(fun mappokatpl lost 2 nas4 stb...) köcce

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

BiG G
akkor nem én fejlõdtem vissza ha a Bad boys-on alig tudok ölni?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

quad
akkor sem , ez nem war, ez lofasz amit muvel nehany " klan "

Zsoltika 007
"Nem tudom, hogy a source scene hogy áll mo-n, de 1.6-ban a top csapatok tagjai is rendszeresen csalnak, akár lanon is." Érdekelne ezt hogy csinálják. Neten még ok. Na de lanon?!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Kandurex
ennyire azért nem rossz a helyzet

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

5w0rdf15h

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
<#wilting>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

jah ezt orion is mondta nekem!

OrioN the S
<#ticking>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Így van, a vac egy szar. 2002 óta egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány olyan párhetes-hónapos periódus volt, amikor állandó frissítéseket kapott. Most már egyáltalán nincs ilyen, plusz van ez a delayed ban rendszer, tehát nyílván sok csaló lehet online akármikor.

ha akarod, találnék neked 25 linket 2 perces keresés után, ahol ingyen tölthetsz le ezeknél sokkal szélesebb választékban cheateket, naponta frissülõ adatbázisból. Ezek nem extrém/ritka oldalak a neten, hanem alap dolgok, és nagyon sokan élnek vele. Nem tudom, hogy a source scene hogy áll mo-n, de 1.6-ban a top csapatok tagjai is rendszeresen csalnak, akár lanon is. Akkor ezek után mit vársz egy public szerveren? Jó ideje már elfogadott csalni így vagy úgy, hátrányban vagy nélküle.
Így már nem is a vac szar, hanem az egész cs.

Zsoltika 007

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

errõl régen is volt vita... sztem is csalt régen ,többen mondták is , de sztem meg olyan nincs ,hogy aki egyszer csalt, többet nem fog, ezért szavaztam anno énis a bannolására... meg figyelmeztettem is ,hogy csak egyszer kapjam rajta és globalban😄
OrioN the S
:S

Szerinted ez alaptalan bizonyíték nélküli vádaskodás, amikor korábban már kapott egy VAC bant?

A cheates oldalt lehet tényleg hülyeség volt beírni, de mivel fizetõs, nem fogja mindenki, akinek szarul megy letölteni, és azt használni, viszont mindenki láthatja, hogy igenis van olyan mûködõ cheat, amit nem érzékel a VAC, tehát oda kell figyelni azokra, akik jól játszanak.

A pro dologról: természetesen ez idegenekre értendõ, SgTeam tagok nyugodtan proskodhatnak, az nem zavar, de egy tök idegen ne jöjjön fel a szerverre azért, hogy mindenkinek elrontsa a játékát.
autoszimulator
És ráadásul õ ebbõl semmit sem lát.. ugyanúgy bead neki mindent a szerver, mintha nem is ugrálna, csak nehezebb lesz igy lelõni.. LÁttam ezt már 180as meg 8as pingû embernél, elõször azt hittem ratehax, vagy valami rossz beállítás, de ez sem mindig igaz... meg ahogy észrevettem, nagy általánosságban inkább a "pro" emberkék szoktak ilyet, vajon miért?...Persze itt a pro alatt a 3as kdr-t értem vmi publikon..

.: mobilize.hu :.

M@TriX
ezt egyszer én is mondtam már, én sajna a realizmus híve vagyok, szóval reflexbõl nem megy nekem ha meglátok valakit jobbra/balra közben lövés meg ugrálás.

de láttam én is ilyet nemrég el se találtam bevallom õszintén, úgy ugrált össze-vissza. Természetsen ilyet az életben nem tudna produkálni...

mondjuk szerintem egy beállítással simán ki lehetne ezt küszöbölni mondjuk úgy hogy max 3 ugrás 30 mp-ben vagy valami hasonló.

persze ezt nem várom el, lehet csak nekünk nem tetszik ez az antirealizmus 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

OrioN the S
Mert lehet ,hogy már egyértelmû volt és nem értek rá 😊

quad
multkor waroztunk 1jot nuke ellenfel szervere ellenfel beallt a ct oldalra megnyertek csere elment a feleig vagy addigse beirtak GG jojatek volt nyertek es kileptek .

no comment...

OrioN the S
R

OrioN the S
gyúrni kell, nem balhézni <#vigyor3>

Zsoltika 007
Nemtom mit paráztok.. Koltent simán le lehet lõni. Engem személy szerint brigyu kemp taktikája kerget az õrületbe. 😄

Meg úgy általában nem zavar soha ha vki jobb nálam éppen. Engem az készít ki mikor az illetõt nem lehet lelõni mert úgy rángatózik mint a virsli zabáló 200 pinges német hülyegyerek a waron. És persze mindezt magyar ember csinálja alacsony ping mellett. (ami valószínû azért van mert torrentezik na mind1)

2 percig, nem 108.
i agree, egyáltalán nem pro a gyerek, csak partygyilkos, amit viszont én is büntetnék publikon

nem igaz, mert brigy zsigereibõl adódóan f*láma, míg kolten egy köcsög fregvadász

Mozzanat
ezt azért nem vágom mert aki jo játszik ( mint én)<#wow3>az ne járjon az sg-re játszani, ez szerintem hülyeség,na mindegy

Mozzanat
melyik az a kolten mert nem ezt a nevet használja?

Mozzanat
ez igazzz<#nevetes1>

hja,és abszolúte nem skilles sztem, csak mondom , bekempel és kivár...egyszer nem láttam csapatban mûködni
kolten egy gyáva féreg... hagyja hogy a fél csapat elõre menjen és awpvel hátul kempel... brigyu szint...
Szega87
szerintem ha benézel a HALL of FAME topicba láthatod elég sokan belõvik az 5 ös kd-t meg 50 killt

urbijoe
nemigaz
én vagyok a legnagyobb PRO <#nevetes1>

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Szega87
látszik ennyi eszed van , ha lenne moderátori jogom 3 büntit tuti kapnál , szerinted ezzel az alaptalan bizonyíték nélküli vádaskodással meg azzal hogy csiteket linkelsz be kinek fogsz segíteni ???

******** moderátorok mielõbb töröljék ki *********

azt hiszem meg volt a probléma valszeg kicsit elfoglaltak voltak a szerverek és nem tudtam kapcsolódni rá de késöbb próbálkoztam akkor jó volt de nem volt türelmem meg várni mert nagyon lassan updatelt😊
Guer
én is pro vok... 😛

Mostmár nagyon elegem van Koltenbõl.
Mindig akkor van fent, amikor én megyek, és természetesen az autojoin mindig ellene tesz be, ígyhát az utóbbi napokban játék helyett csak idegeskedtem.

Ismét keresgéltem kicsit mérgemben, és ezt találtam: http://www.msxsecurity.com
A KURVA ANYJUKAT!

Nem akarok cheaterezni, de mivel egy büntetett elõéletûrõl van szó: szerintem Kolten ezt használja.

Namost vagy hazudnak(az nagy geciség lenne, mert pénzt kérnek érte, nem hiszem, hogy ez lenne, mert az amerikaiak szeretnek perelni, ilyenért meg simán lehet), és mégis észreveszi a VAC, vagy pedig a VAC egy darab szar, ha egy ekkora hack-et nem vesz észre.
A wallhack funkcióhoz még elég lenne beleolvasni a CSS memóriájába, de az aimbot, norecoil, és egyéb undorító dolgokhoz bele is kell írni abba, amit meg a VAC észre kéne hogy vegyen.

A lényeg, hogy Kolten ellen tenni kell valamit.
Lehet, hogy már nem cheatel(amit kétlek, mert ha tényleg ilyen pro lenne, akkor régebben miért cheatelt volna?), de akkor is szabályt sért, mert világosan el van mondva 100 helyen, hogy fun szerver, pro-k ne jöjjenek.

Eddig a fenyegetésen kívül nem tettem vele semmit, mert a szabályzatban az van, hogy 50+ kill, és 5.0+k/d felett lehet fellépni(ezt egy mapon elérni elég ritka dolog), és mint 2 hetes admin, nem akartam szabályt szegni, de sokszor közel voltam már hozzá, hogy megtegyem.

Persze valószínüleg nem lenne belõle gond, sõt még talán örülnének is neki, hogy kivágtam, de én ilyen vagyok, nem szeretek még kis szabályt sem szegni, amikor csak pár hete kezdtem el csinálni valamit.
balvin
ase helyett www.game-monitor.com
teamspeak meg csak klánba kell, különben értelmetlen:S

balvin
de baromi nehéz túlélni olyan sokáig😄 108 percig kell várni?<#idiota><#idiota><#idiota>

CheAteR88
olvass vissza és megleled a választ

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

ski22o
Na végre megvettem ma Source-ot! Bejártam a fél várost, az össz 576ban elfogyott, de a MM megmentett. TeamSpeak-et egyelõre nem fogok használni, de érdemes vmi progit még feltenni? All Seeing Eye, ilyesmire gondolok...

Zsoltika 007
Ez speciel eredetivel is elõfordul.

Más: Már jónéhány új mapunk van azóta, amióta utoljára map configok lettek csinálva, tehát az új mapokon mindegyiken a default köridõ van (2 perc).
Tehetnétek javaslatokat, ha valamelyik mapon ettõl el kéne térni, mert nincs elég idõ, vagy túl sok az idõ stb...
wáháhá, lost2-n sikerült elõidézni az elektromágneses robbanást, ami a 2 évad utolsó részében is volt 😊

1. menj a könyvespolchoz (ahol a lávalámpa van), és válaszd ki a könyvet (amiben a filmben a kulcs volt) sipolni fog egyet ha eltalálod
2. meg kell várni, amíg lefut a számláló, lezárulnak az ajtók (a folyósón várj kint!), és system failuret mondogat a nõ. A KÓDOT TILOS BEÜTNI A SZÁMíTÓGÉPEN, mert az megszakítja a folyamatot.
3. A számítógépes bunkerszoba lezárult ajtaja elõtt van a folyósó padlóján a rács, ami nyitható (USE gomb). Lemész, és meg kell várni, amíg a system failure mondogatásból nagy rázkódás lesz,meg repülnek a tárgyak a bunkerben. Na akkor megnyomod a gonbot 😊
eredeti kell hozzá, no warez

helló én még nagyon kezdõ vagyok és most 1 hétig nem gépeztem de gondolom ez senkit nem érdekel
nekemm lenne 1 olyan problémám hogy amikor be akarok lépni 1 szerverre
akkor ki írja ezt az üzenetet idézem

The steam servers are curretly too busy to handle your reguest.
please try again in a few minutes

és még anyi kérdésem lenne hogy kell a játékhoz valamilyen patch és ha igen melyik és honnan tudom letölteni? meg még az hogy hogy tudok magyar szervereket keresni? a steam-al vagy lehet az x-fire vel is?
Zsoltika 007

késõbbbbb

Na, akkor szerver restart után mapteszt lesz. Mindjárt.
support.steampowered.com

Hi!
Egy hibaüzit dob ki a steam:

Mit csináljak? 😞
help!
balvin
vajh kié lesz az 50000es ték?😄