Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
már vége

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Peck
Mindjárt 17:00 😊

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

kissadamvikt
no comment!<#crazya>

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Mapteszt nemsokára. Kb 16 órakor.
Köszi. Elölrõl kezdem.

a maszkolást elbasztad
Azért, mert nem fut a steam.
Elõször el kell indítani a steamet, és abból.
Ha meg úgy se jó, akkor a steamapps mappán kívül törölj mindent a steam mappájából, és telepítsd újra a steamet.

Ja, ugye eredeti?<#nezze>
Haha. Köszönöm az építõ jellegû hozzászólásodat, amely már-már Fábry Sándor szintû humorérzékkel volt megáldva. 😊

Valaki más?

kissadamvikt
vki megmondaná miért?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

kissadamvikt
hi all! tesóm gépén a source ezt írja ki!!!

Szega87
<#gonosz1>

Save As... -el próbáld.
Sziasztok!

Végigkövettem a CS2HU-n lévõ tutorialt az átlátszó spray készítésérõl, és mindent úgy csináltam pontról-pontra, mint ahogy ott van leírva, de ennek ellenére nem enged a Photoshop CS2-m TGA-ba menteni, és még sok más formátumba sem. Vajon mit ronthattam el?

Gondolom este felé.
mikor lesz a mapteszt? full a szerver
hely kint a kupa csékettõhun!

otto13
oké bocs!

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Nivea
Borg ha megmutatod msnen h mia stálysz én beválalok eggyet ha gondolod.

Ilyen 1.0 mapokkal dunát lehetne rekeszteni már. Viszont a szerveren így is sok a map, szal valahol meg kell húzni egy minõségi határt.
otto13
hi!elég régi map de szvsz 1probát megérne.sok fps,,viszon semmi extra.[/img]

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Zsoltika 007
Jah olvastam.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Szega87
beraktam favba a topicot lehet váltok szolgáltatot , a 0.8 megás net már kezd idegesíteni miközbe mások min 8 megával gamelnek 😊

Láttad amit a upc chello topikba tettem?

Nekem mostanában 2-3 naponta olyan csúcsidõben...
Zsoltika 007
Nem hiszem. Hétvégén nem szokott rácuppanni a nép.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

A mai mapteszt alanyai (ha a netem nem lossol be megint délutánra):

de_lost2
cs_edsplace
cs_office_unlimited_oc
de_coldfire
de_lja_house
de_pirateparty
fy_poolday_redefined
surf_bathroom_v1
OMG nipper kiadta a lost2-t
Köszi

ott van cs2hu-n a spray tutorial
Azokat már letöltöttem.

Akkor másik irányból közelítem meg a próblémát: 😊
A T skinrõl eltüntettem alulról a feliratot. Átkonvertáltam TGA-ba, és a játékban fehér a háttér, és nem átlátszó. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet képeket mondjuk BMP-be, vagy TGA-ba konvertálni, hogy egy bizonyos szín átlátszó legyen? Igen, PS segítséget kérek. A másik még az lenne, hogy ha egy képet átkonvertálok RGB-be és 32 bites színmélységbe, akkor hogyan tudnám TGA-ba, vagy egyéb formátumba menteni, mert sem a PS, sem az Irfanview nem engedi.

hat akkor keresgelj meg fpsbanana mert nekem is onnan származik a ct-m "harci pózban"
meg van egy t is csak a ct jobb
szal ott van nezegess csak
quad
megtettem bocs 😄

Szega87
<#zavart2>

5w0rdf15h
csak 10 hszt kéne visszaolvasni...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

quad
mostani kupa hany on hany lesz? :]

XenHai
Hali van nekem 1 steam accom eas mar tob mint 1 hoapja nem jacotam vee mert WoW ban kockultam de most be akartam menni vele jacani es steam ban van rajta valahogy le lehet vetetni az accrol a bant???
Onnan jövök. 😊

CheAteR88
www.fpsbanana.com

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Sziasztok!

Neten már kerestem olyan Spray-eket, amelyek vagy egy Terrorist, vagy egy Counter-Terrorist játékost ábrázolnak harci pózban, csak sajnos a háttér nem volt átlátszó. Szerintem ez egyáltalán nem számít csalásnak, ha T-ket vagy CT-ket festünk a falra, csak megtévesztjük az ellenséget, és kihasználjuk a játék adta taktikai lehetõségeket. 😊

Nem tudtok véletlenül olyan festéseket, amelyek egy T, és egy CT karaktert ábrázolnak harci pózban, és a háttér átlátszó?

OrioN the S
és a torkodat is tisztítsa

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Promi
FLeK0!
Te mindeg megtudsz nevettetni, es meg igazad is van.😊
5w0rdf15h
<#wow3>

Foshatod, 14 vagyok ! <#gonosz1><#idiota><#miaz>

Ugyse érdekel senkit, hogy milyen gépem van, ergó nem írom le! 8)

felõlem lehet 25-40+ is

OrioN the S
II. CSSürhe Custom Map Kupa

Általános:
Az SG Team által meghírdetett custom mapokon lezajló kupára klánok nevezését várjuk!

Amennyiben egy csapat nevez, elfogadja az alábbi szabályzatot:

Nevezés:
A nevezés díjtalan, tehát érdemes próbálkozni! 😊
A nevezésre 2007. február 20. 20:00-ig van lehetõség emailben a [email protected] címen. Ha a jelentkezést rendben találtuk, választ fogtok kapni.
Egy játékos csak egy csapatba nevezhetõ.

A nevezésnek tartalmaznia kell minden résztvevõ játékos adataival:
Klán neve
Játékosok neve és STEAM ID-je (esetleges tartalékosoké is)
3 választott custom map neve:
Forduló1: map
Forduló2: map
Forduló3: map
(További fordulók esetén szabadon választás lesz a maradék mapból.)
Kontakt ember MSN és email elérhetõsége
A hét azon napjai, napszakai, amikor elvileg ráértek warozni

Kizárólag legális CSSel rendelkezõk nevezését fogadjuk el!

Páratlan csapat esetén az utoljára nevezõ klán jelentkezését nem tudjuk elfogadni. (vagy pótjelentkezést indítunk még 1 klán részére)

A jelentkezésnek nem feltétele az SG fórumos regisztráció, de elõny!

Mapok:
de_winterwonderland
de_losttemple_pro
de_dust2_unlimited
de_secretcamp
de_rush
de_wanda
xmas_lodge
xmas_nipperhouse
de_star
de_tropic_enhanced
de_tegea_final
de_apollo
de_strata
de_kismayo
de_yacer_v1
de_nightfever
de_bahrain2006
de_highhouse
de_westwood
de_volaris
de_cefalu
de_kneedeep_ztg
de_cpl_strike_b1
de_egyptkm
de_dolls
de_dust_pcg
de_hiddencity
de_beroth_beta
de_deltamill
de_thematrix_11
de_tmar
de_gambaru
de_middleages
de_clan_mill_beta
de_dust3
de_view_update1
de_cpl_fire
de_NewportBeach
de_lockdown_z
de_inferno_dark

Egy mapot csak egy klánhoz lehet rendelni. A jelentkezések, map lefoglalások sorrendjében adjuk ki a mapokat. Amelyik 3 már le van foglalva egy klánnak, azt másik nem választhatja! (átfedés esetén értesítünk, és a fennmaradókból újat kell választani) Amelyik map már szerepelt egy fordulóban, az többet nem választható (3 forduló esetén), tehát mind3 mapra sor fog kerülni. Logikusan tehát, minél elõbb adja le a jelentkezéssel a klánod, hogy mely 3 mapot szeretné, annál biztosabb, hogy a tiétek lesznek. A csapatnak mindhárom választott mapot 1-1 fordulóhoz kell rendelnie.

A mapokat csatlakozáskor a warszerver fast http segítségével leküldi akkor is, ha netán nincs meg. Aki elõre gyakorolni akar,és még nincs meg minden map, az az SG Team HQ custom map szekciójából letöltheti õket. A lista mapjai egy packként zipben is letölthetõek.

Versenyszerkezet, mérkõzések:

A csoportok sorsolását követõen egyenes kieséses rendszerben zajlanak le a meccsek, max 5vs5-ben.
A klánok összesorsolása az elsõ fordulóhoz a jelentkezések lezárulta után történik meg, a jelentkezések beérkezésének sorrendjében. Ekkor minden klán megkapja a csoportjához tartozó másik klán elérhetõségét, hogy egyeztetni tudjanak.
Az összesorsolást követõen 3 napon belül az érintett csoportoknak vissza kell jelezni, hogy minimum 3, maximum 15 napon belül mikor waroznak. Amelyik csoport nem ad meg idõpontot 5 napon belül, annak az adminok jelölnek ki idõpontot (ha a csoport egy klánja adott már le, akkor azt).
A csoportok leadott war idõpontját a szervezõk visszautasíthatják, amennyiben oda már foglalt wart egy klán, avagy admin jelenlét nem biztosítható.

Mapválasztás: az ellenfél által megjelölt mapok közül kell kiválasztani egyet. Mindegyik mapon 12-12 kört játszanak le a csapatok. Igy tehát egy waron 2 mapon, 2x12 kör zajlik le majd.

Ha egy klán háromnál kevesebb taggal jelenik meg, akkor a war kezdete után 5 perc várakozást követõen a másik klán tekintendõ gyõztesnek. Minimum 3 tag megjelenése esetén a klánoknak vállalnia kell a mérkõzést, helyszíni megegyezés szerinti létszámokkal. (ha ez nem sikerül 5 percen belül, akkor annyi emberrel zajlik le mindkét oldalon a war, ahányan megjelentek a klánból - akinél többen vannak, ott az alacsonyabb steamid-vel rendelkezõk maradhatnak)

Ha egyik fél sem jelent meg, mindkét csapat kizárásra kerül a kupából.

A warhoz tartozó szerver jelszót az admin, a war elõtt 1-48 órával közli a csapatokkal. Ezzel a klánoknak kell megkeresni a szervezõket! A klánok adott fordulóhoz tartozó mapja, a részvételi adatokkal együtt a HQ-n lesz olvasható.

Játékos kifagyása esetén a klán jelezhet az admin felé, aki szüneteltetheti a mérkõzést.

Meccset halasztani csak a szervezõk beleegyezésével lehet, legkésõbb 24 órával a meccs kezdete elõttig. Késõbb érkezõ halasztási kérelmet nem tudunk elfogadni, és a meccs lebonyolításra kerül a többi szabály szerint.

A mérkõzések végeredményét (és esetleg demot róla) az admin jegyzi fel.
Ha a nyertes körök alapján döntetlen születne, úgy a fragek összege számít. Amennyiben az sem dönt, úgy a kevesebbszer meghalt csapata nyer.
Az esetleges pályabugok kihasználásáért büntetés jár, amennyiben azok közvetlen elõnyhöz juttatják a csapatot (pl defuse-olás valamin át).
A szervezõknek jogukban áll kijelölni szünetnapokat, melyeken a warok lejátszása szünetel.

Adminok:

A kupa adminjai: Borg, Swordfish, Orion, andris, és egyéb SG Team Tagok
Játszó admin csak mindkét résztvevõ klán beleegyezésével lehetséges.

Csapatok és játékosaik:

Minden csapatnak joga van a mérkõzés idõpontjának változtatására annak megkezdése elõtt legalább 24 órával.
A mérkõzéseken csak a csapat által nevezett játékosok játszhatnak. A jelentkezéskor nem regisztrált tartalékos nem vehet részt.

Díjazás:

Nyertes csapat tagjai ingyenesen részt vehetnek majd az SGTeam által rendezendõ nyári LAN-on.

Sok sikert kívánunk minden nevezõ csapatnak!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

5w0rdf15h
20+

15+? ha az se jó lefosom a bokám..

<#mf2>Menymáel 😄

na jó.. 16+

<#ejnye1>

18+