Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De részben attól függ te milyen szinten v agy
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
De jövö héten úgyis újratelepítés jön, szal..
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
pl gg_de_rats_poporoom_b3. Csak ugye ez azt jelenti, hogy mindenkinek újra le kell tölteni 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
surf_bathroom_v1 ez 8 szavazatot kapott eddig, szerintem is le vele.
aim_m4a1_final, 4 szavazat, én szeretem, kár lenne, ha menne
finc_gibraltar, 3 szavazat, elég egyedi map, de valahogy nem szeretem, maradt volna BF-ben 😄
de_apollo, 5 szavazat, nem rossz map, csak ronda HDR-el
cs_italy_tactik2, 5 szavazat, NEEEE, ezt NEEEE, ezt szeretem, nehogy már menjen <#sir>#sir>
de_train, 4 szavazat, sokat waroznak rajta, de én nem szeretem, túl átlathatatlan, valahogy nem bírok jól játszani rajta, szóval éntõlem mehet
Amúgy meg ó3=bot_kill 😄
bot_add_ct --> betesz egy ct-t
Sok sikert es kellemes szorakozast.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Arról már hallottam hogy vannk CiD-hot CS mapok, de az lehetséges hogy van CS:S-hez CoD-os map?
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Amugy a sourcehoz jobb gép kell, mint az 1.6hoz, kezdésnek ÉN az 1.6ot ajánlom. És tényleg nem lehet összehasonlítani, én most tartok ott hogy 6 hónap 1.6 - 6 hónap source, és nem tudom eldönteni melyik a jobb. Egészen más érzés játszani velük.
alapvetõ különbségek vannak a 2 játék között sztem 😊
letöltöttem a Counter Strike 1.6 Steam nevezetû játékot.Fel updateli megy szépen minden.De amikor elindítom akkor bejön a képernyû meg minden de játszani nem tudok.Valaki segítene,hogy kell használni?Elõre is köszönöm a választ.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n