Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
bízzunk a legjobbakban
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
1. beta update
2. a net_queuesplits cvar-t programozták be fixre 0-ra, ennyit tesz az update
Errõl meg már napokkal ezelõtt kijelentette mindenki, hogy lókakit nem segít a szerverek lagolásán. Csak az új libc az etchbõl. De ugye majd mindenki tesz fel unreleased, unstable distrot a szerverére, mert az úgy jó -.-
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
THX
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
We have a beta update for the Source Engine available for Dedicated
servers. To get the update run the hldsupdatetool with "-beta srcds0407"
on the command line.
This update addresses some lag issues that have been seen when running
the Source Engine (in particular, it programmatically does something
similar to using the net_queuesplits cvar).
nem is kellett olyan sokat várni..
..mint a tf2-re 😊
meg úgyse menne nálatok a szükséges kiegészítõk nélkül 😊
warszervert szeretnék könfigolni de asse tom hol kezgyem meg mit és hogy:S
ha vkinek lenne egy kis szabadideje és eltudná magyarázni hogy mit hova és mit hogyan annak nagyon megköszönném
vagy itt vagy offolása elkerülése érdekében pü-nen
HTX!
akkoris a sajátomat fogom használni de lehet azért 1-2 -t meglesek
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
megnéztem a demot ,..jo csak az a gondon,hogy át irta az egész configomat lol mindent!!még a nevemet is a tiedre. Na ez mitöl lehet? nagy nehezen vissza állítottam de azért meglepett a dolog😄DD
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
mik a legjobb custom mapok mostanság?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
a mai maptesztrõl készítettem néhány képet és demot, akit érdekel, töltse le..a demok asszem a 4. pályától vannak, végig fel van véve, kb fél óra..a rapidshare-ra raktam fel, de onnan free accounttal csak 120 percenként lehet letölteni..😞
demos
screenshoots
Asus P5N32-SLI SE Deluxe * Intel(R) Core(TM)2 CPU 6400 @ 2.13GHz (2 CPUs) * NVIDIA GeForce 7950 GX2 1GB * 2048MB RAM * 483 GB Total * Samsung SyncMaster 795MB * Windows Vista óóó jeee
gg_temple_arena
gg_punishment
cs_rio_source_v2
gg_natus_final
gg_factory
Illetve a HQ-n mostantól egy hétig lehet szavazni a teljes maplista alapján, hogy melyik mapokat kéne már levegyük a szerverrõl.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Olvasnietudsz?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Sok helyrõl, pl torrentrõl vagy w@n@doorol, és a steam pedig a program amin keresztül használod, vagy onnan meg is veheted, és ezenkívül sok más játékot is.
Úgyhogy vagy megveszed vagy más játék után nézel.