Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
senki nem hiszi azt hogy ha átmegy valahova hõbörögni azzal megtéríthet bárkit is ... én speciel játszottam mindkettõvel ,mégis a csével tolom jóideje ,és ez nem véletlen
aki meg átmegy más topikjába és ott flémel az csak egy szarsenki monitorface, aki itt éli ki ,hogy figyelnek rá...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
másik: nem fenyegetõzöm, viszont te flémelsz. mégis mit vársz? ja és nem lehetsz a barátunk. byebye
nagyon unalmas már szal támojogjatok szépen vissza oda
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
<#banplz>#banplz>
-tRs-Landor
"de remélem az egy hetes szüneted alatt felvilágosodsz."
"jelzem css tavaszi mérleg: cal gyõzelem, cb main második hely, és a válogatott top4 európában"-grat és akkor most lehetünk barátok?
el lehet velem vitázni értelmesen, de amilyen stílust egy két ember megenged magának, had ne kommentáljam...
de ha már ekkora májer vagy a szövegértésben kicsi csillag akkor ennnek tényleg ez volt a lényege "váltásba jönnek és osztják a semmit sokáig"?-
ugye mert a szemét geci bfes köcsögök mindig csak flémet keresik?
Én éppenséggel egy rohadt praktikeres kocsival szenvedtem, amikor ez a sok flame ment itt 😄
Vettünk egy ilyen légkondit, és kimentem hozni egy ilyen platós bevásárlókocsit, de mindnek szarok voltak az elsõ kerekei, mert nem forogtak körbe.
Amikor az 5. is szar volt, akkor rájöttem, hogy direkt olyan XD
Utána még fél óra volt, amíg sikerült bemenni vele a praktikerbe 😄
Minden szarnak nekimentem vele XD
Aztán odaszól az egyik ember, aki ott dolgozik: Uram! Húzza!
Ja, hogy húzni kell XD
olyan bant kellett volna adni neki ,hogy csak ne írhasson😄 ,de lássa, milyen szégyen
na megnéztem, ez a map neve, nézzétek már meg, sztem érdemes kipróbálni:
de_canal
kicsi, pörgõs, élvezetes mint a szûk nuni.
Végre valaki összefoglalta a lényeget röviden 😄
Ban elõtt és után sem fog változni a véleményem.
Remélem, azért álmotokban csak elgondolkodtok a továbbtanulásról, vagy arról, hogy miféle meberek vagytok és hogy mi célotok a világban.
Mert az itt nyújtott teljesítményetek alapján, még kukásnak sem alkalmaználak titeket.
Üdv, és kívánom, hogy a következõ életetetkeben normális embernek szülessetek, mert sok mindebõl kimaradtok.
ui.: Borg szarul végzed a minkádat.
Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!
Pár BF2-s szpemmer, aki folymatosan irogatja a fasságokat. A másik topikkal is mindig összehozzák, most megvan itt is.
Magyarázat nuku?
Szóval az idõk végezetéig itt hajtogatnád a hülyeségeidet, ha hagynánk. Én törölni fogok elõbb, aztán megint bannolni. Ha nincs más mód, hát legyen...
Bf2 topikban is van házigazda, töröltessétek vele ami nem tetszik. Ja, hogy nem csinálja meg, mert elege van a sok fasságból amit mûveltek ott, és már meg sem próbál rendet tenni? na ez már a ti gondotok.