Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cs 1.6oztam 1 évig, source-val 6 hónapot, de a bf2 a jobb nekem.

OrioN the S
"JÁTÉK" <#eljen> ott a pont

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
S:-u

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
😄D

OrioN the S
😄

idiótaság ide jönni és aztmondani ,hogy ez vagy az jobb mint a csé... mi ezzel játszunk ,azért valószínüleg mert rossz, és élvezhetetlen...
senki nem hiszi azt hogy ha átmegy valahova hõbörögni azzal megtéríthet bárkit is ... én speciel játszottam mindkettõvel ,mégis a csével tolom jóideje ,és ez nem véletlen
aki meg átmegy más topikjába és ott flémel az csak egy szarsenki monitorface, aki itt éli ki ,hogy figyelnek rá...
mNzJean
Igazából azt értétek el eddig ,hogy reggel óta azon vitatkoztok ,hogy melyik JÁTÉK a jobb.<#fejvakaras>Bár ahogy elnézem 3 ember van aki CS-s oldalról kiáll az igazatokért , a többiek valszin az értelmesebje nem folyik be egy meddõ vitába.Az meg ,hogy melyik csapat mit ért el , megit nem nagyon mérvadó , mert két külön kategóriáju játékról beszélünk , teljesen más egy bf2-es cb , vagy OC részvétel , mint a CS- ben ahol ha jól tudom kisebb csapatok is eredményesek tudnak lenni.azért azt is jó ha figyelembe veszitek ,hogy lassan mindkét game felejtõs lessz , szóval nem kell egyiket sem tûzzel vassal védeni.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

aztszórja a stár judit a pörköltre
5w0rdf15h
😄 egy vírus

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

mi az a bf2?

"emberek hulladékok vagyunk és szégyenek!szégyenek?valamit fel tudnak mutatni a parasztok hogy mit értek el cs-be?mi mit értünk el a bf-be?(gonydolva a magyar bf-es csapatokra)szvsz elég sok mindent!!!" olvass te ostobaság.

másik: nem fenyegetõzöm, viszont te flémelsz. mégis mit vársz? ja és nem lehetsz a barátunk. byebye

5w0rdf15h
jártok bf2 topicba??? el lett mondva ottis és ittis h kuss és elég dehát látszik megjött ismét a váltás és osztjátok a semmit sokáig
nagyon unalmas már szal támojogjatok szépen vissza oda

<#banplz>

-tRs-Landor

apukám fenyegetõzünk?😄
"de remélem az egy hetes szüneted alatt felvilágosodsz."
"jelzem css tavaszi mérleg: cal gyõzelem, cb main második hely, és a válogatott top4 európában"-grat és akkor most lehetünk barátok?

tehát ezek szerint van moderátorja? Borgon kivül szerintem más modi nem nagyon szokta osztani az észt meg a büntipontokat abban a topikban...ez a kör is bezárult.

rájöttem hogy dodó csak szépen tördeli a szövegét azért tûnik mindig olyan hosszúnak! 😊

kicsi csillag, bogaram? ennyire nem ismersz, szóval álj le. én vagyok az elõzmény, de nyílván ezt elfelejtetted. ahogyan arra sem emlékszel hogy normálisan írtam mindenre. de remélem az egy hetes szüneted alatt felvilágosodsz. sõt nem is érdekel, csak nyugodj le. képzeld el Zolly barátod tud rendes hangnemben beszélni, mivel már vagy 4-5 priviben eldumáltunk. ja és ha már itt vagy kíváncsi vagyok a bf mit ért el amire annyira de k*rv*ra el vagytok szálva. jelzem css tavaszi mérleg: cal gyõzelem, cb main második hely, és a válogatott top4 európában. ezt is csak ide írom, mert nem vagyok olyan kis - nem akarok felkiáltójelet kapni így képzelj ide olyat amit nem szégyelsz - mint te.

el lehet velem vitázni értelmesen, de amilyen stílust egy két ember megenged magának, had ne kommentáljam...

az az ottani modik hibája ,hogy nem dobták ki vegaszt😄, ownage
akkor te vagy az elõzményeket nem tudod vagy tényleg próblémáid vannak az említett dologgal?😊
de ha már ekkora májer vagy a szövegértésben kicsi csillag akkor ennnek tényleg ez volt a lényege "váltásba jönnek és osztják a semmit sokáig"?-
ugye mert a szemét geci bfes köcsögök mindig csak flémet keresik?

azt hittem érettségi követelmény a szövegértés

Kedves barátom azért ez nem teljesen igaz mert senki nem jött volna át ha azt az egy lófaszjóskát bannoltad volna aki bement a bf2 topikba osztani az igét a CSrõl...de látom egy kicsit mást értesz ennek a dolognak a lényegén.

de_season fent van a szerveren? jövõ hét cal fordulóban az lesz, elég sokan keresik akár kipróbálás céljából is. szerintem jó húzás lenne

Nem 😄
Én éppenséggel egy rohadt praktikeres kocsival szenvedtem, amikor ez a sok flame ment itt 😄
Vettünk egy ilyen légkondit, és kimentem hozni egy ilyen platós bevásárlókocsit, de mindnek szarok voltak az elsõ kerekei, mert nem forogtak körbe.

Amikor az 5. is szar volt, akkor rájöttem, hogy direkt olyan XD

Utána még fél óra volt, amíg sikerült bemenni vele a praktikerbe 😄
Minden szarnak nekimentem vele XD
Aztán odaszól az egyik ember, aki ott dolgozik: Uram! Húzza!
Ja, hogy húzni kell XD
eldöntöttem idén ,hogy nem hergelem magam a hulladék embereken<#hawaii>
olyan bant kellett volna adni neki ,hogy csak ne írhasson😄 ,de lássa, milyen szégyen
ez fájt, énis csodálkoztam h nem kommentelt. meg hogy tese. betegség?!

😄 lol
dodo mióta írhatja a kommentjét! <#gonosz1>
szartlapátol!
5w0rdf15h
<#eljen><#eljen>csak keményen

Valami képeket nyomass róla, mert fpsbananan is csak annyit látni, hogy vmi compound klón...
OrioN the S
<#gonosz1>

armageddon666
Ez kész amit itt mûveltek O.o

@

mennyi szar generálódott itt tegnap óta... :-/

na megnéztem, ez a map neve, nézzétek már meg, sztem érdemes kipróbálni:
de_canal

kicsi, pörgõs, élvezetes mint a szûk nuni.
"váltásba jönnek és osztják a semmit sokáig"

Végre valaki összefoglalta a lényeget röviden 😄
mi a tököm az a silkroad ami még ezt a fergeteges szájkaratét is felülmúlja kommentek számát tekintve?!

5w0rdf15h
az a baj h nem bírják felfogni 😊 váltásba jönnek és osztják a semmit sokáig

Na hát ennyit a válaszról. Köszönöm, ez megnyugtatott.
Ban elõtt és után sem fog változni a véleményem.

Remélem, azért álmotokban csak elgondolkodtok a továbbtanulásról, vagy arról, hogy miféle meberek vagytok és hogy mi célotok a világban.

Mert az itt nyújtott teljesítményetek alapján, még kukásnak sem alkalmaználak titeket.

Üdv, és kívánom, hogy a következõ életetetkeben normális embernek szülessetek, mert sok mindebõl kimaradtok.

ui.: Borg szarul végzed a minkádat.

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

Mozzanat
Igazábol nem érdekel nekünk a csé nekik a bf2 ennyi

De legalább mostmár tudjuk mi is, hogy mi kell egytopik toplista élére kerüléshez 😊
Pár BF2-s szpemmer, aki folymatosan irogatja a fasságokat. A másik topikkal is mindig összehozzák, most megvan itt is.
OrioN the S
^^

csak azt ne, a lélegbúváromnak nincs annyi idõpontja amennyi ezután a pádáván után ideális lenne. mert én egy balgombos tunker szar vagyok 😞

Volt is, van is nekik, sajátba is 😄 Nem véletlenül...
OrioN the S
Nyissak gumiba egy topikot ? 😄

5w0rdf15h
próbálnánk fórumozni de folyton áttéved 1-2 okostojás bf2ös

Várj Borg!

Magyarázat nuku?

Ja éretem, szal 3 hozzászólás az még nem flém. Ezt ti itt a beltenyészetben beszéltétek meg?

OrioN the S
Zso akcióra készül 😄 láttam 😄 Zso hagyd.. nincs értelme.

Egyértelmû, hogy meg sem próbálod felfogni mi a helyzet, csak ferdítesz tovább.

Szóval az idõk végezetéig itt hajtogatnád a hülyeségeidet, ha hagynánk. Én törölni fogok elõbb, aztán megint bannolni. Ha nincs más mód, hát legyen...

Bf2 topikban is van házigazda, töröltessétek vele ami nem tetszik. Ja, hogy nem csinálja meg, mert elege van a sok fasságból amit mûveltek ott, és már meg sem próbál rendet tenni? na ez már a ti gondotok.
Miért is? 2 mondatnál többel el tudod magyarázni, vagy az agyad kapacitása a bal egérgomb ösztönös, rángó mozgásánál kimerül?

amúgy már megint terelsz, mert arra nem tudsz reagálni amit írtam. ja talán azért mert igazam van?! akkor meg minek írsz? megvan - top1re akarja a topikot