Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
nem szar az.. csak nem értem miért nem hagyják már abba és megy mindenki a dolgára :\ így soha nem lesz vége...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

5w0rdf15h
a különbség az h mi soha nem beszélünk arról a szarról 😉

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

igen mert te ostoba 😊

Mérges vagy kicsirigó? 😊

Girls ,Footbol ,BRAZILIAN!!!

Miben nincs igazam? Fejtsd már ki légyszives, ne csak egy "odabaszok 1 vagyány hozzászólást" stílusban.

hülyegyerek befejeztem bfbe 3 komment után. olvasni ennyire nehéz? ostoba gc!

Az, hogy odajön valaki cs-rõl beszélni, egyértelmû, hogy el lesz küldve. Te is elküldöd - pl. engem is - a rákba, aki nem a témáról beszél.

Nem ment, hát osztották. Rockstar a Cs-sek védõszentje, vagy mi? És ha az is, neki van joga BF2 topikba cs-rõl beszélni?

Persze, mikor nincs igazad, akkor a legkönnyebb másra terelni. Megint.
Borg!

Itt rég nem ez a lényeg, hiába nem akarod - mert tudod te jól - megérteni.
A lényeg az egyenlõtlenség és az, hogy szóltak a BF2 topikba az elején Andrisnak , meg a másik csávónak, hogy fejezze be, nem érdekel senkit.

Nem fejezték be, viseljék a következményeket. De nem, nem hogy Õk kaptak volna büntetést, még a BF2-es topikból 3 ember ment pihenni.

Errõl mi a véleményed?

Szándékosan nem akarod érteni, vagy tényleg sík hülye vagy?
Fogd fel, hogy innen nem ment oda flamelni senki. Valaki xy mondott valamit a cs-rõl (nem ebbõl a topikból! vili?), ti a szokásos stílusban leböfögtétek, majd a saját magatok által generált flame közepedte már azt se tudjátok merre van elõre meg hátra. Innen senkinek nem volt köze a flamehez, max azért ment oda utólag Rockstar is, hogy helyesbítse a ti ökörségeiteket, de persze azt sem fogtátok fel. Na akkor ki ment hova osztani az észt? Ki van most is rossz topikban? Erre reagálj, ne folyton másfelé tereld a szót.
Mozzanat
mivan itt?

anyut akarom mert beoltott egy csúnya nagy kokszosbácsi :'(((((

és még a hszemet is kiütötte

Én nekem példáúl a CS:S ben a grafika nem teccik, meg az hogya a pályák nem valami nagyok, meg az emberek mozgása nem valami élethû. Igaz a fizika az ott van a toppon. Aki elõször játszik a BF2 vel az úgy érzi magát mintha tényleg egy sivatagi hábórú kellõs közepén lenne. Engem ez fogott meg.
Na sziasztok mentem vissza a BF2 topicba.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Sorry, nem volt szándékos a diplázás.

Ha ti itt a BF2-rõl beszéltek és idetolom az arcom elkezdem osztani az észt, majd ti szóltok, hogy szarunk rád, léc, de én csak osztom az igét, akkor flémelek. Ez történt a BF2 topikba is.

Hiába mondod el nekik sokadszor, nem értették eddig se.
5w0rdf15h
1. nem õ flémelt hanem tisztázta a dolgokat h a CS:Source nem egyenlõ 1.6-al
2. nem innen mentek oda flémelni hanem 1.6 topicból
3. téma lezárva visszahúzhattok bf2 topicba

Errõl beszéltem. Megmagyarázni, vagy esteleg leírni a gondolataitokat már megeröltetõ, sõt mi több, lehetettlen számotokra.

Amúgy buktad, mert szellemi munkát végzek, ami nem jelenti azt, hogy a fizikumomra nem figyeljek. Bár korlátoltságod miatt, eme összetett dolog megértését nem várom el.

OrioN the S
Ebben lehet egy páran egyetértünk. De ez van. Mindenki azzal játszik amivel szeretne és ami neki jobb idõtöltést nyújt.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Nem mondtam ,hogy privibe írt.

Abban viszont le a kalapom a cs elött hogy a kiadó még a mai napig supportolja a játékot rendesen, és elég jól fel lett építve a game.
De ha ezt is az EA adta volna ki, akkor nem lennétek itt ahol most. Szerintem. Ja és én szerintem csak emiadt és még amiadt ilyen nagy a cs mert ez volt szinta az elsõ Multiplayerre tervezet game.
BF2 forever <#worship>

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Ja értem. Szal nektek talpnyalóknak csak privit ír, nekünk meg ban.
Hát egyenlõségrõl itt nem igazán lehet beszélni.

szocprob

Ennek fuss neki mégegyszer, mert aluliskolázottságom miatt nem értem.

OrioN the S
Attól mhogy te nem láttad az nem jelenti azt ,hogy nem bíztatott minket nyugalomra.

elnézést kért és visszajött! mellesleg neki papírja van róla hogy õrült... 😊

hát ha ennyi idõsen csak ennyit tudsz visszaosztani hogy: "Tényleg ennyi agyad van?" akkor én meg aztmondom neked hogy ka te achilleus megagiga-high&pro. egyben biztos vagyok, nem szellemi munkát végzel fittember.

Azért azt mindenképpen megjegyzendõ, hogy Borg kolléga az itteni pajtásait még csak nyugalomra sem bíztatta. Sõt, a pártjukat fogta és velük vitázik olyan ügyben, amirõl Õ is tudja, hogy meddõ vita, sõt pártatlanságának sincs semmi nyoma.

OrioN the S
Miért mit csinálsz? 😊 Tudod mit? Folytassuk privibe!

OrioN the S
Ez egy jó ötlet és egyben megoldás is.

Hát igen. Sajnálatodra én jól nézek ki. Bár ez nem az én érdemem, de az, hogy a kondim is kiváló, az bizony a sajátságom. Szal jó lenne, ha megválogatnád a szavaid.

Fujiryu
Egyébként az okos enged, szamár szenved alapon, a BF2-esek visszamászhatnának a BF2 topikba, és Vegas is visszajöhetne ide és akkor mindenki happy lesz...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

jéka 😞
bgsz 😊

Tényleg ennyi agyad van? Ha te itt a szarról beszélsz, én sem jövök ide a fosról tárgyalni. Magánügy. Odamentél Cs-rõl pofázni, egy BF2 topikba.
Ennyi. Innentõl te flémeltél ott.

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

kaptam 3 privit miután kiírtam hogy nem fogom elolvasni.

ti fikáztátok a css-t, és lesz*rom hogy azt a bf2 topikba tettétek. de azt ki tudom olvasni a soraid közül hogy elismerted én nem flémeltem. a többiekhez SEMMI közünk. source <-> 1.6

Amúgy ennyi vagy. Ez jellemez ember.

Csak az az érdekes, hogy aki ide ír, az egybõl ban, de aki a BF2 topikba bele spamel, az vígan tengeti tovább nyomorult kis szaros életetét. Bár ezt már megszokhattuk volna és ugye ahogy a mondás is tartja:
"Boldogok a lelki szegények."

OrioN the S
Modival? Tõlem aztán bannolhatnak is az se érdekel...

OrioN the S
Te biztos szép vagy.. szarok rá milyen véleménnyel vagy rólam.. nem is ismerlek tehát leszarom. Régen voltam már ennyire ingerült a fórumon. De értsd meg.. vkik bemennek a bf2 topikba akik állítólag cs:s -ek. OK írjatok neki privit vagy oltsátok szét abba a topikba ,hogy nemkéne. De nem! Átjön a bf2 topikból pár madár ,hogy most aztán gecyjó lesz. OK. Aztán szóltak páran ,ha nem tetszik nem kell bejönni ,nem muszály ide írni. Mit csináltak? Folytatták. Szted ilyenkor mit kéne tenni? Te szardarab!

ui: Mert te vagy a szép!

5w0rdf15h
mi meg megkérnénk h húzzál innen

Akkor megkérnénk Borg kollégát, hogy fáradjon át a BF2 topikba és nézzem meg legyen szives, hogy Vegas kolléga miket írt oda.

Ti irjátok a fasságokat ide, õ meg oda. Mi a gond? Talán nem tetszik?
Szaladsz a "modihoz" vagy mi lesz? Ilyenkor bezzeg kéne?
mirõl beszélsz? azt se tudom hol van az a topik.....

Meddõ vita. Ez a sok surmó, csak a modival a hátamögött ekkora csávó.
Nézd meg pl. Orion képeit az SG tagoknál. :-D

lol, Mint egy szerencsételen szardarab...

Drága Borg! Azt persze lehet, hogy Vegas kolléga telebassza Cs-s képpel a BF2 topikot?

Andris: te is nagyon jól tudod, hogy BF2 topikba mentél cs-rõl dumálni, akkor mit magyarázol? Ide sem jött senki BF2-rõl pofázni.

Bezzeg értelmes, kerek mondatot egy sem tud lökni, csak a szerencsétlen kétszavas hozzászólásokat, amit itt tanult a lámák között. Saját gondolat nuku.

Tudom, hogy ez is törölve lesz, minta a többi hozzászólás, ami rávílágított a lényegre és választ nem tudtatok adni, csak annyit, hogy "bye"

akkor minek jössz ide? menjél szépen jáccani a kemény 64 férõhelyes szerveretekre ami állllllt. üresch. bgsz, jéka.

Azt írtok ki oda amit akartok. Hol érdekel az minket?
Fujiryu
Egyébkéntz nem lehetne kiírni, a BF2 topikba, hogy warezolásért büntetõpont jár mint ide?
Mert nem egy CS-s volt már ott sztem ilyen kérdéssel...
Mindenhol lehet normális embereket találni, de azért eddigi tapasztalataim alapján a CS-sek között elég sok a nyomorék és ha nem is a fórumon olyan nagyképüek mint a BF2-sök, akkor a játékban.Már meg sem tudom mondfani, hányszor anyázott be nekem magyar játékos csak azért mert én nem vagyok képes arra, hogy 5 percen keresztül 1 pontot bámuljak, és ezért vagyok low...Persze...Meg véletlenül belelövök a saját csapattársamba, egybõl anyáz visszalõ, hogy sebzõdjek már énis.Persze az nem zavarja, hogy õ jött be elém...Szóval azért sztem nem csak a BF2-söket kéne itt hibáztatni, mert minden ok nélkül nem jöttek volna át ide flémelni...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

akkor meg az a név nélküli kibanoltnak szólt. neked meg annyit hogy publikkockák vannak, de a warkocka az igazi

5w0rdf15h
😄 ügyes

Szal mondasz sokmindent, de mégsem szeretnél mondani semmit.
Akkor minek vagy itt?