Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szoval nem csak regisztrálgatott még anno, hanem ha valalki ellenszenves lett neki arról csinált egy reget, és megpróbálta lejáratni. (me0w-nak pl még a logoját is használta)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
jaja lopkodja ,játékban is szokása volt más nickjét használni...<#szomoru2>#szomoru2>
on
www.czekoart.hu
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Szánalmas topik elsõ hozzászólásban az összes addigi nickjével.
Egyébként õ annyira nyomorék, hogy még a BF2-sök is kiutálták.<#idiota>#idiota> (Ezzel nem a BF2söket minõsítem...)
a chat beszedet nem leht lejjebb tenni? mert most a képernyo kozepen van, nem teccik ot😊
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Mai napig elõkerülnek ... Tribes, OFP, ArmA, Lock On, IL2 ezek mind olyan dolgok amik az ecceri júzernek túl bonyolultak ... nem lesznek sosem olyanok mint a CSé vagy a BF ... Neked kellene legjobban tudni ezt ... A nép Máriózni akar ... és itt van nekik a Márió ... Ha Te a Márió mellett törsz pálcát akkor minek hozod fel a Tribest példaként???
Na befejeztem ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
De egy kis kiigazítás: ET qrvára nem bf klón ... Amiben hasonlítanak .. team alapú netes játék, amiben vannak jármûvek ...
Akinek a BF2 nehéz, az bele se kezdjen az etqw-be ... Az asszi az szar kvékes fos, viszont míg a BF az pont alapú, foglalgatós, addig az ET az mission alapú game, így aki nem nagy kvékasszi király, az a misiionokkal tud magának XP-t szerezni, és így a rambók alé tud kerülni a ranglistában ... Mindkét csapatnak van egy fõ feladata, amelyet a másiknak meg kell akadályozni, de ezeken belül több részre fel vannak bontva + van itt is foglalgatós rész ... összetett és fasza 😊
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Na, xal a nagy flémelés közepette feltettem egy pár kérdést....
"Am, volt "pár" bug, pl hitbox (toom nézzek utánna), de ezek ki lettek már javítva???
Meg volt olyan, hogy néha-néha átesett az ember a falon??Ezzel mi van?
A cs:s ugye jóval sz@rabbul fut vista alatt?
"
Kaphatok választ???
<A=">A" rák="rák" a="a" sok="sok" elvakult="elvakult" flémerbe="flémerbe</span>">
...
amúgy én az enemy territory : quake wars ra leszek kivi most, ugye battlefield klón, quake világ😊...jóság lehet
Elmondom neked újra (és utoljára): a topikotoknak van házigazdája, aki tud törölni. Ha netán ezt már rég feladta a sok spam meg fasság miatt amit ott mûveltek, az csak a ti hibátok.
Mindenesetre a figyelmeztetés már többször is megvolt, szal akár flamelni, akár a semmirõl tovább "érvelni" jön ide valaki, mostmár ki fogom rakni egy hétre szintén. Semmi kedvem ehhez a szélmalomharchoz, hisz nektek bármit mondhat az ember, mintha a falnak beszélnénk...