Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
Szánalmas vagy jancsika 😊

Janek blog xDDD
Guer
jómóka volt az 😊
nemrossz gém az csak más mint a css...

Te kis seggnyaló geci

Nem kéne hazudni. Nem használtam a logóját, és nem járattam le a nevét... Meg aztán sehol se volt leírva hogy csak õ lehet meow... Ennyi erõvel basszon le mindenkit, akinek a neme meow...

HunnernesKonge
Van egy igazi me0w, meg õ.
Szoval nem csak regisztrálgatott még anno, hanem ha valalki ellenszenves lett neki arról csinált egy reget, és megpróbálta lejáratni. (me0w-nak pl még a logoját is használta)

OrioN the S
😄 Te még emlékszel ilyenekre? 😄 Nekem az egyik emlékezetes dolog amikor 5-en voltunk a bf2 szerveren és azzal szórakoztunk ki tud több embert újraéleszteni 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Szeretsz kiállni mögé, és mikor viszi a csapattárs felrobbantani c4-el, mi? 😄DD
OrioN the S
hmm.. leszedem mán ezt a bf2-t ismét.. helikopterrel lehet ökörködni jókat

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Kovács legény
off
jaja lopkodja ,játékban is szokása volt más nickjét használni...<#szomoru2>
on

www.czekoart.hu

OrioN the S
tehetséges

lopkodja a neveket

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

5w0rdf15h
MeoW is az alrege?? <#gonosz3> kár pedig azt hittem jóarc

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ha nem dinamikus az IP-d öcsisajt akkor regelhetsz akárhányszor. remélem nem az :/

5w0rdf15h
azigen szép gyerek lehet

HunnernesKonge
Szerintem bõven elég neki annyit bannolni ahánnyal ide beirsz. Ettõl is elköszönhetsz ^^
Ez csak a nickjeim fele. A többid dierkt le se írtam, ilyen alkalmakra jó az.

Borg belehal mire bannolja az 50 nickemet sg-n...

képzeletbeli barátai is kiközösítették!!!!444444
HunnernesKonge
j4n3k-et úgyis látjátok még itt. Van vagy 100 nickje.
Szánalmas topik elsõ hozzászólásban az összes addigi nickjével.

Egyébként õ annyira nyomorék, hogy még a BF2-sök is kiutálták.<#idiota> (Ezzel nem a BF2söket minõsítem...)
Ádám abbahagyhatnád ám te is...

megölte nightmare diablot?! O.o
dehogyis õ már lordj4n3k lett :Ccc

ön a leggyengébb láncszem : zsiszlát!
<#levele><#bdead>

Még mindég toljátok ezt a szarhalmot?

Solid Snake
<#nevetes1>
Szega87
miért ki az? 😉

nem =(

csáó!
a chat beszedet nem leht lejjebb tenni? mert most a képernyo kozepen van, nem teccik ot😊
5w0rdf15h
<#vigyor1>

nincs házigazda? Bondot akarjuk! 😄

Zsoltika 007
Most hogy végigmentem a termésen, letérdeltem és megcsókoltam a padlót hogy nem én vagyok már a házigazda. <#vigyor>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Guer
nahát mindig kimaradok a jóból....<#hehe>

vegicsek
Elõször azt hittem valami verseny van vagy valami, de aztán rájötem, hogy ez itt az SG, és sok hsz. csak flémmel születhet.<#vigyor0>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

HunnernesKonge
xD
kijött a cs2

scorpeeon
Történt vmi nagyobb dolog, hogy elsõ ez a topic?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

armageddon666
Nabazz "Ja, hogy húzni kell XD"

majdnem leköptem a monitort XD <épp ivott>

@

Szega87
Értelmetlen dolgokról vitáztok , aki BF ezni akar az menjen BF ezni és hagyjon minket CSS-zni. Örüljetek neki hogy van mibõl válogatni

DummyBoy
Végszóként megjegyzem, hogy az ET és a BF is ilyen ... 😊

Mai napig elõkerülnek ... Tribes, OFP, ArmA, Lock On, IL2 ezek mind olyan dolgok amik az ecceri júzernek túl bonyolultak ... nem lesznek sosem olyanok mint a CSé vagy a BF ... Neked kellene legjobban tudni ezt ... A nép Máriózni akar ... és itt van nekik a Márió ... Ha Te a Márió mellett törsz pálcát akkor minek hozod fel a Tribest példaként???

Na befejeztem ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Vengeance egy szar, UT klón volt, teljesen elmentek vele más irányba. De már a T2 sem volt az igazi. A T1 viszont a mai napig elõkerül, és rengetegen tolják. 98-óta. Melyik játékról is lehet még ezt elmondani? Jah, a CSrõl 😄 Mikvannak...
DummyBoy
Nos, lehet én a Vengeance-t próbáltam ... jó volt, csak nem volt hozzá elég ember ... De most hogy emlited, megnézem agy 1-et ...

A tribes-ben meg az összes fajta játék rendszer megvolt 98-ban, amit most az ET, meg a BF, meg a többi játékos spanyolviasznak hisz... szal ezzel le is zárhatjuk a témát itt.
DummyBoy
etqw nem szar!!!!! Nemá a végén még kvékes flém lesz a bf és csés birgád között a csé topikban ...

De egy kis kiigazítás: ET qrvára nem bf klón ... Amiben hasonlítanak .. team alapú netes játék, amiben vannak jármûvek ...

Akinek a BF2 nehéz, az bele se kezdjen az etqw-be ... Az asszi az szar kvékes fos, viszont míg a BF az pont alapú, foglalgatós, addig az ET az mission alapú game, így aki nem nagy kvékasszi király, az a misiionokkal tud magának XP-t szerezni, és így a rambók alé tud kerülni a ranglistában ... Mindkét csapatnak van egy fõ feladata, amelyet a másiknak meg kell akadályozni, de ezeken belül több részre fel vannak bontva + van itt is foglalgatós rész ... összetett és fasza 😊

Fujiryu
etqw egy nagy szar...Kipróbáltam és nem nagyon tetszett...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

LEHETNE CSÉ RÕL BESZÉLGETNI?!!!!!
Na, xal a nagy flémelés közepette feltettem egy pár kérdést....

"Am, volt "pár" bug, pl hitbox (toom nézzek utánna), de ezek ki lettek már javítva???
Meg volt olyan, hogy néha-néha átesett az ember a falon??Ezzel mi van?
A cs:s ugye jóval sz@rabbul fut vista alatt?
"
Kaphatok választ???

<A=">A" rák="rák" a="a" sok="sok" elvakult="elvakult" flémerbe="flémerbe</span>">

Mozzanat
ez tetszet

Mozzanat
még ennyi szart

azért én nem írnám le egyiket se ... 1.6 is még mindig óriási közönséget vonz , q3 is... és bár a versenyek térnek át az újabb generációkra, biztos lesz közönsége a korábbiaknak is ...retro fíling😊

...
amúgy én az enemy territory : quake wars ra leszek kivi most, ugye battlefield klón, quake világ😊...jóság lehet
Elég érdekes a felfogásod a dolgokról. Ha a moderátor nem megy bannolni az ellenségeiteket, akkor átmész más topikba flamelni? Megint kitûnõ logikával "érvelsz".
Elmondom neked újra (és utoljára): a topikotoknak van házigazdája, aki tud törölni. Ha netán ezt már rég feladta a sok spam meg fasság miatt amit ott mûveltek, az csak a ti hibátok.
Mindenesetre a figyelmeztetés már többször is megvolt, szal akár flamelni, akár a semmirõl tovább "érvelni" jön ide valaki, mostmár ki fogom rakni egy hétre szintén. Semmi kedvem ehhez a szélmalomharchoz, hisz nektek bármit mondhat az ember, mintha a falnak beszélnénk...