Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HyperGames
Egy 5 perces ban miatt cikket írni, pff<#idiota>

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Fujiryu
Közel van a BF2 topik...Csak egy szavatokba kerül és jönnek<#vigyor5><#hehe>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

CheAteR88
nemkell htx

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

cs2hu-rol ne hozunk át néhány flémert ? 😄

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

"ráindítani"
Te valami robbantási szakértõ vagy? 😄

Azok szokták ezt mondani 😄

"Röviden az épület be volt töltve, a terület ki volt ürítve, már rég kifelé tartottunk, és én véletlenül ráindítottam a hálózatra, még idõ elõtt"
CheAteR88
énvoltam
és mi után montam?
pls aztis részletezd

HTX

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Mit hallgattál meg tegnap?
armageddon666
Na ez érdekes mert éppen tegnap hallgattam meg. Ki is léptem a serverrõl.
Most vagy te tévedsz, vagy valaki gyüjti a pénzt csak neked nem szóltak. 😄

GaBenc (reformot az adminoknak) 😄

@

cfg-zni csak ésszel, plusz nem is nagyon érdemes. max célkereszt, netbeállítások, cl_res, meg egy két fegyvervásárló bind.

Olyanok nem, viszont ha valami a cfg-be akar nyúlni, akkor lehet hogy kihal a css-d.
Rockstar ha irásvédetté teszem cfg-m akkor nem jonnek elo olyan gondok, hogy pl demo nézzés utén elállitodik név,irányitás,stb ?

Nálunk speciel nincs ilyen, hogy fizetek érte tehát azt csinálok amit akarok.
Az SG-n mindenki tudja, hogy megvonom tõle az adminjogot, ha ökörséget csinál. Volt is már példa rá.
armageddon666
Nem csak vicces, de tanulságos is. Itt tartunk az adminkodásal. Kivesztek a régi adminok, most az a szlogen "Fizetek érte, azt csinálok amit akarok!"

24 órás korlát...GaBenc vagyok. 😄

@

Ha bentvan a -dxlevel akármi kapcsoló az indításhoz, az egyenlõ az összes grafikai beállítás resetelésével.
Ezt a parancsot csak egyszer kell berakni, és ráindítani, másodikra már ki kell venni, mert úgyis megjegyzi.
akkor vakondnak lehet igaza, szerintem is a dx-el van a bibi

otto13
Hi!
1x régen a DX level(elállitottam _😄X7-8) amivel kisérleteztem ,,nekem akkor tette alap beállításra minden inditásnál.

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Randelz
Nálam ez nemvállt be.

beállítod, majd alt+tab és írásvédetté teszed a cfg-t. sztem ez a legegyszerûbb módja

Randelz
Nekem azért kell mert bármit változatok a játékon pl:gombok,grafika. a A játék újraindítása után mindig az alapbeállításra rakja. Azt mondták nekem hogy config hiba ezért gondoltam hogy ha letoltok egy config.cfg-t akkor az megolja a problémát.

5w0rdf15h
😄DDDddd és mennyire az egy ilyen faszságér cikket írni....érdekes ember lehet ha ennyire unatkozik

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

a netre vonatkozó parancsok egy része már nem is jó, és mindegyik tiszta

cs2hu-n az adminkodásról van szó, vicces végigolvasni

Ezek a cfg-amit belinkeltél ugye nem csak haxos cfg-k?
Mert akkor kipróbálok egy párat.
INNEN, de egyrészt régiek, másrészt nem a config teszi a mestert (kivéve a haxos és egyéb cfg-k)

Szega87
teh internet

Randelz
helo. Honnan lehet letolteni config fileokat?

CheAteR88
<#ejnye1>

CheAteR88
mostani?

Fujiryu
Photoshop<#hehe>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

csak a GG <#nevetes1>

Mozzanat
de yacer<#vigyor1>

ui.: gondolom senki se fogja tudni ebbõl :S 😞(..
kéne 1 jack kimenet az agyamból... 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

pici off:

. Sziasztok..
régen láttam egy dell processzort bemutató videót,.. CS:S-el mutatták be.. és alatta szólt egy ilyen szám:

wuuuu-huu....(gitárszóló).. woooohooo ... ... .. head shoot...(vékony hanggal énekli a csávó..

Ha valaki tudja a szám címét.. lécci szóljon.. nagyon tetszxik az a szám, de se a számot, se a videót nem találom..1 órás keresés után se :S.. pl help.. elõre is thx

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Kösz, asszem ez vmi windows szarság lesz.
Kösz még1szer
Senkkik
talán más a neted? (vagy régi a windows, másik driver esetleg?)

HyperGames
Nektek melyik a kedvenc pályátok?

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Üdv mindenkinek!
Olyan problémám lenne hogy van egy egész jó gépem(most nem írom le, nem ez a lényeg) az ajánlott grafikai beállítások az mindenhol a high vagy a full ami van de még low graphicon is szaggatok <#falbav><#szomoru1>Havernak ugyna ilyen gépe és nála fullon fut gyönyörû szépen!PLS help
eléggé láma vok a gépekhez😊
Na.
A 8 bit az RGB Channelenként értendõ.
Tehát igazából vagy 24 bites, vagy pedig 32 bites, ami tartalmaz egy 8 bites transparency channelt is.
Tehát 32 bitesként kell menteni, és akkor elméletileg megmarad az átlátszóság, de van valahol a neten egy tutorial is átlátszó spray készítéséhez.
Sajnos minimum a 16 bit<#szomoru1>

Ez max azt oldotta volna meg, hogy tobbet nem irja ki a "Platform Error: module failed to initialize", de ettol meg nem lett volna magyar a Day of Defeat Source-t! Mindegy, megcsinaltam es mostmar jo!
armageddon666
Photoshop? huhh ezzel szarakodtam mindig -.- mikor mented kérdezi hány bites legyen... nembiztos de asszem 8bittel nekem megy jól transparenttel

@

Mert én csak egy háttérszín nélküli feliratra gondoltam, de a FAQ-ban leírt módon (TGA-ba mentés) nem megy mert ad neki egy fehér hátteret és .PNG kiterjesztésen kívül semelyik sem támogatja a háttér nélküli képet (JPG, GIF, BMP). HELP PLS!

Hogy tudok a csapatomnak logot csinálni? Tudjátok az a spray-es.

Promi
Ez akkor is jobb.😊))
Idéznék a Half-Life 2 Episode 1 FAQ-ból:
"Indításkor ezt a hibaüzenetet kapom: Error: module failed to initialize

Töröld a magyarosítást, ez általában megoldja"
Hello!

Magyarositottam a Steam-t, meg a Day of Defeat Source-t es amikor elinditom a Day of Defeat Source-t, akkor a menu elott kilep es ezt irja "Platform Error: module failed to initialize"! Help!
armageddon666
az elégnagy O.o

@

Tudtam, hogy befogod rakni ! <#taps>

igen

szerintem 1hp, ha van kevlarod akkor csak abból -1. de lehet tévedek