Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mert haxolsz... szerintem

rossz szerverre próbálsz belépni
DIK a csoki

quad
hi , eleg regota nem cseztem. Most probaltam belepni egyik szerverre de allandoan reconnectel miutan benyomtam az autoassign-ot.

sos.help. 😊

OrioN the S
bazeg 😄 most esik le.. D:d.dd. na jó alszok...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
akkor fáradt vagyok...

És ,ha midnen nap jól veretem? akkor se? 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

SCITEK
Nem igy van.

Õfelségének mi nem érthetõ ?

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

OrioN the S
Most nem vágom... ha esetleg jól játszok ,jó napom van károly k/d-m akkor vissza kell venni ,hogy a többieknek jó legyen ? :S lol Mondjátok azt ,hogy nem így van D:

Szega87
amúgy meg olyan szintû láma mostanában a közönség ,hogy nem nehéz hihetetlen rankokat lõni... sokszor elis megy a kedvem ha ezekkel kerülök egy csapatba mert csak az nem lõ hátba aki nem is akar
<#schmoll2>
Szega87
helyesen cselekedtél, GJ <#eljen>

GaBenc
Ne hid, hogy utálják.
Akiket felsoroltunk..ha valakit kihagytunk bocsika, csak balhéból kapják a csalikozást. Remélem.
Zoli, téged nem az awp miatt utálak....csak ugy alapból. <#szeret>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

urbijoe
nemsokára felmegyek és lelövöm Portalt ,jössz?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Lompi73
Nem voltam (tök ideg) hisz egy csapatban voltunk.
De igaz kidobtam a magas K/D arány miatt (32/4)
természetesen elöbb megkértem õt is és Walking-ot is, hogy passzítsák a szabályzathoz. W-nek sikerült.

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

Portalról annyit hogy elég régen játszik (fõleg 1.6) és hogyismondjam, ott nem a lowok között nyomja 😊 bár tény hogy gyanúsan jó a nete néha, de kinek nem.

Én 1 hónapja dobtam ki egyszer, igaz akkor engem annyira nem zavart, viszont a többieket annyira, hogy szinte már spammeltek a voteban-al, és nekiálltak minket szidni, hogy csak bírósági ítélet után vagyunk hajlandóak bárkit is kivágni.
Na akkor mondom elég, csináltam egy ma_votequestiont a banról, sok igen, 1 nem, úgyhogy adtam neki egy 1 órás bant.
urbijoe
tegnap Lompi simán kidobta mikor már tök ideg lett töle <#zavart1>

Errõl kár is vitatkozni, hogy cheatel e vagy sem, mert valszeg úgysem bizonyítható.
Viszont ha a szerver többsége bannolni akarja õt, akkor ez mindegy is.
Szega87
én nem tenném tûzbe érte a kezem de el sem ítélném <#ticking>

akinek van bizonyítéka mutassa be vagy hallgasson amig nincs <#oooo>

Mozzanat
szerintem meg csitel ,de nem mindig . Volt már cbble amikor 40-0 statja volt ful szervernél,nem birt beleszaladni fél orán keresztul egy véletlen fragba sem hagyukmár.

Ez szép meg jó, de ha nem lenne letiltva admin jelenlétében a voteban, akkor már rég banon lenne, a közakarat szerint.
CheAteR88
portal nem csitel mert ha én letudom lõni akkor bárki
vannak jo pilanatai(kinek nincsenek) szerintem ezt a témát lehetne hanyagolni

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

ennek a mondatnak nincs értelme
Teljes mértékben tisztábban vagyok azzal, hogy az SG egy fun szerver és jogosan katam "figyelmeztetést", hogy vigyázak K/D rationomra. Portalt meg leszrom ugyse tudok ellene mit tenni csak a gép elott orjongeni.

szoktam nézni player listet, de abból se mindig egyértelmû.
friendsnél még meg lehet nézni, de nem mindenki a barátom 😊

természetesen tudok játszani anélkül is hogy tudnám kivel állok szemben. de ökörködni jobb szeretek olyanokkal akikrõl tudom hogy kicsodák.

Portál banját tegnap is megszavazták, 2x is 😊 Mondjuk nem raktam ki, de kurvaérdekeseket lõ sokszor. 5 irányból mennek rá, lõnek rá, de õ mind az 5-öt egymás után egy-egy fejessel leszedi hááát... de hogy 100hp-vel sétál tovább - no comment.
Persze a prauk védik, hogy csak tud, de a többség akkor is utálja.
Szega87
lenyitod a player listet és úgyanott vagy! esetleg meg is kérdezheted hogy ki az illetõ ha minden kötél szakad és nem tudsz játszani anélkül hogy tudnád kivel állsz szemben

OrioN the S
mindenki sztár

Multkor megint megkaptam a szidást SG-n. Ugyhogy most egy kicsit hanyagolom meg (melo) ugyhogy 1 haxorral kevesebb <#nevetes1>
u.i.: Csallo keresémámeg!

LoL

Én akkor szoktam awp-zni, ha az ellenfél elhagy nekem egyet 😊 Tegnap is killeltem vele 5-öt egy roundban westwoodon 😊
amúgy szerintem AWP nem való a fun szerverünkre... ezé nemszeret Gabenc😛, de nem is ez..hanem kénytelen vagyok awp ellen venni magozot me nyomorognak sokan vele..nemkell és kész, sztem szavazzuk meg
ezt részemrõl biztosan cáfolom, mert walkinggel igen gyakran szembe szoktam találkozni a rush hadjáratok közepette. annyiban tényleg van némi hasonlóság, hogy õ is valami hasonló speedet szerezhetett be.

ha nem is belépéskor, de mondjuk egy parancsra én hasznosnak tartanám.
annyira nem ismerem az álneveket és sokszor nyomoznom kell hogy pl ki köszön.

ja
urbijoe
Borg.
még mindig xp-s driver-el játszol vistán?

köszi (neked is punk (kabe)) 😉
CheAteR88
walkingot személyesen ismerem és elmondhatom róla hogy õ nem csítel...-.-
😄DDDD
csak KOCKA-.-😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

armageddon666
Lol ... kemény hogy egyszerre 2 emberrel tolja 2 külön csapatban XD vagy a mai aimbottal már fut is a playa? XD csak mert soxxor van fenn portal meg walking egyszerre 😛

@

Szerintem walking, punkzoli, meg portal ugyanaz. De még gondolkodok rajta, hogy serte is 😄
GaBenc
Azért a szovjetet ne felejtsétek ki a mix csapatból. <#smile> Ha már az álneves csaliknál tartunk.<#eplus2>
Én mindegyiket csipázom...na jó Zolit nem annyira. De öt ki szereti?<#papakacsint>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

múltkor majdnem sikerült egy mixbe összerakni õket, de valamelyikük miatt meghiúsult 😄D

megtudnánk hogy a másik neve portal 😊
5w0rdf15h
õ a zélien <#bohoc>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

OrioN the S
nem ,mert Zoli kapcsolatba van a zidegenekkel <#idiota>

Szega87
felesleges

Szega87
az idegenek ugyanugy leszarják mint a nem idegenek

Ja úgy igen, közûlünk sokan tudják, de az idegenebbek nem igazán.