Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Éntõlem mehet, nem szoktam álnevezni 😄
Viszont én kérnék egy olyat, hogy valami olyat tegyél a szerverre, amivel az adminok meg tudják nézni, hogy ki melyik országból jött. Tudom, hogy kiírja belépéskor a szerver, de jó lenne, ha bármikor meg tudnánk nézni, ugyanis sokszor jó lett volna tudnom, hogy egy valaki csak süket(nem néz a chatre), vagy nem tud magyarul. Az IP címeket meg tudom nézni, de csak a Chello IP tartományát tudom fejbõl, a többi magyar IP tartomány nem.
Mivel fent van a countryfilter, így gondolom nem lenne nehéz megoldani. Lehet van is valami parancs, csak nem tudok róla.
meg olyan is :áll a kezdön a T oda megyünk 4-en hi neki + M4 ami belefér
csupa vér és persze 100 hp ja és legyilkolt minket.hehe ilyen a css.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
PL pár napja gambarun a pisztolykörben 6 ct-t szedtem le vele, közbe meg a bombát is leraktam 😄
Burst fire módban simán szokta adni most a 102 in 2 fejeseket.
Az AK-47 az egy érdekes fegyver. Egy lövéssel írtó pontos. Aztán 3 lövésig csak felfelé húz el, utána meg már megy össze-vissza, 10 méterrõl képes fél métert szórni. Ami még érdekes, hogy a célkeresztet is felrántja kicsit, de igazából a golyók folyamatos lövésnél jóval a célkereszt fölé lövõdnek.
<#zavart2>#zavart2> <#vigyor>#vigyor>
- Alfred"
Már csinálják, nem kell fosni.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Mert jelenleg az adminok szemein kívül semmilyen anticheat nincs a szerveren...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Btw, míg linux szerverbõl 10000-ret érint (európában), addig win-bõl kb 150 insecure van csak. Szal úgytûnik megint egy linuxos fasság...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB
Egy hatalmas problémám van, légyszi segítsetek megoldani.
Mindenekelõtt mondom, h a win és a cs is frissen van telepítve.(a cs negyedszerre)
A probléma a következõ.
A buy menüben megveszem a csuzlikat és az egyéb cuccokat, és szeretném elmenteni favoritba, hogy ne kelljen mindig újra megvenni.(gondolom mint mindenki)
Namost a buy menüben a save gombra kattintva
nem történik semmi, nem menti el, csak simán kilép a menübõl.
A consoleban a következõ hibaüzenet jelenik meg:
Ha nem olvasható: "FCVAR_CLIENTCMD_CAN_EXECUTE prevented running command: cl_buy_favorite_set"
Látott már vki ilyet?
Mi lehet a gond??
próbálkoztam azzal is, h megveszek mindent, a consoleba beírom h cl_buy_favorite_set <1...4> és akkor elmenti ugyan az összeállítást, de a köv pályán visszaáll defaultra.
Vki vmi megoldás?
reinst volt már háromszor...
ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB
SERVER, FAVORITES, ADD A SERVER,87.229.26.68:27015, és már az SG servere meg is van....más meg ugysem kell. <#szeret>#szeret>
Ja, Borg, nincs VAC a serveren. Esetleg ha lehetne csinálni valamit.
Servers, internet (remélhetöleg a szürök nincsenek állitva), itt nyomd a stop refresh és mégegyszer refresh all. Nálam ez szokot gond lenni. Elsõre nem lát servert.
ne haragudj pontosan a supor részen mit kell megnyitnom, mert a keresõbe beírtam : internet connectiont és kidobott eg csomó progit
kb 80 ezer szervert kéne látnod