Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OrioN the S
nélküled is tudjuk <#whatever>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Csak azért mondod, hogy felesleges, mert így nélkülem is tudná mindenki az összes álneved 😄
Van ilyen funkcio a countryfilterben (egy konzol parancs) de nem mûködik. Nemtom mér, de nemtom megjavítani.
felesleges, leszarom mi volt más neve...ez dodo szkript lenne😄
😊
Éntõlem mehet, nem szoktam álnevezni 😄

Viszont én kérnék egy olyat, hogy valami olyat tegyél a szerverre, amivel az adminok meg tudják nézni, hogy ki melyik országból jött. Tudom, hogy kiírja belépéskor a szerver, de jó lenne, ha bármikor meg tudnánk nézni, ugyanis sokszor jó lett volna tudnom, hogy egy valaki csak süket(nem néz a chatre), vagy nem tud magyarul. Az IP címeket meg tudom nézni, de csak a Chello IP tartományát tudom fejbõl, a többi magyar IP tartomány nem.
Mivel fent van a countryfilter, így gondolom nem lenne nehéz megoldani. Lehet van is valami parancs, csak nem tudok róla.
Szerintetek tegyünk olyan scriptet a szerverre, ami belépéskor kilistázza a userrõl, hogy mi volt a legutóbbi 10 nicke?😊
otto13
ugyan má,,😄 számtalanszor találkoztam azzal,hogy glock 1 találatbol (100/100)-at mellre lesebzi 140-150-re.igaz német + anglis szrveren.
meg olyan is :áll a kezdön a T oda megyünk 4-en hi neki + M4 ami belefér
csupa vér és persze 100 hp ja és legyilkolt minket.hehe ilyen a css.

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

Most nagyon jó lett a glock, én is olyan fejeseket adtam vele, hogy alig hittem el.
PL pár napja gambarun a pisztolykörben 6 ct-t szedtem le vele, közbe meg a bombát is leraktam 😄
Burst fire módban simán szokta adni most a 102 in 2 fejeseket.

Az AK-47 az egy érdekes fegyver. Egy lövéssel írtó pontos. Aztán 3 lövésig csak felfelé húz el, utána meg már megy össze-vissza, 10 méterrõl képes fél métert szórni. Ami még érdekes, hogy a célkeresztet is felrántja kicsit, de igazából a golyók folyamatos lövésnél jóval a célkereszt fölé lövõdnek.
attól függ milyen messzirõl. be lehet gyakorolni a közelrõl folyamatosan fejes osztogatást. 1 burst lövés 1 ember. amíg ezzel próbálkoztam elég gyarkan eljutottam 3-4 emberig. most egyet se tudok lelõni 😊

Az igaz, de annak nem nagy a valószínûsége hogy mind a 3 fejbe megy. Meg ha még fejbe is megy akkor is én miért nem tudom kinyírni Kalasha-al 6 golyóval?
burst módban 3 golóval ki lehet

Mármint egy 9mm es golyó. A Source fizikája szzerint lehetetlen megölni egy embert egy 9 milkós golyóval de neki lehet LOL
Glockkal érdekes lehetett, ha egy lövéssel kinyírt, mert még helmet nélküli fejre sem sebez 100-at egy golyó.
Megyek nagyban AK-val oszt rá kell lõnöm a fejére 6 ot 7.62-es caliberrel LOL. Õ meg egy Glock al egy lövésbõl kinyír LOL
Honnan tudhatom valakirõl hogy csítel? Csak mert már nekem is elegem van ezekbõl a -bõl
f10
Szega87
steam-re jobbklikk friends re klikk és add friends és beírod vagy a regelt e mail címet vagy a user nevét a haverodnak. De ha in game vagytok egy serveren rákattintasz a player listre és kikeresed és a neve ha kivan jelölve add to friends

egy ismerõsöm kérdezi, hogy hogy lehet felvenni valakit a friens-be.
<#zavart2> <#vigyor>
"I can reproduce the problem here (the "netconnectionbuffer.cpp (241) : Assertion Failed: cubReadRemaining == 0" message and then being disconnected from Steam3), we are looking into it.

- Alfred"

Már csinálják, nem kell fosni.
Lompi73
JAH, speedhack-el a csávó
😊

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

5w0rdf15h
jah tied a legjobb rássolás powa 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

bertino
<#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

a játékosok 90%-a csítel, ebbõl induljunk ki. aki béna az nem a csít hiánya miatt van, hanem béna csítet töltött le.

Hát lesz is cheater bõven, hidd el.
Mert jelenleg az adminok szemein kívül semmilyen anticheat nincs a szerveren...
Az ikon 1 éve nincs ott semmilyen szervernél, legalábbis az ingame szerverkeresõben. A kinti steamesben ott van.
Inkább azt figyeljétek mindenki milyen vérszemet kap, egybõl cheatert kiabálnak majd az összes ismeretlen nevûre 😊
armageddon666
Rajzoljunk oda 1t ¬¬

@

Akit érdekel úgyis tudja, hisz nincs ott az ikon a szerver mellett.
OrioN the S
:d fasza

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

GaBenc
Gyere fel a servere, meglátod.<#hamm> Van sok új ember akik nagyon prauk. <#violent>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Mennyire terjedt el a hír, hogy nincs VAC?
Jabocs, akkor csak a prau szervereken van 😄

Btw, míg linux szerverbõl 10000-ret érint (európában), addig win-bõl kb 150 insecure van csak. Szal úgytûnik megint egy linuxos fasság...
speciel mi szerverünkön is van ,de ujra lett vagy indítva 3szor tegnap óta😄 zblock meg egyéb frisítés miatt
Igy van, szombat reggel óta a VAC down, kb a szerverek 90%-a nem éri el, a maradék 10-en meg azért jelzi securednek, mert nem indították újra õket azóta 😊
nincs ja pár napja szinte sehol... valszeg frissítik😄 remélem frissítik!
Szega87
tévedés, hisz pár napja nincs

5w0rdf15h
mindig van max nem írja ki

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Senkkik
mintha szokott volna lenni.. én ugy emlékszem.. habár nem biztos hogy jól 😄

GaBenc
Emberek, a serveren (SG) sosem volt VAC vagy csak most nincs?

otto13
Oda kéne menni és jól elverni öket<#boxer><#boxer>(valve)

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

A legújabb update bugja.
mi?

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB

l2p

sziasztok!
Egy hatalmas problémám van, légyszi segítsetek megoldani.
Mindenekelõtt mondom, h a win és a cs is frissen van telepítve.(a cs negyedszerre)
A probléma a következõ.
A buy menüben megveszem a csuzlikat és az egyéb cuccokat, és szeretném elmenteni favoritba, hogy ne kelljen mindig újra megvenni.(gondolom mint mindenki)
Namost a buy menüben a save gombra kattintva

nem történik semmi, nem menti el, csak simán kilép a menübõl.
A consoleban a következõ hibaüzenet jelenik meg:

Ha nem olvasható: "FCVAR_CLIENTCMD_CAN_EXECUTE prevented running command: cl_buy_favorite_set"
Látott már vki ilyet?
Mi lehet a gond??
próbálkoztam azzal is, h megveszek mindent, a consoleba beírom h cl_buy_favorite_set <1...4> és akkor elmenti ugyan az összeállítást, de a köv pályán visszaáll defaultra.
Vki vmi megoldás?
reinst volt már háromszor...

ASUS P5N32-SLI SE Deluxe ¤ Intel Core2 6400 @ 2.13GHz ¤ EVGA GeForce 7950 GX2 1gb ¤ 4* 512 DDR2 800Mhz ¤ 3* 160 GB

GaBenc
De van más ötletem.
SERVER, FAVORITES, ADD A SERVER,87.229.26.68:27015, és már az SG servere meg is van....más meg ugysem kell. <#szeret>
Ja, Borg, nincs VAC a serveren. Esetleg ha lehetne csinálni valamit.

GaBenc
Na nézük.
Servers, internet (remélhetöleg a szürök nincsenek állitva), itt nyomd a stop refresh és mégegyszer refresh all. Nálam ez szokot gond lenni. Elsõre nem lát servert.

hello! lenne olyan problémám cs-ben hogy néha nem látom a célkeresztem (színek nem a legjobbak vagy a szemem ennyire rosz) és végre találtam 1 esetleges megoldást: http://www.fpsbanana.com/guis/4197 letöltöttem de nem igazán sikerül bemásolgatni. Nem vagyok 1 nagy angolos de a "how to insall" ban azt írja hogy a VGUI mappába rakjam be õket és nevezzem át, lehet valamit félreértelmeztem vagy csak simán ehhez is rosz a szemem. Valaki tudja mit hogyan pls írja már le vagy ha bármi más hasonló alaptól eltérõ színeket tudtok állítani azt is szívesen fogadnám thx elõre is
Szevasz
ne haragudj pontosan a supor részen mit kell megnyitnom, mert a keresõbe beírtam : internet connectiont és kidobott eg csomó progit

A steam support weboldalán találsz pár tesztet, ami többek között az internet connectiont is le tudja ellenõrizni. Ez megmondja, ha valami blokkolja esetleg.
kapcsold ki a tûzfalat és nézd meg úgy
kb 80 ezer szervert kéne látnod