Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap nekem is néha oda vágott.,naon fura volt,hogy mindig tudta honnan jön az ellen.(tudom ne vau-vau ha nincs bizonyiték)nem tudom mé volt az az érzésem mint ha nem stimmelne valami.(portálnál nincs olyanérzésem,hogy csal)de lehet ,hogy lucky luke pro<#fejvakaras>#fejvakaras>
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
<#gonosz1>#gonosz1>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nem homályosítottam semmit sem ki, ha rákattintasza képre akkor bejön nagyba, amúgy meg a deathnotice ba nem is vok benne csak a deathbeam látszik már, mert mire spec free lookba idáig elkotortam magam hogy screenshotoljak addigra a deahtnotice engem már törölt
És mér homályositottad ki a neved a képen? 😄
Talán a mozgó terrorosnál igen, de a szánosnál a dolog része a sok voiceba röhögés 😄
-Hogy van angolul a "hamu buzi"?
-Ash Gay...
-Ash Gay...
szar D:
nagyon
voice enable 0 alap lett volna x)
😄
siess
😄
Ha minden jól megy, akkor fél órán belül felrakom valahová(lehet a Youtube.ra) a két videot, amit ma csináltam a xmas_nipperhouseon.
Az egyiken arra a zenére mozog az egyik gyerek, és nagyon lol, majdnem beszartam rajta, a másikon meg a szánon szórakoznak, azon is jót röhögtem 😄
Az egyiken arra a zenére mozog az egyik gyerek, és nagyon lol, majdnem beszartam rajta, a másikon meg a szánon szórakoznak, azon is jót röhögtem 😄
ien zuhit rég éltem át-.-
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Külön mapconfig kell minden maphoz.
ne anya beoltottak, elmentem sírni, majd jövök (amúgy vizsgaidõszak van te faszfej ;])
Üdv kellene egy kis help, lehetõleg valamelyik admintól vagy aki ért a mani admin pluginhoz.
Azt szeretném beállítani valahogy, hogy ugyanúgy mint az SG szerverén is a GG mod csak a GG_mapokon fusson és a sima custom mapokon ne. Milyen beállítással tudom ezt elérni?
Elõre is THX
Azt szeretném beállítani valahogy, hogy ugyanúgy mint az SG szerverén is a GG mod csak a GG_mapokon fusson és a sima custom mapokon ne. Milyen beállítással tudom ezt elérni?
Elõre is THX
www.dreamerz.hu
hellósztok!
Van egy nagy problémám és szeretném hogy ha valaki segítene megoldani:
Mikor belépek a játékba a consolon rögtön ez fogad:
Couldn't find custom font file 'resource/HL2EP2.ttf'
Couldn't find custom font file 'materials/vgui/fonts/buttons_32.vbf'
Can't use cheat cvar cl_upspeed in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar cl_forwardspeed in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar cl_backspeed in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar dsp_dist_max in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar dsp_dist_min in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar r_ambientfraction in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Unknown command "cl_restrict_server_commands"
Amikor szerverhez csatlakozom, amint kiválasztom milyen csoportal szeretnék lenni, rögtön újracsatlakozik, majd megint kidob és így tovább. A console-ban ezt az üzenetet írja erre:
FCVAR_SERVER_CAN_EXECUTE prevented server running command: cl_cmdrate
FCVAR_SERVER_CAN_EXECUTE prevented server running command: cl_updaterate
FCVAR_SERVER_CAN_EXECUTE prevented server running command: cl_interp
FCVAR_SERVER_CAN_EXECUTE prevented server running command: cl_interpolate
CAsyncWavDataCache: 47 .wavs total 0 bytes, 0.00 % of capacity
Bocsi hogy ilyen hosszú lett, de már elég ideges vagyok.
Elõre is köszönöm!
Van egy nagy problémám és szeretném hogy ha valaki segítene megoldani:
Mikor belépek a játékba a consolon rögtön ez fogad:
Couldn't find custom font file 'resource/HL2EP2.ttf'
Couldn't find custom font file 'materials/vgui/fonts/buttons_32.vbf'
Can't use cheat cvar cl_upspeed in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar cl_forwardspeed in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar cl_backspeed in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar dsp_dist_max in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar dsp_dist_min in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Can't use cheat cvar r_ambientfraction in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
Unknown command "cl_restrict_server_commands"
Amikor szerverhez csatlakozom, amint kiválasztom milyen csoportal szeretnék lenni, rögtön újracsatlakozik, majd megint kidob és így tovább. A console-ban ezt az üzenetet írja erre:
FCVAR_SERVER_CAN_EXECUTE prevented server running command: cl_cmdrate
FCVAR_SERVER_CAN_EXECUTE prevented server running command: cl_updaterate
FCVAR_SERVER_CAN_EXECUTE prevented server running command: cl_interp
FCVAR_SERVER_CAN_EXECUTE prevented server running command: cl_interpolate
Bocsi hogy ilyen hosszú lett, de már elég ideges vagyok.
Elõre is köszönöm!
Thrash \'Till Death
akkor mapteszt:
de_club21
de_damaged_beta
de_doomhouse
de_dustanesi
de_etape_fin
de_liquidwebx
de_shishi02_source
de_stratocorp
gg_isolated_fightyard
de_club21
de_damaged_beta
de_doomhouse
de_dustanesi
de_etape_fin
de_liquidwebx
de_shishi02_source
de_stratocorp
gg_isolated_fightyard
Ezé érdemes benézni ide, mindig megnevettetitek az ember fiát. "Savazás" ezerrel, jól nyomjátok csak igy tovább <#taps>#taps><#worship>#worship>
A szerveren meg mindenkinek : gg.
A szerveren meg mindenkinek : gg.
de jó, lemaradok róla <#szomoru1>#szomoru1>
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerintem is zártkörü legyen......
Szegát zárjuk ki a körböl. <#banplz>#banplz>
Szegát zárjuk ki a körböl. <#banplz>#banplz>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Az is megy fel, igen.
Most megy fel 222mb-nyi új map, aztán még vagy 100 mega a bzip2, és talán este olyan 20 óra körül lehet tesztelni.
Most megy fel 222mb-nyi új map, aztán még vagy 100 mega a bzip2, és talán este olyan 20 óra körül lehet tesztelni.
Uram atyám mekkora Topic 😊
Mit lehet errõl ennyit beszélni ? 😊
1.0 alpha óta játszok vele, amikor még a coltnak scopeja volt, de vazze, azóta is csak löni kell benne szerintem 😊
Na komolyan szólva, örülök hogy van még ilyen jó kis közösség 😊
Mit lehet errõl ennyit beszélni ? 😊
1.0 alpha óta játszok vele, amikor még a coltnak scopeja volt, de vazze, azóta is csak löni kell benne szerintem 😊
Na komolyan szólva, örülök hogy van még ilyen jó kis közösség 😊
akkomá nemlehetne feltenni a shishi02_source-t is?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
holnap test?:o
Az adrián is vannak jó csajok, elvégre sok magyar jár oda 😄
Én meg majd a nyaralásod után gondolok rád!
<#eplus2>#eplus2> Mikor a hõgutától és némi nemibetegségtõl terhelten mész a körzetiorvoshoz! 😊 <#help>#help><#taps>#taps><#puszis>#puszis>
Egyépként füszoknyás lányok Tahitin gyakoribbak mint az Adrián.
<#eplus2>#eplus2> Mikor a hõgutától és némi nemibetegségtõl terhelten mész a körzetiorvoshoz! 😊 <#help>#help><#taps>#taps><#puszis>#puszis>
Egyépként füszoknyás lányok Tahitin gyakoribbak mint az Adrián.
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Hm, stratocorp nemkicsit jo map lett 😊
dul benned a tesztoszteron , menjel gyurni vagy futni , ugyis itt a nyar , menjel napra , ocskagyerek 😉
hax!
nekem a telefonom csinál ilyet. épp az elõbb ugrott át a háttérben egy ilyen hívásra. szerencsére a túloldal jobb belátásra térítésével orvosolható volt a probléma.
mi van a fórummal? Tegnap is átugrott az egyik topic valami oldalra reklámozni, most innen ezt
lépte a háttérben és visszajönni se lehet, pár tizedmásodperc után újra elõre ugrik.
lépte a háttérben és visszajönni se lehet, pár tizedmásodperc után újra elõre ugrik.
srácok szombaton megyünk nyaralni az adriára ,ugyhogy mindenkinek jo gamest,majd gondolok rátok a pálmafás tengerparton a füszoknyás lányok mellett<#banplz>#banplz>
én meg néha töled kapok idegbajt, mert szerintem csapatársként engem lötél le legtöbbször,de azért nem haragszom kabe.<#mf1>#mf1>
Auth-os ftp-rõl sokan fogják végighallgatni 😄
pfff, nagyon tud a fiú.. idióta kérdésre milyen választ vártál? azért csatiztat újra sok helyen mert a rate gondok vannak (ERGÓ HAXOLSZ), ha meg nem az akkor r_worldlights, gl_clear, stb. gondolkozz mielõtt ilyeneket íroKAtsz